Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב ידני קטן (לרוב רק אני נוסע) לנסיעות בין-עירוניות של 80 ק"מ ביום (4 ימים בשבוע)

התקציב: 60K עם אפשרות מתיחה קלה לכיוון ה 70K.

עד עכשיו הסתכלתי על הפונטו איבו, פיג'ו 206+, פאביה .

יש עוד המלצות\דיס-המלצות?

אני מעדיף סופר מיני ולא מיני. ועדיפות לרכבים מאובזרים

תודה!

פורסם

אם אתה הולך על האיוו כדי לחפש את המנוע מולטיגט עם 105 כס.

ה206+ יוצרת רושם של רכב בינוני באמינותו לפי השירשורים פה.

אם אתה מחפש רכב זריז נסה לחפש טיוטה יאריס ts וישאר לך גם עודף נחמד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש 206 XS משנתון הכי מתקדם שתוכל עם ק"מ נמוך ושמורה ויישאר לך הרבה עודף, גם עודף להרבה דלק, רכב חסכוני בטירוף בבין עירוני, אני עושה 1 ל17

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עוד משהו ששכחתי לציין, יש לי בעיה עם מרכבי 3 דלתות. הגישה דיי מוגבלת, אני צריך להכניס ולהוציא כל בוקר את הבן שלי לכיסא בטיחות.

פורסם

ביד 2 לדרישות שלך יש בעיקר איביזה ופאביה עם מנוע 1.6,ביניהם אני מעדיף את הפאביה בגלל מרווח מאחור ואיכות חומרים.

כיוון שיש לך ילד עם כיסא בטיחות היתרון מרווח מאחור יעזור לך.

החיסרון של פאביה זה מחיר ביטוח יקר יותר לעומת מתחרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חפש 206 XS משנתון הכי מתקדם שתוכל עם ק"מ נמוך ושמורה ויישאר לך הרבה עודף, גם עודף להרבה דלק, רכב חסכוני בטירוף בבין עירוני, אני עושה 1 ל17

נתת לו משימה בלתי אפשרית. אני מחפש אחת כזאת כבר חודשים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ב 70K , חדש מהיבואן:

סיאט איביזה, או

מיצובישי ספייס סטאר (עם צריכת דלק של 25 ק"מ לליטר) !

25 ק"ם לליטר זה נתון מעבדה, בפועל יהיה כ 20% עד 25% פחות, כמובן שזה תלוי באופי נהיגה ובתנאי הדרך.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
ב 70K , חדש מהיבואן:

סיאט איביזה, או

מיצובישי ספייס סטאר (עם צריכת דלק של 25 ק"מ לליטר) !

האיביזה עם 3 דלתות, לא?

אני בודק את המיצובישי

פורסם

וואלה... זה ממש מוזר, יד 2 מלא באיביזות במחיר הזה (ואולי כמה שקלים פחות) והם יד 2. כנראה יש זמנים טובים בישראל, משביחים מכוניות ...

הייתי מעדיף לקנות יד 2 ב 10K פחות אבל מסתבר שזה יהיה יותר קשה ממה שחשבתי.

לגבי המיצובישי - הרכב לראשונה בישראל, או שאני טועה? לא כידאי לחכות ולבחון את האכות ולא לקפוץ על האוניה הראשונה שתגיע?

פורסם

גם אני נדהם לפעמים כאשר ביד 2 דורשים עבור מכונית משומשת עם עשרות אלפי קילומטרים מחיר גבוה ממכונית חדשה בניילונים..

התרגלתי :lol:

פורסם

המיצובישי אכן חדשה בארץ ואין עוד מבחנים,לדעתי כדי לחכות אולי היא תפתיע.

• תוכן חדש...