Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כפי שרואים בתמונה השמיניה הזאת מתחברת לרדיו מאחורה.

מהבלוטוס שלי bury יוצאים 3 חוטים: אדום כחול ושחור.

 

אם "אתעלק" על החוטים או שאנסה לדחוף את החוטים לאותו חור בשמיניה (אדום לאדום, כחול לכחול ושחור לשחור), ההתקנה תצליח?

 

תודה רבה! אור.

DSC_0376.jpg

פורסם

לא. את האדום לצהוב .הכחול לאדום והשחור לשחור. רצוי לבדוק עם מנורת ביקורת שהצהוב נותן זרם קבוע כאשר המפתחות לא בסוויץ. האדום צריך להתחבר לזרם קבוע. הכחול לאחרי סוייץ והשחור למינוס.

פורסם

לא חייב לנתק,אבל אם אין לך ידיים יציבות אז אתה עלול לשרוף פיוז .הבעיה עם ניתוק מצבר היא,תחנות רדיו נמחקות ולפעמים צריך לעשות כיול מצערת.

אין פה הרבה סכנה ותעבוד לאט ובזהירות.חבר חוט אחד ואחר כך תעבור לשני,ככה הסיכויים לטעויות הוא הקטן ביותר

×
×
  • תוכן חדש...