Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מאופרייט ליס על רנו פלואנס דיזל חדשה דגם קומפורט ואשמח לקבל את דעתכם:

מקדמה של 25,000 ש״ח ואז 1,490 ש״ח למשך 32 חודשים.

בתום התקופה אני או רוכש את הרכב בתוספת של 68,000 ש״ח או שמחזיר להם את הרכב ומקבל עליו את מחיר המחירון שלו באותו הזמן שיהווה מקדם לרכב הבא.

נשמע לי עסקה טובה. אני מפספס משהו?

פורסם

באופן כללי רנו פלואנס דיזל זאת עסקה נהדרת. רכב מצוין שלא מספיק מוערך בארץ.

ספציפית לגבי העסקה, היא נשמעת לי טיפה יקרה. לא מאוד יקרה, אבל קצת. יכול להיות ששכחת לציין שהעסקה כוללת ביטוחים או טיפולים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא הבנתי משהו

אתה משלם מקדמה של 25000 ש"ח

ואז תשלום קבוע כל חודש של1490 ש"ח למשך 32 חודשים

בסיום התקופה יוצא ששילמת 72680 ש"ח

מה בדיוק קורה בסוף התקופה ?

איך בדיוק אתה מקבל את המקדמה על הרכב הבא ? איזה חישוב הם עושים?

וגם האם אתה יכול להחזיר את הרכב ולהגיד שלום ל 72000ש"ח ?

פורסם
אני לא הבנתי משהו

אתה משלם מקדמה של 25000 ש"ח

ואז תשלום קבוע כל חודש של1490 ש"ח למשך 32 חודשים

בסיום התקופה יוצא ששילמת 72680 ש"ח

מה בדיוק קורה בסוף התקופה ?

איך בדיוק אתה מקבל את המקדמה על הרכב הבא ? איזה חישוב הם עושים?

וגם האם אתה יכול להחזיר את הרכב ולהגיד שלום ל 72000ש"ח ?

כמו כול עסקאות הליסינג הפרטי לצורותיו הם נותנים לי 3 אפשרויות לאחר ה-32 חודשים:

1) להוסיף עוד 65,950 ש"ח ולקנות את הרכב. במצב כזה אני גם מאבד יד וגם יהיה רשום שיד 1 היה בליסינג אז עוד ירידה בערך תהיה כאן.

2) להחזיר את הרכב ולהיפרד. החיסרון כאן שזה ישאיר אותי למשך זמן לא מוגדר ללא רכב שזה בעייתי מבחינתי מאחר ואני גר בפריפרייה.

3) כביכול "למכור" להם את הרכב חזרה, לקבל עליו את מחיר המחירון שלו באותו הזמן שישמש לי כמקדמה לקניית הרכב החדש.

פורסם
באופן כללי רנו פלואנס דיזל זאת עסקה נהדרת. רכב מצוין שלא מספיק מוערך בארץ.

ספציפית לגבי העסקה, היא נשמעת לי טיפה יקרה. לא מאוד יקרה, אבל קצת. יכול להיות ששכחת לציין שהעסקה כוללת ביטוחים או טיפולים?

איך חישבת שהעסקה יוצאת יקרה?

לפי מה שאני חישבתי יוצא ריבית של 5.68% על כול סכום העסקה שזה בעצם מחיר הרכב שהוא קצת פחות מ-132 אלף ש"ח

פורסם

לא חישבתי כלום, אני פשוט זוכר שלקוח שלי קיבל מחיר דומה לרכב כזה כולל חבילת טיפולים.

על איזו רמת גימור של פלואנס מדובר? אולי אתה מדבר על דגם הפריביליג' היקר יותר?

פורסם

צביקה, הוא דיבר על הקומפורט.

מה אני מפספס כאן?

25,000 - מקדמה

1490*32= 47,680 - הסכום הכולל של התשלומים

68,000 - מוסיף במידה ויקנה את הרכב.

סה"כ יוצא 140,000.

איך הגעתם ל 132,000?

------------

אני מניח שאתה מדבר על הדגם האוטומטי, נכון?

המחירון שלו בסביבות 130,000. יוצא שהמימון יעלה לך בסביבות 10,000 ש"ח (בהנחה שהבנתי נכון)

פורסם

שאתה "מוכר" להם את הרכב בסוף התקופה, אתה ממש לא מקבל את שוויו בשוק למקדמה.

המקדמה שלך היא: נאמר עוד 32 חודש מחיר המחירון שלו יהיה 80,000 ש"ח, מהסכום הזה מורידים את יתרת התשלום שהיא 68,000 ש"ח, סה"כ מתקבל 12,000 ש"ח וזו המקדמה לרכב הבא.

לא סתם כתבתי את זה באותיות קטנות!

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

130,900 ש"ח זה המחיר הרשמי של דגם הקומפורט אוטומט. בפועל כמובן שחברות הליסינג קונות את הרכב במחיר נמוך יותר וזאת הסיבה שפועל אפשר לקבל לא פעם ולא פעמיים עסקאות ליסינג מימוני כאלו "בתשלומים ללא ריבית".

פורסם
צביקה, הוא דיבר על הקומפורט.

מה אני מפספס כאן?

25,000 - מקדמה

1490*32= 47,680 - הסכום הכולל של התשלומים

68,000 - מוסיף במידה ויקנה את הרכב.

סה"כ יוצא 140,000.

איך הגעתם ל 132,000?

------------

אני מניח שאתה מדבר על הדגם האוטומטי, נכון?

המחירון שלו בסביבות 130,000. יוצא שהמימון יעלה לך בסביבות 10,000 ש"ח (בהנחה שהבנתי נכון)

התשלום הסופי בסוף העסקה הוא 65,950 כך שהמימון הוא 7,900 ש"ח

פורסם

מאחר והיה לי רכב שכזה בליסינג ואני מעוניין לרכוש אחד שכזה מליסינג אשמח לשמוע האם ביררת את נושא עלויות הטיפולים בשנה , האם ניתן לקבל /לרכוש ערכת טיפולים כוללת לכל תקופת הליסינג

האם ניתן להוריד מהתשלום החודשי על ידי הגדלת המקדמה

האם לא עדיף ללכת על עסקה שכזו לרכב מיד שנייה

אשמח לתגובתכם

BR

:roll:Aguy76

פורסם

אני מנסה להבין את ההגיון בעסקה הזו ופשוט לא מצליח לעכל את זה.

הסיבה לזה היא שמדובר ברנו - המותג מאבד ערך כמו טיל בליסטי.

אחרי שלוש שנים עם הרכב הזה אם הוא יהיה שווה 70K שקלים אז המצב של רנו טוב משחשבתי - אז להוסיף להם עוד 68K שקלים על רכב בן שלוש?!? איפה טעינו?

הרי אם שכרתי מהם את הרכב - סימן שהוא לא שלי, אז למה כשהוא בן שלוש, אני צריך לשלם עליו כאילו שקניתי אותו חדש?

תהרגו אותי אבל אני לא מצליח להבין את הרעיון הזה - והם מן הסתם לא שילמו על הרכב הזה כשהוא היה חדש משהו שבכלל מתקרב למחיר המלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מנסה להבין את ההגיון בעסקה הזו ופשוט לא מצליח לעכל את זה.

הסיבה לזה היא שמדובר ברנו - המותג מאבד ערך כמו טיל בליסטי.

אחרי שלוש שנים עם הרכב הזה אם הוא יהיה שווה 70K שקלים אז המצב של רנו טוב משחשבתי - אז להוסיף להם עוד 68K שקלים על רכב בן שלוש?!? איפה טעינו?

הרי אם שכרתי מהם את הרכב - סימן שהוא לא שלי, אז למה כשהוא בן שלוש, אני צריך לשלם עליו כאילו שקניתי אותו חדש?

תהרגו אותי אבל אני לא מצליח להבין את הרעיון הזה - והם מן הסתם לא שילמו על הרכב הזה כשהוא היה חדש משהו שבכלל מתקרב למחיר המלא.

למה להשמיץ סתם? :-)

כמובן שאי אפשר אף פעם לדעת מה יקרה בעתיד אבל אם עושים השוואה של המחירון היום של פלואנס דיזל מול הדגמים שיצאו בשנים 2012,2011 ו-2010 (לא ראיתי עדיין רכב משנתון זה למכירה), אפשר לראות שהירידות במחיר לא שונות מכול רכב חדש ממוצע אחר. בין 2013 ל-2012 יש ירידה של 12%, בין 2012 ל-2011 יש ירידה של 10% ובין 2011 ל-2010 יש ירידה של 18% (כאמור, לא יודע אם בכלל קיימים מכוניות כאלו על הכביש אז צריך לשים בספק את הנתון הזה של ירידת הערך המשוערת).

אני בכול מקרה החלטתי לרדת מהם ולקנות ישירות מקרסו מאחר ויש להם תנאי הלוואה מול הבנק שלי שהם טובים יותר וגם הרכב רשום על שמי (אם כי יש בי ספק שחברה כמו אופרייט ליס תפשוט רגל כאשר אחד הבעלים שלה זה היבואן של וולו, אבל לך תדע..)

• תוכן חדש...