Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז לחץ

NWA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי לא מזמן רשיון ומגיע הזמן לשפר קצת תמכונית אז סתם עכשיו בא לי על אגזוז לחץ...

[כמה עולה בערך? אני יודע שיש ב 2000 שח יש ב60 שח ויש גם במאתיים שקל עכשיו אני מתאר לעצמי שהאגזוז של האלפפים ה וא **ההודעה נערכה** קטלני הזה של ה 60 הוא חרטה רק ליופי(תקנו אותי אם אני טועה) והאגזוז של ה 200 כך אמר לי המוכר עושה "רעש" יכול להיות באמת שהוא טוב?

ועוד משהו מזה הכמו רשת מחוררת הזאת שינ רואה על אגזוזים שונים זה סתם או שזה

תורם למשהו?

תודה מראש על ההתיחסות!@

פורסם

אתה צריך אגזוז מאוד מיוחד.

ויש אגזוז כזה מיוחד רק לשלומי. תיצור איתו קשר דחוף בהודעה פרטית.

מהר לפני שייגמר.

אגזוז אחושרמוטה אגזוז.

פורסם
ויש אגזוז כזה מיוחד רק לשלומי

מה !!, למה רק לשלומי יש כזה אגזוז אחושרמוטה, איפה אפשר להשיג עוד, אבל עם רעש חזק, משהו טוב טוב

פורסם
קבלתי לא מזמן רשיון ומגיע הזמן לשפר קצת תמכונית אז סתם עכשיו בא לי על אגזוז לחץ...

!@

לא בטוח שאגזוז של אופנוע יתאים למכונית... :wink:

אבל תמיד אפשר לנסות.

אם לא הולך, אז תקנה דוד פתוח, יש כזה לשלומי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל אתה מדבר שטויות,

יש 2 סוגים ...

1. צעצוע, יופי, "מלבשים" שנעים בין 100-200 ש"ח

2. דוד פתוח, "אגזוז לחץ" (לא.. זה לאופנועים), "אגזוז זרימה חופשית" שהוא עולה בין 1000-1600 ויכול גם להגיע ל 2400 (רמוס יציאה כפולה נרוסטה) וכו ..

פורסם

בכל מקרה לא דוד פתוח לא דוד לחץ ולא דוד לוי יביאו לשיפור..

אתה רוצה לשפר?

תפאדל, מערכת פליטה מהסעפת פתוחה. מחיר? תלוי באוטו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

טוב, אני לא מבין הרבה בשיפורים אבל יודע קצת מחירים...

60 ש"ח ??!! מה זה? אין אגזוז במחיר כזה! סופיות, יש. המחירים בין 40 עד 100 ש"ח

200ש"ח ? אגזוז רגיל (תלוי ברכב)

2000 ש"ח ? אגזוז פתוח "זרימה חופשית" ( לימדו אותי את זה בפורום הזה :D , תודה חברה) זה כן, יכול לעלות עד כ2000 ש"ח.

וזה לא שיפורים... זה סתם, רעש ויציאת אגזוז יפה.

:lol:

רוצה לשמוע קצת את האגזוז של רמוס? כנס לאתר שלהם, יש להם אפשרות לשמוע את האגזוזים במכוניות שונות.

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

לכל המעוניין, הייתי בחנות של אגזוזנים ואפילו התקנתי בGTI - דוד זרימה חופשית ב 500 ש"ח כל המעוניין - הודעה פרטית.

haters will hate

• תוכן חדש...