Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין ואיכותי ב 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רכבי מיני ורכבים קטנים.

שיהיה הכי אמין שיכול להיות.

שנתון מעל 2005.

יש אפשרות להגדיל קצת את התקציב אם יש משהו ששווה להוסיף.

אם יש אבזור זה בונוס.

ממה שהבנתי מאזדה 3 יכולה להיות אופצייה טובה אבל מפריע לי שהיא גם זוללת דלק וגם לא זריזה בכלל.

פורסם

יש גם ביקורות טובות לגבי מיצובישי לנסר (קלאסיק) אמנם הספק יחסית נמוך - 98 כ"ס ולא הכי חסכונית, אך הרכב אמין, איכות הרכבה טובה יחסית, תא מטען מרווח - 430 ליטר, במחיר הזה תוכל למצוא רכב משנת 2007/8.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

תודה אבל אני מחפש רכב קצת יותר זריז והבנתי שהמיצובישי מאוד לא כזאת.

איזה רכב יהיה זול יותר לאחזקה:

מאזדה 3 ספיריט או הונדה אקורד? שנת 2005 שניהם עם מנוע אלפיים.

פורסם

משהו אמין ואיכותי ושיהיה גם זריז?

שברולט מאליבו 2005. מנוע 3500 סמ״ק 200 כ״ס. רכב עוצמתי ואיכותי בכל המובנים מרווח ומפנק . אתה יכול למצוא יהלומים כאלו ב35k

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
צודק שכחתי לציין.

מנוע פחות מ 2400 סמ"ק. עדיפות ל 2000 סמ"ק אבל B4 לא באה בחשבון בגלל שהרכב זללן.

לידיעתך, מאליבו 3.5 צורכת אותו דבר כמו הונדה אקורד, מאזדה 6, מונדיאו וכו'. 1/7-7.5 בעיר ו 1/12-13 בחוץ. אם אתה בקטע של לחסוך, אתה יכול להתקין מערכת גז ואז אתה מקבל צריכה מבחינת כסף של סופר מיני.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מספר שרשורים מטה העלתי פחות או יותר את אותן דרישות - 35K ש"ח, משפחתית או משפחתית גדולה, אמינה.

אינני יודע מה זה זריז מבחינתך ולמה אתה רגיל, הכל יחסי בחיים. עד לאחרונה התגלגלתי בסופרב MKII ולאחר מכן תקופה עם I20 שכורה. ה-I20 עגלה, אבל היא זריזה יותר מהשברולט אבאו שיצא לי לעשות עליה כמה נסיעות ארוכות (לצערי).

מהכרותי עם הרכבים שאמרת:

מאזדה 3 1.6 - דווקא מרגישה זריזה למדיי, יש לה כיול נוקשה והגה מתקשר. משחק עם הטיפטרוניק מאפשר להוציא ממנה טיפה יותר בכביש מפותל / הררי והלוואי והיה לה יותר מארבעה יחסי העברה בגיר... בידוד הרעשים לא משהו בכלל, איכות החומרים וההרכבה די טובים. הייתה לי גם מאזדה 3 מהדור השני. מהבחינה המכנית לא הבחנתי בהבדלים, המנוע והגיר הרגישו אותו הדבר, הדש-בורד שודרג במעט מבחינת חומרים / מסכי מידע ומחשב דרך. מצד שני, בקרת האקלים ירדה, מרווח קטן לנהג ולנוסע בגלל דש בורד שמן במיוחד ועוד פיצ'רים קטנים נעלמו, כמו נורה במתגי בקרת חלונות החשמל. היא יצאה בתקופת משבר ומורגש שחסכו קצת. בשני המקרים מדובר על רמת גימור נמוכה (ACTIVE).

מיצובישי לאנסר 1.6 "קלאסיק" - הרכב הזה הגיע בהמון וריאציות, השינויים לא גדולים אבל קיימים. אני מכיר לפחות 3 הגאים שונים שהותקנו בהן (!) וגם שינויים קלים כמו משענות ראש (בחלק שלמות, בחלק עם חור). כל אלה פרטים שוליים באמת.

נהגתי אליהן כשעבדתי בסיירת של מוקד אבטחה. בחלק לא מבוטל של המקרים, במיוחד בלילות, אופי הנהיגה היה פרוע למדיי. לא הייתי אומר שהיא חלשה ובזמנו העבירה תחושה די איכותית, למרות הכיעור (בעיניי). הייתה מרווחת, המושבים למיטב זיכרוני היו יחסית רכים ונעימים. באמת שעבר זמן רב. גם לה גיר בעל 4 יחסי העברה וטיפטורניק.

אופציה אחרת שאני מנסה לברר עליה היא פורד מונדאו MK3 משנתון 2007 בערך. נמכרת במחיר של הפוקוס, מאובזרת, עם מנוע 2.0. אני לא מכיר אותה כלל והמחיר הזול מעלה המון סימני שאלה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

זריז בשבילי זה כמו סיוויק 2001 שיש לי כרגע. מהלאנסר אני מעדיף להמנע בגלל השוק החלש שלה.

ומונדאו נראית לי קצת כמו חוויה שלא ידוע לאן נכנסים.

כנראה ההתמקדות תיהיה על מאזדה 3 או ה 1.6 או ה 2.0.

• תוכן חדש...