Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RSI או XS כלשהי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רחמנו עליך עכשיו. להבא: תתחיל בדסישין לבחור את הפורום הנכון לשרשור שלך. תמשיך בדסישין לכתוב כותרת ראויה לשרשור שלך (כותרת שהיא לא "דסישינז דסישינז" - הגזמת בגדול).

ההנהלה

מה הייתם עושה במקומי?

החלטתי שבא לי רכב ספורטיבי, ואעז לומר אף ספורט. התקציב לא גבוה.

מתיאורים יבשים נטו התאהבתי בקליאו RSI. ממש ככה.

מצאתי אחת שנראית מאוד שמורה, יד 2, הצבע מקורי, לא עברה תאונה מימיה, ובאמת נראית ככה בתמונות.

עברה עד כה 170K ק"מ, בעל הרכב טוען שהוא השקיע בתיקונים במורשה מעל 25K. אין לו בעיה גם לבוא איתי לבדיקה אצל משה מגינתון ובדיקת שילדה.

איפה ההתלבטות? הבחור מבקש 16K, כשהחודש צריך לעשות טסט(ואגרה לא שולמה, בשווי של כ1000 ש"ח) וכנראה שגם צריך להחליף צמיגים(הרכב אצלו 3 שנים והוא מעולם לא החליף צמיגים).

כלומר עוד לפני שמשהו התקלקל ברכב- הוא יעלה לי כ18.5K.

הבחור הצהיר ש16 זה מחיר אחרון בהחלט, אבל אני יודע שניתן להוריד אותו ל15 - כלומר הוצאה של 17.5K לפני שנהגתי ברכב. וברור לי שיהיו תקלות ובלטמ"ים.

עם זאת, עשיתי חשבון - במחיר(+-) הזה אני יכול לקנות XS שנת 2000-2001. יש הרבה יותר כאלה בלוחות.

RSI לעומת זאת יש איזה 8 כשכולן למעט זו שתיארתי, עברו אינספור שיפורים ופיצוצים ככה שאני לא רוצה לגעת בהן.

אני מנחש שXS תהיה בחירה נבונה יותר כלכלית.

אבל כל מי שאני מדבר איתו על הRSI אומר שזו חוויה מטורפת.

קארטינג לכביש. מספר אנשים בלתי תלויים תיארו את הרכב ככזה. נהגתי פעם על קארטינג. זה היה ממכר.

מה הייתם עושים? האמת שאף פעם לא נהגתי על רכב ספורטיבי, וממש בא לי על הRSI, אבל אולי הXS תהיה מהנה באותה מידה ואף יותר? לא יודע מה לעשות.

פורסם

יש הרבה אלטרנטיבות זולות שישאירו לך המון בצד, ויתנו מבחינת ניהוג הרבה יותר מהrsi, כולל נפיצות חלפים, לדוגמא, zx וולקן.

פורסם

יש בדיוק 6 ZX וולקן ביד 2, ככה שגם פה אין מבחר גדול.

ובכלל, כשאני מסתכל על נתוני הוולקן לעומת RSI, אני בספק אם היא מהנה יותר לנהיגה.

נראה לי שאני אלך על הRSI.

פורסם

RSI היא מאד נחמדה, קלה יחסית ומתנהגת היטב. אל תשכח שהיא חלשה (סטוק) - 110 כ"ס בערך. כמו כן לצפות לאמינות או עמידות מרכב ספורטיבי בן 20 (+/-) ועוד כזה שכל ייעודו הוא נהיגה חזקה (= חוראנית, לפחות אצל כמה מהבעלים הקודמים אם לא כולם, אף אחד לא קנה אותו לנסוע למכולת) יהיה נאיבי. אם אתה מוכן לידיעה ולהבנה שאתה הולך להוציא כאן כסף - תהנה. אם אתה מחפש מציאה גרידא, קנה XS, או תחסוך ליאריס TS.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כולל נפיצות חלפים

אתה מתכוון לתפוצה רחבה של חלקים, אני מקווה, כי נפיצות היא תכונה שעדיף שלא תהיה לחלקי החילוף. מצד שני צרפתיות, הכל יכול להיות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ובכל זאת - מה היית עושה במקומי? XS או RSI?

תלוי בקילומטראז' ובאופן השימוש. אם הוא קטן יחסית הייתי נותן יותר משקל לכיף ולוקח RSI. אם הוא יחסית גדול והרכב יומיומי, אז XS.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סליחה(זה להנהלה..באמת שאין לי כוונה רעה פה).

אוקיי, הבנתי מה אתם אומרים. אני אלך על הXS. תודה.

• תוכן חדש...