Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אלעד, הסיכוי שאני אעלה על מיטתו של מישהו בשנה הקרובה פשוט קלוש.

גנה הרס את זה לכולם.

ברור נו.

הכוונה היא להימנע ממאכלים מסוימים, ממאמצים פיזיים , ועד כמה שאפשר מלחץ נפשי. זה בהחלט שינוי של אורח חיים.

אתה מהמשתמשים שעוקבים אחרי השרשור מהתחלתו, כבר אז אורח החיים/הגיינה/תזונה

שלי היו ברמה כזו שלא הייתה אמורה להזמין אותם.

נ.ב:

אללה יוסטור אילו טיפוסים היו בחדר ההמתנה לגנה :shock:

זה יכול להסביר את הברוטליות שלו.

יש מצב לנעול כבר את השרשור הזה?

Gn'f'R

פורסם

למה? ככל שמפשפשים יותר עמוק, זה רק נהיה מעניין ו/או מצחיק (או מגעיל, עפ"י משנתו של פרוסימה).

חוץ מזה, אתה התחלת, אל תבוא בטענות.

פורסם

תשמע, אני בבעיה. אם יהיה לי עוד התקף אני לא יודע למי ללכת.

הסיבה היחידה שבחודש האחרון אין לי (טפו טפו ) זה רק בזכות כך שאני

מתנהג כמו בובת חרסינה. כמה זמן אני הוכל להחזיק כך? מתישהו זה יבוא.

מה, אני אמור כבר עכשיו לעשות אודישנים לפרוקטולוג אדיב?

Gn'f'R

פורסם

חפש פרוקטולוגית או פרוקטולוג הומו, רוב הסיכויים שיש להם יותר כבוד לאיזור, אצבעות דקות יותר ומגע עדין יותר.

לא מניסיון, תודה לאל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא יודע כיצד המשפט הבא הולך להישמע, אבל אני מעדיף גבר ולא אישה.

מה שבטוח הוא שאני אבחן היטב את אצבעות הידיים שלהם.

Gn'f'R

פורסם

לך עליו:

richard-clayderman.jpg

המון ניסיון (יש רמזים לא מעטים על היותו מחובבי השימוש באזור), אצבעות של פסנתרן, שמאלץ לא חסר (לחדירה קלה).

פורסם

לובריקנט חביבי,

אחרי שחווית בית פולני פעם אחת, חייך לא יהיו כתמול שלשום. אומרים שזה טוב גם להפעלה מחדש של חלקי גוף ביוניים.

פורסם

פעם אחת? אני דור שני חביבי.

לשמחתי אבי התנער ככל שהצליח מסממני הפולניות, אבל אימו ושתי אחיותיו חיות את הטייפקאסט.

ר. פרסקי

פורסם

לוקומוטיב חבר יקר,

הרבה זמן לא נכנסתי לקארספורום אבל הת'רד שלך צד את עיני.

קראתי את כולו, המצב לא קשה תתעודד !

אני עברתי בגיל 26 לפני קצת יותר משנה ניתוח פיסורה באסותא, בסופו של תהליך קצת מייגע שכלל עשרות בדיקות פולשניות.

נסה לחשוב על משהו אחר במהלך כל התהליך, קח את זה באיזי, החיים יפים אחרי הניתוח.

בהצלחה !

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

וואלה, אסותא! איך לא חשבתי עליהם. וגם אפשר להשמיע שם קליידרמן בכייף.

נעים להכיר אלעזר, אני עדיין בהלם שקראת את כל השרשור ונשארת להגיב. כבוד. אבדוק את עניין אסותא, מניסיון עבר בתחומים אחרים-זה מקום מצויין.

Gn'f'R

פורסם

מכיוון אחר - מצטרף למילים הטובות על אסותא, אצלם עשיתי את הניתוח ביד. בהחלט חוויה חיובית יחסית למה שאני מכיר ושמעתי על הרפואה הציבורית.

רק דבר אחד כמובן - המחירים גבוהים, לולא היה לי סעיף ניתוחים פרטיים בביטוח לא הייתי בכלל חושב לכיוון.

ר. פרסקי

פורסם

מכיוון אחר - מצטרף למילים הטובות על אסותא, אצלם עשיתי את הניתוח ביד. בהחלט חוויה חיובית יחסית למה שאני מכיר ושמעתי על הרפואה הציבורית.

רק דבר אחד כמובן - המחירים גבוהים, לולא היה לי סעיף ניתוחים פרטיים בביטוח לא הייתי בכלל חושב לכיוון.

ר. פרסקי

• תוכן חדש...