Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומל במטבח שעות ומבשל (לפחות מנסה.. ),מסדר שולחן מכל טוב

ובסוף רק אורז וסלט זה מה שהיא אוכלת (בת שנתיים ו7 ).

האם אנחנו מבשלים עד כדי כך גרוע? אך מצד שני גם כשאנחנו במקומות ציבוריים

זה גם רק אורז עם סלט.

מצד שלישי, הסינים התפתחו לא רע. אך עדיין, מה אנו עושים לא בסדר?

אה...נזכרתי, היא אוכלת גם פסטה ופתיתים.

Gn'f'R

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי את אחותי קצת (והיא בת 16 וחצי).

היא גם לא ממש פתוחה לאוכל ומאוד מפונקת בקטע הזה.

שמעתי על זה פעם הסבר שיש כאלו שנולדים עם בעיה בחוש הטעם והם יותר רגישים לנושא הזה.

אני לעומתה אוכל כמעט כל מה שזז. (לא לחשוב שאני אוכל עכבישים או ג'וקים, אבל אני לא מפונק בשיט אם אני אוכל בצבא :lol:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תתרגש ואל תעשה מזה issue

פשוט תדאג ליידע אותה כמה טעים כל דבר אחר שאתה אוכל

באיזה שהוא שלב הסקרנות תבוא

:wink:
פורסם

אני לעומתה אוכל כמעט כל מה שזז. (לא לחשוב שאני אוכל עכבישים או ג'וקים, אבל אני לא מפונק בשיט אם אני אוכל בצבא :lol:)

היית במטבח צבאי? אני מניח שגם ג'וקים לעיתים נכנסים לתפריט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לך מה להתרגש,

הבן שלי גדול בחודש וחצי מהבת שלך, גם אצלו אוכל זה לפי מצב רוח, יכול להיות חודש שפתאום לא יתחשק לו לאכול משהו מסויים ואחרי חודש זה עובר.

כן חשוב לאזן לו את התפריט ולדאוג שיקבל את הערכים התזונתיים שהוא צריך.

אגב, גם אצלנו הילד ממש אוהב אורז לבן, הוא יכול לנשנש צלחת ככה בשביל הכיף...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היית במטבח צבאי? אני מניח שגם ג'וקים לעיתים נכנסים לתפריט.

הייתי יותר מפעם אחת.

אפילו בבסיס שאני משרת בו שהמטבח לא מי יודע מה, עד היום (שנה) לא נתקלתי בג'וקים, אבל כן שמעתי על יונה שנכנסה לחמין :shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא חריג. בבסיס שלי הוגש מגש עוף שהוכן ביחד עם חתול שנשנש ממנו בעת שהוכנס לתנור. התורנים קראו לרס"ר המטבח שאמר להם לזרוק את החתול ולהגיש את המגש.

היות והתורנים לא היו חיילים של הרס"ר, העסק עבר אסקלציה מהירה, ואותו רס"ר עלה על טיל.

לגבי הילדים, עוד אין לי כאלו משלי, אבל בלא מעט תרבויות שראיתי מסביב לעולם, הילדים אוכלים מה שיש על השולחן, כלומר את האוכל של המבוגרים. לא מתאים? זה מה יש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הייתי יותר מפעם אחת.

אפילו בבסיס שאני משרת בו שהמטבח לא מי יודע מה, עד היום (שנה) לא נתקלתי בג'וקים, אבל כן שמעתי על יונה שנכנסה לחמין :shock:

אתה משרת במקרה בביסל"ח?

קרה בשבת שסגרתי שם. מרוקנים את הסיר במוצ"ש ו... קולטים בתחתית יונה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כל ילד וההיגיון שלו לגבי אוכל...

כל עוד תמשיכו לנסות לגרום לה להכיר טעמים נוספים, בסוף כנראה שהיא תסתדר עם הטעם של דברים אחרים(לא בכח ולא להגיד לה יש רק כבד .. תאכלי או שתשני רעבה לדוגמה :wink: ).

בנוסף, תבדקו עם הגן שבו היא נמצאת מה התפריט ואיך בגן היא מתייחסת מאכלים אחרים, חלק חשוב בהתפתחות של ילדים עם אוכל קשור בכלל לגן שבו הם גדלים כי חלק גדול מארוחות היום שלהם הן בכלל שם.

פורסם

נשאל אחרת, אם אין אורז וסלט, מה אז?

ילד לא ישאר רעב לנצח, בסוף הוא יסכים לאכול מה שיש גם אם זה יהיה ב-12 בלילה כי זה מה יש והוא רעב.

אני מכיר כמה ילדים בעייתיים באוכל ותמיד אמרתי שכמה שזה נשמע מגעיל, אבל יש כלבים שלא מוכנים לאכול כלום חוץ מאוכל של בית וכמו שלהם נותנים את הבונזו ואומרים להם זה מה יש (ובסוף הם אוכלים כי הם רעבים), אותו דבר עם הילדים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה משרת במקרה בביסל"ח?

קרה בשבת שסגרתי שם. מרוקנים את הסיר במוצ"ש ו... קולטים בתחתית יונה.

ממש לא.

אמנם זה אחד השיבוצים שהציעו לי בקורס (וסימנתי אותו בעדיפות שניה כי הוא די קרוב לי),

אבל אני משרת בעוצבת סיני בצאלים. :roll:

פורסם

ביררתי מול המעון ואמרו שאצלם היא בסדר, אוכלת מה שיש.

בגלל זה פניתי לפרופסור רולידר ...

או שבמעון מנסים לרצות אותי? לא,לא נראה לי.

Gn'f'R

פורסם

זאת לא תוכנית כבקשתך, זה מה יש, מי שרוצה שיאכל. שתהיה חזקה, ואתה יותר חזק אתה נותן את הטון, רחמנות יתר מביאה לפינוק.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...