Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא כשלון ואתה בסדר כמו מרבית ההורים. יש כאלה שנותנים לילד מה שהוא רוצה ויש כאלה (נפוץ בעדה שלי,הסובייטסקים) שהילד אוכל מה שיש ואם לא רוצה - ארוחה הבאה מוגש אותו הדבר, עד שיאכל, ואין בבית כלום חליפי. בסוף אוכלים בדמעות אבל אוכלים. שווה את זה?

דרך האמצע היא הטובה ביותר. הילדה קטנה, תנטרל אמוציות ותחשוב מה באמת חשוב לך פה.

העקרון?

שתאכל אוכל מגוון ובריא?

שלא תגדל מפונקת?

לפי זה תדע כבר מה נכון לעשות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא חריג. בבסיס שלי הוגש מגש עוף שהוכן ביחד עם חתול שנשנש ממנו בעת שהוכנס לתנור. התורנים קראו לרס"ר המטבח שאמר להם לזרוק את החתול ולהגיש את המגש.

היות והתורנים לא היו חיילים של הרס"ר, העסק עבר אסקלציה מהירה, ואותו רס"ר עלה על טיל.

ואף התייחסות לכך שחתול נצלה למוות?

באמת כל כך קשה לשמוע צווחות של חתול שנמצא ב200 מעלות?

פורסם

אם אני זוכר נכון, אתה צעיר ועוד לא היית בצבא, אז נסלח לך כי אתה לא מכיר תנורים צבאיים.

הגודל והרעש שלהם יכולים להסוות צרחות של חתול בקלות. אלו לא תנורים דרדל'ה כמו בבית, אלא בגודל של מקררים גדולים ועם מפוחים רועשים מאוד ובחלקם מגשים שמסתובבים תוך כדי ההכנה. זה לא עסק שקט. חוץ מזה, יש עוד המון רעשים במטבח, ויש חתולים שצורחים בחוץ בכל מקרה כי הם מיוחמים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האם היא צורכת עוד דברים שיכולים לתרום לה תזונתית?

תחשוב רחב , למשל שוקו יכול לתרום חלבון וסידן (עם החיסרון של סוכר) .

בעיקרון חסר לה שומן (שמן זית , אבוקדו וכו' יכולים לעזור בסלט) וחלבון (יש באורז חלבון "לא מלא" , יהיה מאוד טוב אם תצליח לשכנע אותה לשניצל פה ושם , אולי אפילו צימחי בהתחלה ואז להחליף לעוף) .

רצוי גם למצוא דרך לגוון לה את הויטמינים והמינרלים , אולי ירקות נוספים בסלט , או רטבים שונים וכו' .

הסלט כרגע זה הדבר היחיד שמונע ממנה "ברי-ברי" .

אין לי שמץ בילדים , אבל תן לה לטעום ממאכלים פשוטים שאתה מכין לעצמך כמו ביצת עין וכו' , לך תדע מתי היא תבוא ותגיד לך שהיא רוצה לאכול את זה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

המטבח הצבאי הוא אחלה, בוא למטבח שלי :-)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הבעיה העיקרית היא בארוחה העיקרית,

בערב אנחנו אוכלים קל(גבינות, ירקות, ביצים, לחם )ושם אין בעיה.

אליבאבא,מהי דרך האמצע?איך עולים על הדרך?

Gn'f'R

פורסם

תחליף את הילדים..

אני מנסה למצוא איך לעשות את זה אצלי - עוד לא מצאתי.

.. בצחוק כן :-(

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לשמחתי, הבת שלי, בת שנתיים וארבעה חודשים, יודעת איך לאכול יותר טוב ממני...

(היא רבע תימניה והיא יודעת לטבול פיתה במרק וחילבה בצורה שלא מביישת תימניה בת 90...)

לעומת זאת, אני מצדד בעניין של:"זה מה יש ואין משהו אחר!".

ככה גדלתי והיום אני יכול להגיד שאני יודע לאכול הכל. פשוט הכל.

פורסם

אליבאבא,מהי דרך האמצע?איך עולים על הדרך?

שים גבול במקום שאתה מרגיש שנכון ולך עם זה בעקביות, אבל אל תיפול לאחת הקיצונויות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני גדלתי עם מה שיש ואוכל הכל, אין יותר מדי ברירות, לא רוצה שלא תעשה טובות, הרעב יכריע אותה, אל תרחם יותר מדי, זה הזמן שבו מציבים להם גבולות אח"כ זה יותר בעייתי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש מאות מיליוני ילדים בכל העולם שאוכלים תזונה הכי-לא-מגוונת-שבעולם

ומתפתחים בצורה תקינה לגמרי מכל בחינה. אפילו יוצאים מצטיינים בגן. :lol:

המחשבה המחלחלת לראש כאילו אתה לא בסדר בתור הורה שאתה לא מכניס את כל מיליארד הרכיבים התזונתיים

מקורה במסע הפחדות עתיק-יומין של חברות מסחריות הדוחפות לך מזון. מזון באופן כללי, ומזון תינוקות בפרט.

ממליץ בחום על הספר "לגדל ילדים ולהישאר שפויים" של נייג'ל לאטה. נוגע ספציפית לא מעט בנושא האוכל.

אגב, אתם לא ת-א-מ-י-נ-ו כמה ערכים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים וכיו"ב יש באורז לבן תעשייתי.

או בלבן של הלחם (זאת האחיינית שלי). לילדה לא חסר כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הייתי יותר מפעם אחת.

אפילו בבסיס שאני משרת בו שהמטבח לא מי יודע מה, עד היום (שנה) לא נתקלתי בג'וקים, אבל כן שמעתי על יונה שנכנסה לחמין :shock:

אצלנו היו ג'וקים, פעם ג'וק נכנס לסלט שממנו כולם אכלו בחדר אוכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...