Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני נאמן למורשת התימנית הפיקטיבית שלי ואוכל ג'חנון?

במקום מגורי הקודם ההרגל הזה דרש נסיעה של 15 דק' לכל כיוון וזה עדיין לא גרם לי לוותר על המנהג המאומץ הזה. היום לשמחתי זה הרבה יותר פשוט, אם כי גם פחות טעים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
שבת בצהריים אצלנו: קודם כל שמים לחם ביתי וסלטים על השולחן (חומוס, טחינה, אבוקדו, פלפלים, סלט ירקות, עגבניות שרי וכו').

בד"כ המנה הראשונה זה פשטידת חצילים או על מיני ירקות. לפעמים לאמא מתחשק לגוון אז יש חציל עם טחינה.

המנה העיקרית בד"כ קציצות בקר מבושלות עם יין או פרוסות של צלי בקר. בחורף בד"כ זה פשטידת רועים מפוצצת בבשר או פירה עם צ'ילי (בשר טחון מבושל עם כל מיני סוגים של שעועית).

התוספת למנה עיקרית זה תפוחי אדמה אפויים, אורז עם עדשים או עם תירס, ספגטי עם פטריות, לפעמים יש גם כרובית מטוגנת.

כל זה יורד עם בירה בקיץ או עם יין אדום בחורף.

אהא, כן, נכון, אתם יודעים מה אני אוכל בשבת בצהריים?

בדיוק מה שאני אוכל בשישי בערב.

שניצל עוף טוב..

פורסם

אחרי ארוחת ערב שישי ממוצעת אני לא מסוגל לתחוב שום דבר לגרון בשבת...

בקיצור, רק שאריות מקריות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה משוגעים ? ארוחת צהריים ? אצל סבא וסבתא שלי (דתיים) זה בבוקר, 11:00 אחרי התפילה יושבים לאכול אורחת צהריים על כל המשתמש מכך, בשר, פחמימות, בתור אדם לא דתי שמתעורר בערך ב11, זאת ארוחת הבוקר שלי בחלק מהשבתות.

כמו פות"ש בהחלט יש אווירה שונה בארוחה הזאת, כולם כבר נרגעו משישי, אצלנו סבתא שלי מוציאה את הדברים הטובים יותר בשבת בצהריים.

בבית זה לא קבוע, על האש, חומוס, מסעדה, סתם ארוחה, בלי ארוחה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אח השרשור הזה העלה בי חשק עז לחורף, כי אין כמו הארוחה של שבת כשבחוץ מבול, הכל קודר וקריר, ואתה בפנים אוכל אוכל חם וטעים.

חורף איפה אתה? יש מצב שתגיח מוקדם יותר השנה?

smiley-happy014.gif

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אפתח ואומר שתמיד כיף לשמוע על ארוחות משפחתיות בין אם הן נעשות בשישי או בשבת :)

את הארוחה המשפחתית אצלנו בבית עושים ביום שישי, אני מגיעה מבית מרוקאי (וחצי עירקאי) ולכן כל שישי יש בקבוע קידוש, קצת סלטים, מנה ראשונה דגים (חריימה של אמא, הכי טעים בעולם), מנה שנייה בדרך כלל זה מנת בשר ותוספת כלשהיא: עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה, פשטידת בשר עם תפוחי אדמה, פרגיות עם פטריות בתנור וכדומה...

ואם כבר במרוקאים עסקינן, כשכל המשפחה מוזמנת לסבתא וסבא הארוחה נהיית פרויקט של ממש, בואו נגיד את זה ככה, רק מהסלטים המרוקאים של סבתא שלי אנחנו נהיים שבעים. וסתם לידע כללי, הסלטים זאת העבודה הכי קשה בכל הארוחה, סבתא שלי מכינה אותם יום-יומיים לפני הארוחה.

נהייתי רעבה :lol:

פורסם

אצלנו אין נוהל קבוע, זה נע בין:

לחמם את האוכל של שישי.

חמין.

ג'חנון.

מסעדה טובה.

האמת שאישתי "בשלנית על" כך שהכל היא עושה בעצמה (כולל הבצק של הג'חנון) והכל יוצא ממש מדהים, אי אפשר להיות רעב בבית הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלנו מבשלים בכללי בלי קשר עדתי. מחליטים ברביעי חמישי על סגנון כללי, ומשם זורמים. אני ואמא שלי על על החלבונים והחממות ואחי בדרך מייצר איזה קינוח על, אחותי אלופה בסלטים וגם אמא, ככה יוצא ששישי זה ארוחה של 4-5 מנות...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...