Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסירות מאי 2013 (מגזין אוטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי מעניין המגמה של BMW ומרצדס,

התחילו להוריד מחירים ונהיו זולים יותר ו"ברי השגה" יותר גם למעמד הביניים והאוחזים שלהם הוכפלו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וכיצד זה שונה מהנתונים בטבלה?

פיאט בעלייה, פרארי ומאזרטי מציגים ביצועים לא רעים (יחסית) ואלפא רומאו עדיין נמכרת, והחודש אפילו מציגה עליה (ובהתייחס למחיר, זה לא רע).

9 ו-4 מתחילת השנה ולא רק לחודש מאי.

פורסם
השאלה "מי קונה אאודי" היא כמובן מיותרת. גם אם הגולף עדיפה, קח את ה- 122, תוסיף לה ג'נטים, וכבר קיבלת מחיר של A3, שלא לדבר על מנוע ה- 1.8T או על האופציה לשלוש דלתות. ואם התכוונת שהיא קניה פחות טובה ממתחרות, אז כמובן תלוי מי הן לטעמך - וגם אז. מנוע ה- 1.8T, עם האבזור והנוחות של ה- A3, זו חבילה לא רעה בכלל.

אותי הפתיעו מבחינת מספר המסירות: לטובה - מיני. ממש וואו. לרעה - לנ'ציה ולנד רובר.

הלוואי שהשינוי במחירות של VW היה משפיע על תמחור הרכבים, אבל אין סיכוי.

דווקא פחות מיותרת ממה שאתה חושב.

איזה אחוז תופסת ה-A3 מסך המכירות של אאודי? מתוך אלו, כמה צוידו במנוע 1.8 טורבו? אלא אם כן מרבית ה-A3 נמכרו עם 1.8 טורבו, אני לא רואה כאן יותר מדי הגיון.

בהשוואה לגולף, האאודי יקרה בכ-17,000 ש"ח, מבלי להציג שום יתרון על פני הגולף (למעט אותם חישוקים קלים).

בקרוב תגיע ארצה סיאט לאון 1.8 טורבו ומחירה יהיה נמוך בעשרות אחוזים ממחירה של אאודי מקבילה. אני מהמר שהסיאט תהיה מאובזרת טוב יותר. עצתי, אין טעם לקנות את האודי A3, עדיף לקנות סיאט A3.

לגבי הירידה במכירות של VW וההשפעה האפשרית של זה על תמחור הרכבים, בטח שיש סיכוי! כל עוד מדובר על מגמה זה יקרה, גם אם ייקח לצ'מפיון קצת זמן להבין זאת.

אם סיפורי האמינות הם כאלה אז איך סקודה הגיעה למקום 4 ועלייה כל כך גדולה?

...

אבל אין ספק שהמפתיעה הגדולה היא מיני למרות התמחור ההזוי שלהם.

כמה מוניות סקודה על הכביש? הרבה. בנוסף, הסופרב נמכרת לא רע ולא סתם (יש לה תמחור מעולה).

אך מעל לכל, צ'מפיון (סקודה) מוכרים את הוד קדושתה, המלכה של הממלכה המוטורית המאוחדת, נצר לשושלת מלוכה גרמנית צ'כית, השקודה פאביה.*

לגבי מיני, התמחור שלהם כבר לא כל כך הזוי, לא כמו פעם בכל אופן.

9 ו-4 מתחילת השנה ולא רק לחודש מאי.

ככל הנראה נפלה טעות כלשהי וכעת פורסמה טבלה מעודכנת:

mesi-2013_05_03.jpg

------------------------------------------------------------------------------------

*Always be yourself, unless you can be a Škoda Fabia, then always be a Škoda Fabia!

unicorn099.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

1. יונדאי

2.קיה

3.טויוטה

4.פורד

5.סקודה

6.מאזדה (רק מקום 6!)

7.ניסאן

8.סוזוקי

9.רנו

10.פולסווגן

כאשר ההבדלים בחנויות הם לא משמעותיים במחיר,בין אם להבדיל אוטו יפני או קוריאני

להזכירכם קוריאה עוד לא הוכיחה את אמינותו. כנראה העיצוב זה החלק המכריע ברכב.

המספרים המדוייקים נמצאים בכתבה המדברת על הישראלים שרוכשים מכוניות חדשות למרות השר כץ והמעמ של יאיר לפיד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4387559,00.html

פורסם
1. יונדאי

2.קיה

3.טויוטה

4.פורד

5.סקודה

6.מאזדה (רק מקום 6!)

7.ניסאן

8.סוזוקי

9.רנו

10.פולסווגן

כאשר ההבדלים בחנויות הם לא משמעותיים במחיר,בין אם להבדיל אוטו יפני או קוריאני

להזכירכם קוריאה עוד לא הוכיחה את אמינותו. כנראה העיצוב זה החלק המכריע ברכב.

המספרים המדוייקים נמצאים בכתבה המדברת על הישראלים שרוכשים מכוניות חדשות למרות השר כץ והמעמ של יאיר לפיד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4387559,00.html

אתה מודע לזה שמה שרשמת זו שטות מוחלטת?

יונדאי זה בערך הרכבים הכי אמינים שיצא לי לפגוש, כנ"ל הקיה, הרכבים האלה נוסעים בליסינג ובצבא כמויות בל יתוארו של קילומטרים ועוברים התעללויות רציניות והם לא מפסיקים לנסוע, עם אפס תקלות.

יש לי יונדאי I10 בתור רכב עבודה (רכב חברה-לא ליסינג אפילו!) - מ40 אלף קילומטר לא נכנס לטיפול אפילו, היום הוא כבר עם 90 אלף קילומטר, רכב שנאנס(!) כול נסיעה ונסיעה, לוחצים לו על הגז עד הריצפה, נוסע בכביש 6 במהירויות שלא מתאימות למנוע הזערורי שלו, נוסע על קו: מרכז - רמה"ג - מרכז לפחות פעם בשבוע אם לא יותר, וציוץ לא הוציא, דלק וסע.

שלא יובן לא נכון, רכב מגעיל! שונא אותו! אבל להגיד שהוא לא אמין זה כבר לשקר, הוא לא נוח הוא לא חסכוני, הוא לא מאובזר, אבל פאקינג אמין כמו בטון!

ומה זאת אומרת "מאזדה רק מקום 6" - זה רכב האלים הקדושים ולא ידענו?, היית לי מאזדה, נהגתי במאזדה, רכב טוב, אמין מאוד, שתיין דלק, וממוצע בכול תחום החל מנוחות וכלה באבזור.

אין שום הצדקה שהם יהיו ראשונים, ה-3 מזמן כבר לא אטרקטיבית, לפחות עד שיוצג הדגם החדש שלה.

ה-6 רק התחילה שיווק ולכן לא הצליחה כנראה להשפיע על הטבלה.

פורסם

לא עיצוב ולא בטיח.

מוכרים במחירי התאבדות לליסינג.

אישית, הגיע זמנו של אחד העובדים שלי להחליף רכב. הצעת המחיר של קיה היתה הזולה ביותר אז זה מה שנבחר.

לא בדיוק שאלו אותו.

בעצם כן. נתנו לו לבחור צבע.

פורסם

לגבי 2 האיטלקיות, המספרים המעודכנים מחזירים אותנו לכנען.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתה מודע לזה שמה שרשמת זו שטות מוחלטת?

יונדאי זה בערך הרכבים הכי אמינים שיצא לי לפגוש, כנ"ל הקיה, הרכבים האלה נוסעים בליסינג ובצבא כמויות בל יתוארו של קילומטרים ועוברים התעללויות רציניות והם לא מפסיקים לנסוע, עם אפס תקלות.

יש לי יונדאי I10 בתור רכב עבודה (רכב חברה-לא ליסינג אפילו!) - מ40 אלף קילומטר לא נכנס לטיפול אפילו, היום הוא כבר עם 90 אלף קילומטר, רכב שנאנס(!) כול נסיעה ונסיעה, לוחצים לו על הגז עד הריצפה, נוסע בכביש 6 במהירויות שלא מתאימות למנוע הזערורי שלו, נוסע על קו: מרכז - רמה"ג - מרכז לפחות פעם בשבוע אם לא יותר, וציוץ לא הוציא, דלק וסע.

שלא יובן לא נכון, רכב מגעיל! שונא אותו! אבל להגיד שהוא לא אמין זה כבר לשקר, הוא לא נוח הוא לא חסכוני, הוא לא מאובזר, אבל פאקינג אמין כמו בטון!

ומה זאת אומרת "מאזדה רק מקום 6" - זה רכב האלים הקדושים ולא ידענו?, היית לי מאזדה, נהגתי במאזדה, רכב טוב, אמין מאוד, שתיין דלק, וממוצע בכול תחום החל מנוחות וכלה באבזור.

אין שום הצדקה שהם יהיו ראשונים, ה-3 מזמן כבר לא אטרקטיבית, לפחות עד שיוצג הדגם החדש שלה.

ה-6 רק התחילה שיווק ולכן לא הצליחה כנראה להשפיע על הטבלה.

גם לנו בעבודה יש I10, לא רכב חברה, אלא ליסינג צמוד וגם חורשת את כל הארץ וקורעים אותה ואין תקלות, לא מזמן

נגמר החוזה קיבל לבנה במקום כחולה (שדרג ממנוע 1.0 ל 1.2)

לקחת רכב חדש לקרוע אותו ולהגיד "הנה, לא נשבר" לא חוכמה גדולה, הוא לא אמור להשבר בשנה הראשונה לחייו.

אמינות לא מודדים ב 90 אלף קילומטר הראשונים לחיי האוטו, מודדים אותה אחרי שנים והמון קילומטרים

מישהו העלה כאן כתב בזמנו על הטויוטות סיור של משטרת ירושלים שעשו כחצי מיליון קילומטרים כ"א עם מכלולים מקוריים

זאת אמינות.

פורסם
גם לנו בעבודה יש I10, לא רכב חברה, אלא ליסינג צמוד וגם חורשת את כל הארץ וקורעים אותה ואין תקלות, לא מזמן

נגמר החוזה קיבל לבנה במקום כחולה (שדרג ממנוע 1.0 ל 1.2)

לקחת רכב חדש לקרוע אותו ולהגיד "הנה, לא נשבר" לא חוכמה גדולה, הוא לא אמור להשבר בשנה הראשונה לחייו.

אמינות לא מודדים ב 90 אלף קילומטר הראשונים לחיי האוטו, מודדים אותה אחרי שנים והמון קילומטרים

מישהו העלה כאן כתב בזמנו על הטויוטות סיור של משטרת ירושלים שעשו כחצי מיליון קילומטרים כ"א עם מכלולים מקוריים

זאת אמינות.

אצלנו הרכב 2009, והבאתי אותו כדוגמא אישית שאני מכיר ממקור ראשון.

ברור שזו לא חוכמה אבל בנוסף זה רכב שאינו מטופל כלל, אפילו שמנים לא החליפו כבר 50 אלף קילומטר (לצערי, אני ביקשתי אבל בנתיים זה נדחה)

בכול מקרה זו הדוגמא האישית שלי, קח כדוגמא עוד אלפי אם לא מאות אלפי מכוניות של יונדאי וקיה בליסינג ובצבא, תראה את העמידות שלהם, רכבים אומנם פשוטים ללא קידמה או מותרות (כמו רוב היפניות באותם טווחי מחיר) אבל אמינים מאוד ונוסעים ללא תקלות מיוחדות.

במילואים האחרונים נהגתי על אקסנט עם 220 אלף קילומטר, הק.רכב מסר שהיא אומנם שחוטה וניראית על הפנים, אבל לא מפסיקה לנסוע. (זה בא כתגובה על: "בטח החליפו את כול האוטו" שאני אמרתי)

פורסם

תגידו לי, למי בדיוק איכפת מה האמינות של הרכב אחרי 200 אלף ק"מ ו-10 שנים?

אלה דיונים שמתאימים לפורום "ייעוץ לרכישת רכב עד 5000 ש"ח", לא לפורום רכב כללי.

רכבי יונדאי קיה הם רכבים אמינים בטירוף, שמחזיקים נהדר ולא עושים צרות באופן קבוע לרוכשים.

לגבי מי שהעיר על מחירי ההתאבדות לליסינג - אז הוא צודק. רק מה, זו האסטרטגיה הנכונה ביותר. כל הרכבים הללו יוצאים בסוף לשוק הפרטי, האנשים נכנסים איתם למוסכים המורשים וצורכים את החלפים במשך עשור לאחר הרכישה מחברת הליסינג.

חוצמזה שעדיין מרוויחים סכום מסוים על כל רכב שנמכר, ועדיף למכור 2000 רכבים בחודש ולהרוויח קצת מאשר למכור 300 ולהרוויח מחיר מלא.

פורסם
השאלה "מי קונה אאודי" היא כמובן מיותרת. גם אם הגולף עדיפה, קח את ה- 122, תוסיף לה ג'נטים, וכבר קיבלת מחיר של A3, שלא לדבר על מנוע ה- 1.8T או על האופציה לשלוש דלתות. ואם התכוונת שהיא קניה פחות טובה ממתחרות, אז כמובן תלוי מי הן לטעמך - וגם אז. מנוע ה- 1.8T, עם האבזור והנוחות של ה- A3, זו חבילה לא רעה בכלל.

אותי הפתיעו מבחינת מספר המסירות: לטובה - מיני. ממש וואו. לרעה - לנ'ציה ולנד רובר.

הלוואי שהשינוי במחירות של VW היה משפיע על תמחור הרכבים, אבל אין סיכוי.

אמר מי שקנה בזמנו גולף ב-180,000 שקלים והיה בטוח שזאת הבחירה הכי טוב ופסל את ה-A3.

מינואר 2009 ואפילו לפני תמיד הגולף התחילה ממחיר התחלתי של 130,000 שקלים והיתה יותר יקרה מהמתחרות, למעט מבצעים וימי מכירות שמכרו אותה בפחות, ותמיד הדגמים המאובזרים יותר היו יקרים להחריד (אני זוכר שגולף דור 5 עם מנוע 2 ליטר FSI עלתה 180,000 שקלים).

שהתחילו את הייבוא של ה-1.4TSI, המחיר עמד על 140,000 עוד בדור החמישי, כמה היום עולה גולף 1.4TSI חדשה? 146,000 שקלים.

ועדין למרות היציבות מחירים, הגולף עדין מאוד מבוקשת בשוק המשומשות.

אאודי A3 עולה 168,000 שקלים (המבצע על שאריות הדור הקודם כבר נגמר מזמן), אז לא נראה לי שג'נטים שאתה מוסיף לגולף 122 עולים 20,000 שקלים.

לעומת זאת מאזדה 3, טויוטה קורולה, פורד פוקוס ועוד שאר משפחתיות הליסינג עלו בשנים האחרונות במעל 15,000 שקלים (אני עוד זכור שהן עלו ב-2008 111,000 שקלים) ועדין עם כל העליות מחירים הן כיום נמכרות במחירי שחיטה של חברות הליסינג.

אגב, מזל טוב ל-2 הלקוחות הראשונים שקנו גרייט וול C10 בחודש מאי, מעניין מה היה השיקול שלהם בבחירת הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
העיקר ישראל כץ אמר לא לקנות רכבים חדשים ושתהיה הוזלה של 22% עוד חודש.

בום! זינוק של 12% ביחס לאפריל!

אנשים שמים קצוץ, לא מאמינים לאף מילה :lol:

בלי שום קשר לזה שכץ הוא לא רלוונטי בעיני הציבור, אני דווקא חושב שהזינוק במכירות הוא בגלל המע"מ שעלה ואנשים הזדרזו לקנות את המכוניות לפני שהן מתייקרות בעוד כמה אלפים.

• תוכן חדש...