Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות מכשיר שטיפה בלחץ מים כמו KARTCHER או BOSCH או כל מותג אחר,

היה לי קרשר קטן כזה ביתי חמוד אבל הוא לא החזיק מעמד הרבה זמן (3 רכבים בבית) וגם הלחץ מים שלו לא היה רציני,

אז אני עכשיו מעוניין לקנות אחד יותר רציני ויותר גדול, עם גלגלים וצינור מתקפל,

אז רציתי לשמוע עצות מאנשים על איזה סוג מכשירים כדאי ללכת הפעם, האם לחפש קרשר או בוש או לחפש סתם מכשירים ללא שמות? ואיזה דגמים בדיוק מכל יצרן?

אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח, בתנאי שיהיה עם לחץ טוב וחזק,נע על גלגלים וכולל גלגלת לצינור.

אז מה דעתכם?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בדיוק הדגם שיש לי, STM160, עושה את העבודה מעולה, גם ההקצפה לא רעה בכלל, לא שלג אבל דיי מכסה את הרכב בקצף.

פורסם
לא הוא מוציא מים מהאדמה,תבדוק שזה הדגם שמבוסס על משה שנגע בסלע.

הוא שאל כי יש מכשירים שלא מתחברים לחשמל, יש כאלה שלא מתחברים לנקודת מים, ויש כאלה שלא מתחברים לאף אחד מהם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
נו, באמת.

אז כמה ולאן ואיפה צריך לחבר?

עריכה:

גבי צודק, האם קיימים מכשירים כאלו שלא מתחברים לשום מקום ופשוט ממלאים אותם במים ומתיזים?

כן אבל למיטב ידיעתי צריך לפמפם או לעשות פעולה כלשהי על מנת שהם יזרימו את המים,היה פה שרשור גדול על מכשירי שטיפה,מישהו יכול להביא לינק? (אפשר להשיג ב 120 שקל מכשיר עצמאי שהוא בסדר גמור)

וצודקים שכחתי על קיום המכשירים האלה

Miata ND2

פורסם

לגבי ה STM 160, הוא מגיע באריזה כולל המיכל הקצפה לסבון? וראיתי שנותנים גם נוזל שטיפה מתנה, מישהוא קנה מהאתר הזה בתקופה הזו עכשיו? מומלץ? אמינים? המכשיר LAVOR נחשב חברה טובה ואמינה?

אפשר להשיג אותו בחנויות או עדיף דרך האתר הזה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

עדיף דרך היבואן בבית שמש "עשינו עסק" - למי שלא מעניין אותו אריזה חדשה יש מתצוגה כל מיני דגמים במחירים מטורפים,

משם קניתי את שלי, למרות שאת שלי מצאתי כן באריזה - צריך ללכת לראות..

• תוכן חדש...