Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפה ג'ו במרינה בהרצליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בסניף המדובר, טיפה ארוך אבל חשוב:

" סיפור שהיה ,כך היה:

חג שבועות, יום נעים, החלטנו לטייל בהרצליה בקניון ארנה עם הילדים (2 משפחות).

לאחר סיבוב בקניון והעברת זמן עד לשעת הצהריים, הילדים כבר רעבים, החלטנו להיכנס לסניף "קפה ג'ו" שנמצא בקניון, מסתכל על תכולת בני האדם בשולחנות, נראה סביר ביותר, אני אדם בעל ניסיון חיים קטן ואני יודע שמראית עין יכולה להטעות אז אני שואל את המארחת האם יש עומס בסניף? האם יהיה עיכוב ביציאת המנות כי הילדים רעבים ?

המארחת ללא כל היסוס אומרת שהכל בסדר שניכנס ונהנה, נכנסו, התמקמנו, ואז התחיל הסיוט, רבע שעה תמימה עד שהגיעה מלצרית לשאול מה אנחנו רוצים להזמין, אמרנו טוב, פאשלה קטנה, אין לחץ בסניף מה כבר יכול להיות ? הזמנו אוכל ושתיה והילדים כבר התחילו עם הפטישון במח שהם רעבים, אנחנו מעודדים אותם שהנה , האוכל כבר יוצא...

מחכים... מחכים... מחכים... מחכים... מחכים... נו...? מה קורה ? לערוך שולחן? להביא שתיה ? למה כל כך איטי? עוברים עשרים דקות , רואים מלצרית עם מגש.. יששששששששש סוף סוף...

לא, זה לא אלינו, זה אלו שהגיעו 40 דקות לפנינו,

אני רואה שאם אני לא אזיז עניינים לבד, לא יקרה כלום, אני הולך לבד לעמדה של המלצריות, מביא מפיות, סכו"ם , כוסות, מה שצריך שלא נתעכב כשיגיע האוכל.

הילדים כבר עברו לקונגו... חופרים חופרים, יאיר לפיד שואל איפה הכסף?? אנחנו שואלים איפה האוכל????? מתחננים למלצרית, תוציאו רק את השניצל והצ'יפס לילדים... כמה זמן להכין שניצל מז^%גג ?? המלצרית מנסה לעודד, הנה כבר יוצא... אני כבר מתעצבן ( ואני לא אדם שמתעצבן בקלות) , מה הנה... מה??? עברה כבר שעה מאז שהזמנו, לא מאז שנכנסנו שזה רבע שעה לפני...

איפה האוכל????

אני נכנס לחפש אחראי, מישהיא הציגה את עצמה כלוקחת אחריות ושהאוכל יוצא עוד 5 דקות, עוברות עשר דקות והמגש עם האוכל סוף כל סוף יוצא...

השניצל והצ'יפס בלי קטשופ.

הכריך שלי בלי סלט ובלי רוטב.

ועוד כמה דברים שלא ממש לפי התפריט..

מבקש קטשופ.. מבקש שוב.. ושוב, מתייאש והולך לחפש לבד, על הדרך מבקש את הסלט לכריך מהמטבח ורוטב.. מביאים לי חצי מלפפון ורבע עגבניה חתוכה בצלחת ורוטב מדהים שהם מכינים במקום (שמן זית).

אכלנו , הילדים נרגעו, בודק את השעה, שעה וחצי עברה מאז שנכנסנו לסניף, מבקש חשבון מהמלצרית ומבקש לדבר עם הבעל בית שהיה שם, היא מצביעה לי עליו... אני ניגש אליו והוא.." מי אמר לך שאני בעל המקום ??? אני רק לקוח ... (הוא כנראה לא שם לב שגם המלצרית הצביעה עליו, וגם במשמרת שלי לחפש קטשופ, רטבים, סלט, ראיתי אותו נותן הוראות לצוות העובדים ) נו שויין, יותר קל להתחמק מאחריות ולקחת אותה בשתי ידיים.

ועכשיו למה אני מפרסם את הסיפור הזה ?

אני האחרון שיגרום במזיד נזק לאדם ובטח לא אחד שיפגע בכוונה בפרנסה שלו, אבל הם... עברו כל גבול אפשרי, אני חייב לציין שכל אותו זמן שאנחנו מחכים, הם ממשיכים להכניס לקוחות לסניף בלי ליידע אותם שיש איזו שהיא בעיה ושפשוט לא שינו עדיין את השלט מ" קפה ג'ו " ל"גיהנום".

אני כבר חודש מנסה ליצור קשר עם הנהלת קפה ג'ו גם דרך הטלפון, גם דרך האתר וגם דרך הפייסבוק, גם בשביל ליידע אותם על המקרה שלא נראה לי תואם את מדיניות הרשת וגם על מנת לקבל פיצוי שמגיע לי על חווית שירות מזעזעת שכזאת(לא בשביל כמה עשרות שקלים.. עבור העיקרון) , אבל להנהלת הרשת כנראה לא ממש מזיז מה קורה בסניפים שלה בין אם זאת זכיינות ובין אם זה סניף של הרשת.

ניסיתי להימנע ככל הניתן מלפרסם ציבורית את הסיפור אבל כנראה שרק ככה ניתן לתפוס את תשומת הלב שלהם.

מה אני מבקש ממכם?? רק תשתפו את הסיפור, לכמה שיותר אנשים תמנעו מלהיכנס לסניף ארנה הרצליה של קפה ג'ו, לא מגיעה להם פרנסה בצורה שהם מזלזלים בכסף טוב של הלקוחות שלהם, אי אפשר תמיד להגיד לא קרה כלום ולהמשיך הלאה כי זה מחלחל לכל שאר נותני השירות שמרוויחים לא רע בכלל על חשבוננו מצד אחד ומצד שני לא סופרים אותנו כלקוחות.

לי לקח 15 דקות לרשום את הסיפור, לכם ייקח 2 דקות לקרוא אותו ולשתף.

תשתפו...."

המשך יום מקסים לכולם.

:-)

פורסם גם בפייסבוק שלי למי שרוצה לשתף :

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי פעם אחת לאכול עם אמי בסניף המדובר...בוא רק נגיד שהתנאים היו שונים אבל הלך הרוח לא יותר מדי רחוק ממה שתיארת.

הגענו לשם בבוקר באמצע שבוע, המקום ריק לגמרי, אולי 2-3 שולחנות תפוסים. השירות עצמו היה בסדר, הבעיה היתה שמי ששירת אותנו ואת היושבים האחרים במסעדה היה בכלל עובד מטבח (:shock:!) שלא היה לו מושג במלצרות (למרות שעשה עבודה סבירה), כנראה כי הבעלים החליט שזה לא כלכלי להחזיק מלצר בשעות האלה (wtf?). כמובן שהבעלים לא נקף אצבע וישב על כסא ולא הטריח את עצמו כל השהות שלנו שם. זה בהחלט היה נראה לא טוב מהצד.

מצד שני, יצא לי כבר הרבה פעמים לשבת בסניף קפה ג'ו בקניון ערים בכפר סבא, ויש לי רק מילים טובות להגיד על המקום! שירות מצויין (גם שהמסעדה מפוצצת עד אפס מקום), ובעלים נחמד מאוד שדואג שהכל יתקתק גם אם "מוריד מכבודו" ומגיש בעצמו דברים לשולחנות כשכל המלצרים עסוקים.

פורסם

כפי ששמת לב , דיברתי אך ורק על סניף מרינה הרצליה.

גם אני אוכל מדי פעם בסניף פארק המדע שליד העבודה שלי ברחובות ואין לי טענות.

שתף..

פורסם

בהחלט מכיר את הסניף הזה.

אני וזוגתי החלטנו לא לאכול שם יותר.

פעם אחת כי החליטו עצמאית בסניף הזה לא לכבד הטבה של 1+1 שהיה ברור חד משמעית שגם שם אפשר.

הסיבה השניה היתה כי איכות השרות ראתה במקום הזה ימים הרבה יותר יפים.

פעם הבאה - קפה גרג למעלה במרפסת - אחלה נוף ויחסית האוכל יותר מפנק.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מהיכרותי עם המסעדות במרינה (לאו דווקא זו), כח האדם הטיפוסי ששוכרים לעבוד שם לא מבריק במוסר העבודה שלו. אלה בד"כ נערים או בני מיעוטים ללא הכשרה או נסיון, העיקר שיוכלו לאייש את המקום בשבת ולהכניס כסף. אוכל טוב, שירות תקין ואווירה נעימה אינם נכללים בתפריט.

פעם הבאה - קפה גרג למעלה במרפסת - אחלה נוף ויחסית האוכל יותר מפנק.

איך האוכל מפנק בדיוק? מה נסגר עם השימוש במילה הזאת בכל מקום?

ועם המחירים של גרג, אני אישית לא מתקרב לשם אפילו עם כרטיס האשראי של העבודה. יש גבול.

פורסם

אתה מחזיר אותי לשנת 2003.

הייתי צעיר ועם שיער.

ישבתי עם זוגתי דאז לסנדוויץ' שקר כל שהוא שאמור היה להכיל רוקט.

בקיצור, הסנדוויץ' הכיל רוקט, חצי חבילה כולל הגומיה מהשוק.

ביקשתי שיחליפו.

לקחו את הסנדוויץ', הוציאו את הגומיה והחזירו לי את הסנדוויץ' כמות שהוא.

זה היה בסניף בדיזינגוף. עד היום לא נכנסתי שוב לקפה ג'ו.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש לי חבר שעבד זמן קצת בסניף המדובר. אחרי מה שהוא סיפר על המקום (מנקודת מבט של בחור שכבר עבד כמנהל משמרת בכמה וכמה מקומות מכובדים) גרמו לי להבטיח שאני לא אכנס לשם ואף אחד מחברי. מלצרים שעושים מה ב*** שלהם, אם זה אומר לדפוק ברז ממשמרת כדי ללכת לים ואם זה לזלזל באוכל ובלקוחות. מנהל הסניף פשוט הזוי, אתה קיבלת תשובה שהוא כביכול לא המנהל וזה עוד סביר. סופר לי על מקרה שבוא מישהו שאל את מנהל הסניף מי מנהל את הסניף ותשבותו היתה "ג'ו" לא פחות ולא יותר :shock: .

שמעתי כל כך הרבה זוועות על המקום הזה שקצרה היריעה מלפרט.

מיותר לציין שחבר שלי קלט מהר מאוד שזה לא מקום לעבוד בו והתפטר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתה אומר שאתה בעל נסיון חיים, ועדיין מאמין למלצרית שאומרת שהכל יהיה בסדר ומהיר במסעדה עמוסה. מקומות בארץ מעדיפים לפוצץ את עצמם בקהל על חשבון שרות יעיל. התפיסה היא - כמה כבר אנשים יקומו וילכו? הרי הם כבר יושבים.

הייתי בסיטואציה הזו עשרות פעמים. קמים והולכים. ואם לא הולכים, משאירים את הסכום המדוייק שקל בשקל.

פורסם
אתה אומר שאתה בעל נסיון חיים, ועדיין מאמין למלצרית שאומרת שהכל יהיה בסדר ומהיר במסעדה עמוסה. מקומות בארץ מעדיפים לפוצץ את עצמם בקהל על חשבון שרות יעיל. התפיסה היא - כמה כבר אנשים יקומו וילכו? הרי הם כבר יושבים.

הייתי בסיטואציה הזו עשרות פעמים. קמים והולכים. ואם לא הולכים, משאירים את הסכום המדוייק שקל בשקל.

א. הבנת הנקרא , רשמתי שעוד במבט ראשון הכל נראה רגוע ולייתר ביטחון שאלתי את המארחת האם יש עומס שלא נראה לעין.

ב. אחרי חצי שעה אם הייתי יוצא, כנראה שהיה לוקח לי עוד שעה לפחות למצוא מקום אחר ולהתחיל לאכול, בשלב הזה הייתי בטוח שזה עניין שעוד כמה דקות, לא יודע אם יש לך ילדים אבל במידה ולא, אני מבטיח לך שזאת כנראה הייתה האופציה היותר רציונלית באותו הרגע להתחיל לאכול כמה שיותר מהר.

ג. אם היינו רק מבוגרים, כנראה שאחרי עשרים דקות כבר היינו מחוץ למסעדה בחיפוש אחר מקום אחר.

ד. הרשת כבר פנתה אלי אחרי הפוסט שהעלתי בפייסבוק, אני יכול להניח שהעניין ייגמר בהחזר כספי מלא או פיצוי באותו הסכום.

ה. בדיעבד כולם חכמים.

http://www.youtube.com/watch?v=meevohXFQlE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שבת שלום לכולם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

אני מחזיר את הנושא לכותרות , אחרי שהרשת פנתה אלי, היא שוב נעלמה כמו שד טזמני וכנראה שצריך להעיר אותה משנתה.

אשמח להמשיך שיתופים למי שיכול(זה גם חשוב כמו תמונות חתונה או תחרות אכילת ביסלי- לנו כצרכנים) ולהמשיך להפיץ את הסיפור.

המשך יום טוב לכולם.

פורסם

בלי להעליב אותך מיכאל, למי שלא מכיר אותך מהפורום ויודע שאתה בחור רציני, כל הסיפור הזה נשמע כמו עוד התבכיינות ישראלית שכמוה יש כל שני וחמישי בפייסבוק. הקהל כבר מזמן פיתח אדישות (מוצדקת) למדיום הזה, ולכן אני בספק אם זה מה שיקדם אותך.

חוץ מזה, במבט מציאותי - לאיזה פיצוי אתה מצפה, אלפיים ש"ח עוגמת נפש? אם באמת נעשה לך עוול, תבע אותם על הסעיף הזה. לא הייתי טורח להשקיע אנרגיה כאשר הפרספקטיבה לעתיד היא מקסימום קינוח חינם בארוחה הבאה ש(לא) אוכל אצלם.

פורסם

אני לא מבין למה חיכית כל כך הרבה.

עם יחס כזה מזלזל אני פשוט קם והולך. שיעשו עם ההזמנה שלי מה שהם רוצים.

אני בכלל לא אוהב את המתחם הזה בכל מה שקשור למסעדות. עוד לא נתקלתי שם בשירות שהולם את מחירי המנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בלי להעליב אותך מיכאל, למי שלא מכיר אותך מהפורום ויודע שאתה בחור רציני, כל הסיפור הזה נשמע כמו עוד התבכיינות ישראלית שכמוה יש כל שני וחמישי בפייסבוק. הקהל כבר מזמן פיתח אדישות (מוצדקת) למדיום הזה, ולכן אני בספק אם זה מה שיקדם אותך.

חוץ מזה, במבט מציאותי - לאיזה פיצוי אתה מצפה, אלפיים ש"ח עוגמת נפש? אם באמת נעשה לך עוול, תבע אותם על הסעיף הזה. לא הייתי טורח להשקיע אנרגיה כאשר הפרספקטיבה לעתיד היא מקסימום קינוח חינם בארוחה הבאה ש(לא) אוכל אצלם.

מסכים איתך לחלוטין, אבל עובדתית, מהבוקר שהנושא שוב החל להתפרסם, לפני חמש דקות יצרה עימי קשר בחורה מהסניף עצמו (מנהלת הסניף) אז כנראה שיש השפעה עדיין למדיה הזאת.

לגבי פיצוי, אני לא אדם חמדן ובדרך כלל דברים כאלו עוברים על ידי, אבל הם הגזימו ברמות שכבר לא יכולתי להבליג ויכולת הספיגה שלי היא לא נמוכה בכלל, הסברתי לבחורה את עמדתי ופיצוי מבחינתי הוא להחזיר את סכום הארוחה ששילמנו, 350 שקלים, לא פחות ולא יותר, ,זה סכום שיתחלק ל2 משפחות, לי זה נשמע הוגן , מקווה שגם להם.

אני לא מבין למה חיכית כל כך הרבה.

עם יחס כזה מזלזל אני פשוט קם והולך. שיעשו עם ההזמנה שלי מה שהם רוצים.

אני בכלל לא אוהב את המתחם הזה בכל מה שקשור למסעדות. עוד לא נתקלתי שם בשירות שהולם את מחירי המנות.

תקרא 3 תגובות למעלה למה לא עזבנו מהר.

בינתיים נראה שלחץ הפייסבוק עובד, אם יהיו עדכונים, כמובן שאעדכן, לבינתיים מי שלא לחץ SHARE , אני יודע איפה אתם גרים.

:-D

• תוכן חדש...