Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי היום בטיפול 15,000 לרכב טויוטה יאריס שלי.

בעת קבלת הרכב מהמוסך שמתי לב שהם הוסיפו לכל טסה אזיקון שמצמיד את הטסה לגלגל.

מה הסיבה לכך? האם יש סיכוי שהטסה פשוט תעוף במהלך הנסיעה ולכן האזיקון? מדובר כאמור ברכב חדש עם 15,000 קמ בלבד.

תודה מראש.

פורסם

הטאסות המקוריות יושבות ביחד עם הברגים של הגלגל, זאת אומרת שאי אפשר להוציא אותן שלא תוציא את הברגים של גלגל הרכב, הטאסות התחליפיות או מה שנקרא שלא הגיעו מהיצרן לא מתחברות לברגים של הגלגל, אלא יושבים בלחץ עם טבעת מתחת מסביבה ותופסות את הג'אנט ברזל, ובהחלט יכולים לעוף בלי שום סיבה נראת לעין באמצע הנסיעה, לכן מאבטחים אותם עם אזיקון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כלומר הטסות שהגיעו עם הרכב אינן מקוריות?

במפרט הרכב מצוין: "כיסויי גלגלים דקורטיביים (טסות)" אבל אין התייחסות לכך שאלו טסות מהתקנה מקומית.

פורסם

אם אתה נוהג בכבישי ישראל עליך לשים לב למספר עצום של (שברי) טאסות בכל מקום. הבאנדים משפרים את יציבותם על הגלגל. לי בנדים חסכו החלפת טאסות ברכב ישן אחרי שהקפיצים שהחזיקו אותן במקומן נשברו.

אם זאת - עכשיו חשוב שיהיה לך ברכב כלי לחיתוך הבאנדים למקרה של נקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בכל רכב הטסה המקורית באה עם הברגים של הגלגל.

בעיקר לא בטויוטות החדשות.

שמו אזיקונים כדי למנוע סיכוי שתעוף - מי שירצה לגנוב יגנוב בכל מקרה.

אבל אזיקון מכסה את הסיכון שטסה תעוף סתם ככה,או מפגיעה באיזור בור או משהו בסגנון.

פורסם

יכול להיות שיש טאסות מקוריות מהיצרן שלא יושבות על הברגים המקוריים של הרכב, אני אישית לא מכיר את כל הסוגי הטאסות, אם במקרה שלך זה לא מתחבר לברגים של הגלגל יכול להיות ששמו אבטחה על מנת שהם לא יעופו, או שלא יוכלו לגנוב אותם, בכל מקרה אזיקונים בטאסות זה מקובל בארצנו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
זה מכוער ברמות האזיקונים האלו על הטאסות

לגמרי. אני גם לא מבין מדוע צריך את זה ברכב חדש עם טסות מקוריות. יצרן הרכב לא ביצע מספיק בדיקות איכות על מנת לוודא שהטסה לא מתפרקת בזמן נסיעה?

פורסם

יותר יפה עם האזיקונים, מאשר טאסה חסרה וג'אנט שחור.

פורסם
הטאסות המקוריות יושבות ביחד עם הברגים של הגלגל, זאת אומרת שאי אפשר להוציא אותן שלא תוציא את הברגים של גלגל הרכב, הטאסות התחליפיות או מה שנקרא שלא הגיעו מהיצרן לא מתחברות לברגים של הגלגל, אלא יושבים בלחץ עם טבעת מתחת מסביבה ותופסות את הג'אנט ברזל, ובהחלט יכולים לעוף בלי שום סיבה נראת לעין באמצע הנסיעה, לכן מאבטחים אותם עם אזיקון.

יכול להיות שיש טאסות מקוריות מהיצרן שלא יושבות על הברגים המקוריים של הרכב, אני אישית לא מכיר את כל הסוגי הטאסות, אם במקרה שלך זה לא מתחבר לברגים של הגלגל יכול להיות ששמו אבטחה על מנת שהם לא יעופו, או שלא יוכלו לגנוב אותם, בכל מקרה אזיקונים בטאסות זה מקובל בארצנו.

עשית סלט...

פורסם

לפני כשבוע בכביש דו סיטרי בא רכב מולי ופתאום עפה לו הטסה מהרכב ישר לכיוון שלי

כנראה שאם לא הייתי סוטה היה קצת באלגן

וכנראה גם שלא היה לו אזיקון...

פורסם

מעבר לבטחון שהאזיקון מספק להחזקת הטסה, זה גם מספק הגנה מפני גנבים.

נכון שגנב שירצה לגנוב את הטסה עדיין יוכל לעשות זאת, אבל זה מקשה עליהם ובכך מוריד במקצת את הסיכוי לגניבה.

פורסם

GOLF,

אלה 2 הודעות שונות שרשמתי, אם היית קורא את התגובות של המשתמשים האחרים בין ההודעות האלו לא היה יוצא לך כזה סלט.

פורסם

כשאתם מחליפים צמיג, עושים לכם איזון גלגלים עם משקולות עד רמת ה-5 גרם, כדי שהגלגל יהיה מאוזן.

למה לעזאזל להוסיף טאסות מפלסטיק, שמשנות את האיזון של הגלגל, תמיד מותקנות לא טוב (עוד לפני הפנצ'ר הראשון), ומחוזקות עם אזיקונים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...