Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זר חונה בחניה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם בזמן האחרון רכב זר התחיל לחנות בחניה הפרטית שלי,דיברתי איתו והוא משחק אותה ראש קטן,

מה ניתן לעשות? בצורה חוקית כמובן. אפשר להזמין שוטר והוא יקבל דוח?

פורסם

אם מדובר בחניה פרטית שלך בטאבו ויש לך נסח טאבו, הזמן ניידת והגש תלונה על הסגת גבול.

זו עבירה פלילית ובעל הרכב יוזמן לחקירה במשטרה ויצטרך לתת הסברים מדוע הוא חונה שם.

פורסם

חנייה שלך בטאבו?

מה תיאור החנייה (ברחוב, במקביל, בנציב, מתחת לבית, בחנייה מוסדרת)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החנייה בטאבו.זה מתחם של כמה חניות ויש שער בכניסה, ואחד השכנים הביא לו שלט.

בוא נגיד שהגשתי תלונה מה הלאה? מה המשטרה עושה?

פורסם

כבר כתבו לך:

בעל הרכב יוזמן לחקירה במשטרה ויצטרך לתת הסברים מדוע הוא חונה שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחד השכנים הביא לו שלט? הייתי מתחיל מהשכן הזה! בכל מקרה, תחסום אותו ושיחפש אותך, ממליץ לך רק לשים מצלמה על לכיוון למקרה ויחליט לגרום נזק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הייתי ממליץ לך לעשות מה שאנחנו עשינו:

http://ofergates.com/acontent%20catalogue/c4852/4546.php

גם אצלנו יש את זה ,לא יקר ועוזר,הבעיה שהשכנים הקנאים התחילו לתלוש את זה ממקומו ולפרק את הברגים ככה שהוא עדיין חוסם את החניה אבל במצב רעוע מאוד.

Miata ND2

פורסם
החנייה בטאבו.זה מתחם של כמה חניות ויש שער בכניסה, ואחד השכנים הביא לו שלט.

בוא נגיד שהגשתי תלונה מה הלאה? מה המשטרה עושה?

האם החניה שאתה מדבר עליה היא ספציפית לרכב אחד והיא שלך, בנסח הטאבו של הדירה הספציפית שלך?

אם כך, אתה צריך נסח טאבו, רצוי תשריט, הזמן משטרה, הם יגיעו עד אליך וירשמו לו דוח במקום.

או, האם השער הינו שער לחניה מסוג כזה שהיא משותפת לכל השכנים בבניין על בסיס שהראשון שתופס זוכה? או אז, לא יעזור לך נסח טאבו, אלא אם כל השכנים ביחד יתלוננו כנגד אותו החונה, ואם הוא דייר בבניין, אין לך מה לעשות, אלא אם רשומה איזו חלוקה בהסכמה בין שכנים או בתקנון בית משותף.

הכותב אינו עו"ד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
גם אצלנו יש את זה ,לא יקר ועוזר,הבעיה שהשכנים הקנאים התחילו לתלוש את זה ממקומו ולפרק את הברגים ככה שהוא עדיין חוסם את החניה אבל במצב רעוע מאוד.

אי אפשר להוציא את הברגים כיוון שיצקנו עליהם בטון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הכותב אינו מבין על מה הוא מדבר.במידה ומדובר בחניה פרטית זוהי עבירה פלילית .במידה ולא והוא חוסם אותך אזי מדובר גג בעבירת תעבורה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מחזק את דבריו של איש הברזל.

מדובר בעבירה פלילית. משטרה לא רושמת דו"ח על כזה דבר אלא מזמינה לחקירה באזהרה שלאחריה עשוי להיות מוגש כתב אישום.

פורסם

רק בכדי לחזק את שנאמר כאן - רצוי שהחניה תהיה משולטת בשלטי ״חניה פרטית״ בכדי שלא יוכל לטעון ״לא ידעתי״. באם החניה משולטת רצוי לציין זאת בתלונה.

כשנסח טאבו בידיך, גש לתחנת המשטרה ותגיש תלונה על הסגת גבול. בניגוד למה שנרשם כאן אין חשיבות למסיג, זה גם יכול להיות יעקב מוועד הבית. באם מצוין במפורש כי החניה היא שלך, לך הזכות להחליט מי יחנה שם. ברגע שהסתיימה ההסכמה והרכב לא עזב, זאת הסגת גבול.

לגבי דו״חות, אין רישום דו״ח במקרה כזה.

ואל תחסום את הרכב שלו כמובן, כבר ראיתי כאן עצות כאלה. מדובר בחסימת מעבר ואפשרי במקרה כזה לרשום דו״ח, לך.

בהצלחה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תתקשר למשטרה. פעם קיבלתי שיחה וביקשו ממני להזיז את הרכב כי אני חוסם שער לבית כאשר יצעתי החוצה אני רואה את השכן שלי עם הרכב שאלתי אותי איך הוא השיג את המספר שלי הוא אמר שפשוט התקשר למשטרה והם כבר התקשרו אלי המספר שלך רשום במסוף.

הזזתי את הרכב וזהו המשטרה לא ממהרת לקבל תלונות מכיוון שהם שונאים ניירת

פורסם

כשזה קורה אצלי אני פשוט מחנה כל כך צמוד אליו שהוא צריך להיות נינג'ה בכדי להכנס לרכב.

אבל זה כי הצבע אצלי ברכב על הפנים ואני לא דואג לו :lol:

• תוכן חדש...