Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 306 ידני 14 XN שנה 1995

היום עשיתי טיפול לרכב הכל הלך טיפטופ כמו שצריך חוץ משני דברים שאו שהם יעלו לי לתקן באיזור 1000 שקל או 50...

כאשר הוצאתי את היוניט שאחרי להדלקת הוונטה( איוורור מאחורי הרדיאטור) היה צינור מלמעלה ליוניט שהעביר נוזל קירור מהרדיאטור לתרמוסטט (צד ימין של הרדיאטור) וכאשר סובבתי את היוניט על מנת להוציא אותו ולהחליף כניראה שסדקתי את הפלסטיק מתחת לצינור שמעביר נוזל קירור ויש דליפה השאלה היא האם יש איזשהוא סיליקון שיסתום את זה טוב טוב... או שאני מחר בדרך למוסך על גרר על מנת להחליף רדיאטור... (תקלה מס' 1),

הבעיה השנייה היא בתרמוסטט, מעליו יש בורג אלם (6 פינות) שנימצא שם על מנת לנקז אוויר כאשר הוצאתי אוויר מהמערכת ורציתי להחזירו הוא נשבר באמצע וחצי ממנו נישאר תקוע בפנים וגם משם יש דליפה של נוזל קירור..(תקלה מס' 2)

אני רציתי להתיעץ איתכם...,מישהוא אולי עם מקרה דומה שהסתפק באיזשהיא סוג של הדבקה עם סליקון..

שמעתי על RTV שחור שיכול לעזור..מה אתם אומרים?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

רדיאטור וליאו מקורי לאותו רכב בדיוק,

מצאתי ב- 600 ש"ח לפני מספר חודשים.

הבעסה היחידה שאין לו ברז ניקוז תחתון, אבל במחיר הזה לא בודקים בשיניים.

קח גם בחשבון שאפילו אם הרדיאטור לא נוזל אחרי מספר שנים רב הוא כבר לא יעיל כמו חדש.

פורסם

אם בסגירה סדקת את גוף הבקלית של הרדיאטור אז יש צורך להחליף רדיאטור או את גוף הבקלית בצד זה אם תצליח להשיג אחד.

בנוגע לבורג השבור, יש צורך לחלוץ אותו, בדרך כלל זה מסתיים בכמה דקות עבודה במוסך, ואם הוא תפוח הרמה שלא ניתן לחלוץ אז קודחים אותו ושותלים הליקוייל (תותב הברגה) ומכניסים בורג חדש, מדובר על בורג בעל ראש אלן 5 מ"מ הנפוץ של פיז'ו וסיטרואן ועלותו שקלים בודדים.

אם אין לך את הכלים הדרושים תיקח גרר ואל תסתכן בנסיעה עם נזילת מים שלא יגרם נזק משני יקר יותר !

פורסם

תודה רבה על התגובות, כניראה שזה מה שאני יעשה לגבי הבורג, אבל הרדיאטור האם באמת אי אפשר ליסתום שם את הסדק?

זה נישמע לי טיפשי לשלם 600 שקל על רדיאטור בגלל סדק קטנטן שניראה כאילו נייר דבר יכול לתקן :]

פורסם
תקרא את השירשור בקישור שצירפתי כמה הודעות מעל.

קראתי אותו והדבר היחידי הוא ששם ניראה לי זה הריתוך עם הפלסטיק אבל המקום ממש בעייתי, האם אני יכול לנתק את הפלסטיק מהרדיאטור עצמו? מתחת לבית ולא במוסך?

• תוכן חדש...