Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב סופר מיני שנת 2008-2010 כגון I20, מחברת אוויס ודומות לה.

מהנסיון האישי שלכם

איזו חברת ליסניג הכי אמינה, מטפלת כראוי ברכבים שלה,ויש לה שירות לקוחות טוב ?

פורסם

שאלה קשה מאוד.

נושא השירות תלוי מאוד באיש המכירות שמטפל בך בסניף וקשה להכליל חברה כי בסוף מי שקובע זה איש המכירות הזוטר שיושב מולך בקראוון הממוזג חלקית.

אמינות של חברת ליסינג? לא מבין מה זה. חברת ליסינג זה לא מכונת כביסה או מכונית מודל 2002, היא לא מתקלקלת. מה הכוונה אמינות? אף אחת מהחברות הגדולות לא מתעסקת עם שקרים, אם זאת כוונתך.

לגבי טיפול ברכבים - נסה להתמקד קודם כל בחברות שמטפלות במוסכים מורשי יבואן כמו אוויס, אלדן, אופרייט ליס, פריים-ליס, ליס4יו וכו'. אם אין ברירה, תעבור לחברות שמטפלות במוסכים פנימיים עליהם אין בקרה, כמו החברה עם הלוגו הכתום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על כל חברה תמצא המלצות לכאן ולכאן. אחי הגדול רכש Ford Smax 2010 לפני שנה בערך מאלדן והוא מאוד מרוצה.

הדבר היחיד שביאס אותו זה שהביאו לו את הרכב עם צמיגים סיניים גרועים (אמנם היו חדשים אך מאיכות ירודה) והוא היה חייב להחליף אותם כי האוטו לא התנהג כראוי (רעידות, אחיזה גרועה) לזכותם של אלדן יש לציין שבאמת ניסו לפתור את הבעיה והתקשרו אליו מספר פעמים על מנת לוודא שהכל בסדר עם הרכב.

לסיכום הוא מאוד מרוצה אבל שוב כפי שצביקה אמר זה תלוי בהרבה דברים...

פורסם

המלצה אישית - אלדן.

מחירים נוחים, דואגים לטפל במוסכי היבואן, לא מתעסקים עם רכבים עם בעיות שלדה, מנוע וגיר. נותנים אחריות למשך שנה על מגוון מכלולים.

צמיגים סינים כולם ירכיבו לך אלא אם כן יש מקרים חריגים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הי

כל החברות נותנוןת היום אחריות לשנה (לפחות) וכולן לא מחזיקות רכבים שעברו תאונות קשות.

(אגב, נתקלתי ברכבים עם "קצה שלדה" אבל אם תדאג לבקש רכב נקי ימצאו לך כזה)

בכל אופן, אני יכול לספר לך מנסיוני כמי שרכש מאחת מחברות הליסינג לא מזמן:

אופרייט - מציעים את השקיפות הכי מלאה, הציגו לי דוח טיפולי מלא של הרכבים כולל תמונה של הרכב לפני הטיפול הקוסמטי כדי שאראה על מה בדיוק הוחלפו החלקים שהופיעו בדוח הבדיקה. הם עושים רושם של הכי אמינים (בהתחשב במגבלות שהציב צביקה:wink:)

גם אחי קנה שם רכב והיה מאוד מרוצה. למה לא קניתי שם? המבחר של הרכבים לא גדולו גם המחיר שלהם יחסית יקר (על רכב שמור הם אפילו לא הורידו את מלוא האחוזים על הליסינג).

אוויס - גם עושים רושם של אמינים כולל רשימת טיפולים על ההתחלה, שירות לקוחות זמין וטוב. אבל- הציעו לי רכב שבדיוק יצא מהסכם ועוד לא עבר בדיקה שלהם. אמרו לי קח בחינם ונתקן הכל. הסוכן הבטיח שאין תיעוד לתאונות. הבדיקה יצאה עם מה שנקרא "קצה שלדה"... לכן ירדתי מהם למרות שהוצאו לי רכבים אחרים.

אלדן - קיבלתי את הרושם שהרכבים שלהם מתוחזקים טוב ושמעתי ביקורות טובות עליהם אבל, באופן אישי לא קיבלתי את השירות הכי טוב (בלשון המעטה) - סוכן הציע לי רכב במחיר כלשהוא (רשם לי הצעה על דף) יום למחרת התקשרתי אליו ורציתי לסגור, ליתר בטחון הקראתי לו את ההצעה שרשם, ואז הוא אמר שהוא התכוון במחיר הזה לרכב 2009 לא 2010 (למרות שהיה רשום לי מס' רכב שנה וחודש עליה על הצעת מחיר שלו..)

אלבר- בסוף רכשתי דרך אלבר. הרכב הספציפי שלי כן טופל במוסכי יבואן למרות שהנציג אמר לי שזה לא תמיד כך אז קח בחשבון.

האמת? למרות שהם מאוד מכירתיים ומבטיחים לך הרבה בפגישה, לא התרשמתי כל כך משירות הלקוחות שלהם ואני גם לא סגור על תחזוקת הרכבים. מה שגרם לי לקנות דרכם היה בעיקר מחיר - הצעה טובה+הנחה דרך מועדון לקוחות כלשהוא.

לסיכום - אם יש לך סבלנות ואתה מוכן לשלם קצת יותר משאר חברות הליסינג, הייתי ממליץ לך על אופרייט.

• תוכן חדש...