Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמינים עד שנטעם ואם לא אכפת לך שיהיה אדום עם רסק :)

עשית לי חשק לאורז אדום עם ביצה!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורז אדום מוכן, ביצה או 2, ומחבת.

אורז במחבת על אש בינונית מייבשים אותו מעט ומי שרוצה מכניס טיפה חמאה כדי שהאורז יקבל מרקם קצת קרנצ'י.

שוברים את הביצים על האורז ומתחילים לערבב מהר, מה שיוצא זה אורז עטוף בביצה עם שבבי ביצה בין לבין.

מפזרים קצת מלח, גבינה לבנה ליד, ויש לך את האורז טעים. אגב, באורז הורוד של הרשתות סגנון סיני ספיד, יש ביצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה בעיות עיכול? חשבתי שהוא הולך להעלות תמונה של עצמו במכנסיים קצרות כמו שחילקו פעם בבק"ום. The horror!

ואם כבר בענייני מכנסיים קצרות עסקינן, נפלתי (תרתי משמע) במהלך הגיגול על השרשור הבא. מרתק.

פורסם

אנחנו עכשיו בתקופת הגמילה (מחיתולים). הילד בן שנתיים וחודשיים.

כבר הבנו שבגן הוא מתנהג שונה מאשר בבית. שם הוא הולך לבד לעשות פיפי ובבית אנחנו צריכים לריב איתו כדי שזה יקרה.

זו התקופה הזאת של בדיקת הגבולות וסף העצבים שלנו...

מה שלמדנו זה שאם לא עושים מזה עניין זה עובר לבד.

בקיצור, אם במעון היא אוכלת הכל, תן לה לאכול בבית מה שהיא רוצה, תזרום איתה בכיף ותראה שזה יעבור.

העיקר לא לעשות מזה עניין.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

רוי גרוע מאוד, ככה הילד לא מבין את הגבולות שלו ועתיד לחרבן עליך בתקופה הקרובה ובשאר הזמן. ילד לא עושה מה שהוא רוצה, בשביל זה יש מבוגר אחראי, ילדים צריך לתפוס קצר מלכתחילה אחרת זה אבוד, והם הופכים להיות מפגרים ומפונקים שאח"כ אתה מצטער על היום שנולדת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ממש לא הבנת אותי!

אני מציב לילד גבולות. אבל יש מקרים שאין טעם ואין צורך. אי אפשר שכל מה שהוא ישמע מאיתנו זה לא.

בהקשר של האוכל, אין טעם להכריח את הילד לאכול מה שהוא לא רוצה, וכמו שאמרתי, אם לא נעשה מזה עניין - לא ננפח את זה מעבר לפרופורציות - זה יעבור לבד.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
רוי גרוע מאוד, ככה הילד לא מבין את הגבולות שלו ועתיד לחרבן עליך בתקופה הקרובה ובשאר הזמן. ילד לא עושה מה שהוא רוצה, בשביל זה יש מבוגר אחראי, ילדים צריך לתפוס קצר מלכתחילה אחרת זה אבוד, והם הופכים להיות מפגרים ומפונקים שאח"כ אתה מצטער על היום שנולדת.

תזכיר לי כמה ילדים אתה מגדל ?

פורסם

אפרופו מכנסיים קצרות, זה מזכיר לי את הפעם שנסיתי על עצמי

מכונה להסרת שיער. המכונה הוציאה רעש מאוד מאיים בהפעלתה

ולא היה לאשתי אומץ לקרב אותה לרגלה, אז "באתי לעזרה" ויצאתי עם פס סקסי לאורך הרגל, היות וזה קיץ היו ימים שלא יכלתי לוותר על מכנס קצר.

אחלה מכונה, גם לא כאב בכלל.

פרוקסימה, עוד חמישה ימים לבדיקה!

Gn'f'R

פורסם

גדלתי ככה ובזה אני מאמין וככה זה יהיה ותאמין לי הילדים שלי ישרדו טוב יותר מאשר כל ההורים עם הילדים הסמרטוטים שעושים לנו שירות ונמרחים כמו סחבות על הרצפה, וההורים מתחננים שיקומו, ראינו לאן הילדים האלה הגיעו.

יוצא לי לשמור על ילדים ודווקא הם מסתדרים איתי, ואפילו טוב מאוד.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...