Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גדלתי ככה ובזה אני מאמין וככה זה יהיה ותאמין לי הילדים שלי ישרדו טוב יותר מאשר כל ההורים עם הילדים הסמרטוטים שעושים לנו שירות ונמרחים כמו סחבות על הרצפה, וההורים מתחננים שיקומו, ראינו לאן הילדים האלה הגיעו.

יוצא לי לשמור על ילדים ודווקא הם מסתדרים איתי, ואפילו טוב מאוד.

אני גדלתי בקשיחות כמו בגולאג (נו,רוסים) ועדיין אני לא חושב שללכת לקיצוניות זה נכון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני גיליתי שילדים מגלים צייטנות פנאטית בעזרת הקולר נביחות של הכלבים.

מומלץ בחום!

אבל אני לא רוצה אורז!!!!!!!!!!!!!

בזז!

אבל אמרתי שאני רוצה רק ג'ינס דיזל!

בזז!

אני רוצה דמי כיס!!!!!

בזז!

BarkCollarMain.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גדלתי ככה ובזה אני מאמין וככה זה יהיה ותאמין לי הילדים שלי ישרדו טוב יותר מאשר כל ההורים עם הילדים הסמרטוטים שעושים לנו שירות ונמרחים כמו סחבות על הרצפה, וההורים מתחננים שיקומו, ראינו לאן הילדים האלה הגיעו.

יוצא לי לשמור על ילדים ודווקא הם מסתדרים איתי, ואפילו טוב מאוד.

איש איש באמונתו יחיה.

רק קבל עצה מאחד עם ניסיון של חצי יום יותר ממך, ההבדל בין לשמור על כמה ילדים לבין לגדל ילדים הוא אדיר, זה מעולה שאתה מסתדר עם ילדים והם איתך, אבל זה לא אומר עדיין שתצליח לחנך כפי שאתה כרגע חושב.

לבוא ולהביא עצות בכזאת נחישות של איך לחנך ילדים מפי אחד שאין לו ילדים, שקול להדרכה שלי בהחלפת רצועת טיימינג למיצובישי מגנום (עדיין פורום רכבים :-) ) אחרי שראיתי שתיים כאלו נוסעים באיילון.

בכל מקרה אני מאחל לך שתצליח בעתיד לעמוד מאחורי המילים שלך.

פורסם

אייג'נט, בשיא הרצינות, אל תתן עצות כאלה לפני שגידלת ילדים בעצמך.

יש כמובן צורך בגבולות, אבל המימוש של הצבת הגבול איננו עניין של שחור לבן, ויש הרבה יצירתיות בתחום.

מה שרוי ניסה לומר הוא שדווקא יצירת סצנה סביב האוכל, עם איומים ועונשים,

עלולה דווקא להביא לתוצאה הפוכה, משום שאוכל יתקשר לחווייה שלילית.

אם לא עושים מזה עניין, הילד יסתקרן לבד במה שאוכלים האחרים (לחץ חברתי פסיבי) ובסוף יבקש גם.

לא מומלץ ליישם את אותה מדיניות בנושא של "לא להכניס אצבעות לתקע"...

בקיצור, יש פה הרבה אפור ומאבק/משחק המוחות עם הקטנטנים האלה הוא לרוב

מורכב יותר מאסטרטגיה צבאית (שזה די משעשע, בעצם).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני גיליתי שילדים מגלים צייטנות פנאטית בעזרת הקולר נביחות של הכלבים.

מומלץ בחום!

אבל אני לא רוצה אורז!!!!!!!!!!!!!

בזז!

אבל אמרתי שאני רוצה רק ג'ינס דיזל!

בזז!

אני רוצה דמי כיס!!!!!

בזז!

ואחרי שצחקנו בהקצנה

יצא לך לנסות את זה על עצמך?

בניסיון למכור לי אחד כזה, הציעו לי בחנות לנסות על עצמי כדי להרגיש שזה "לא מזיק" :?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למכשירים הטובים יש 10 דרגות ויברציה ורק אחריה 10 דרגות גירוי חשמלי.

צריך וואחאד כלב מטומטם בשביל שיקבל גירוי חשמלי משמעותי בפעם השניה.

בכל מקרה, כן, ניסיתי על עצמי, זה לא נעים אבל בטח לא שוק מזעזע.

אצל ילדים, עם העור הרך והעדין ובלי הפרווה שמפריעה, האפקט הרבה יותר מרשים :twisted:

פורסם

אפשר גם לצרף תמונה של מאזדה 3, וכל פעם שהילד יסתכל עליה לחשמל אותה. לעומת זאת, כשייתקל "במקרה" בתמונה של אלפא הוא מיד יקבל פינוק. נראה שבאגירה עלה פה על שיטת חינוך מעניינת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נושא הבא:"טלויזיה בחדר הילדים" בעד ונגד

רכשתי לפני מספר שבועות טלוויזיה קטנה 24אינצ' ± מכשיר דיוידי.

הם מיועדים לחדר הילדה אך עד כה לא חיברתי כלום.

מה דעתכם?

מה פרופסור רולידר היה עושה?

Gn'f'R

פורסם

ממליץ על מריחואנה רפואית לילדה , תעלה במשקל במהרה , ותהיה רגועה יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני ממליץ על מריחואנה רפואית להורים ואז את מי מעניין מה היא אוכלת או מה היא רואה ב DVD?

פורסם

עברתי על הכתבה. נראה לא מעשי בעליל, לפחות לאוכלוסיה עירונית. מצד שני לא קשה לעודד ילדים לצאת לבלות בחברה - מצרפים אותם ליציאה משפחתית. בגיל הנעורים זה כבר יותר קשה אם כי עם קצת עידוד הם ישמחו לרוץ אחרי כדור ולבעוט בו יחד עם חבריהם.

כיום מחשב הוא כמו ספר ומחברת, הלימודים מצריכים קישוריות, וכבר בגיל צעיר מאד. לכן הרעיון של מחשב אחד למשפחה פשוט לא מעשי.

וגם טלפון נייד בסיסי הופכך כלי שימושי בגיל צעיר, אפילו אם מדובר רק במכשיר שנועד לתאם הובלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...