Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שיער יחסית כהה.

בשנים האחרונות התחילו לצמוח לי שיערות ג'ינג'יות בזקן.

זה לא מטריד, זה סתם מצחיק.

חוץ מזה, השיערות שלי בזקן ממש קשות ובמשפחה שלי יש בעיה של שערות שגודלות בחזרה פנימה, כלומר צריך להוציא אותן עם מחט ופינצטה. זה מאוד לא נעים.

אבל בשנה וחצי-שנתיים האחרונות התחילה תופעה מוזרה ממש:

מדי פעם יש שערה אחת או שתיים באזור מסוים (המקסימום זה 20 בכל הפנים), שהיא ג'ינג'ית, שקופה, כפול 3 מהעובי של שערה רגילה, הרבה יותר קשה וכמעט שקופה.

כשאני מוצא אחת כזו אני תולש אותה עם פינצטה והיא מרגישה כמו חתיכת פלסטיק יותר מאשר שערה (עברתי דירות ומדינות אז זה לא קשור לכרית שלי או משהו בסגנון).

זה ממש מרגיש כאילו שיש לי קוצים בפנים.

מישהו מכיר תופעה כזו?

ראיתי בפורומים בחו"ל שזה קיים אבל אין ממש התייחסות רצינית לזה.

פורסם

גם לי יש כאלה במשך שנים הכחשתי את קיומן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש מישהו אדמוני במעלה העץ המשפחתי שלך?

סבי ז"ל, היקה הגדול, היה אדמוני כמו משאית כיבוי אש. לא אמי ולא אף אחת מאחיותיה יצאו ג'ינג'יות, וכך גם אני ואחותי. אמה מה - כאשר אינני מגולח, ניתן לראות באור את הזיפים האדמוניים שלי.

אכן, לא נס ליחם של הגנים היקיים של סבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב, זה לא קשור לצבען. שערה בכל צבע שהוא תמיד תתעבה ותצמח מהר יותר ככל שיגלחו אותה יותר. פעם גם אני יכלתי להתגלח פעמיים בשבוע, היום אם אני מתגלח פחות משלוש פעמים בשבוע כל שוטר מזדמן עושה עלי נוהל מעצר חשוד.

העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה להתגלח בזמן שאתה מתקלח ורק לאחר שהרטבת את פניך במים חמים מאוד לא פחות מדקה. זה מרכך מאוד את הזיפים ומקל על הגילוח.

בנוסף, יש להקפיד להשתמש בסכין חדשה ולהחליפה מיד כשהיא מתבלה. אני יודע שהרבה אוהבים לסנוט בתוצרת של ג'ילט, אבל לפחות על עור הפנים והקרקפת שלי פיוז'ן עושה יופי של עבודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

mahmoud+Abu+Tir.jpg

:lol::shock::lol::shock:

קורה לכולם יוסי. אתה פשוט מזדקן. זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...