Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי דאבל דין חדש של Clarion דגם: VX-402A

ורציתי לדעת באיזה פורמט בדיוק אני צריך לצרוב קובץ שהורדתי מהיטיוב בכדי שיפעל לי על המסך.

המכשיר כתוב שהוא קורא DIVX,ו- DVD.

-אני לא סתם שואל את זה כי ניסתי להוריד מהיטויוב קבצים(שהם בפורמט MP4) והמרתי אותם לפורמט DIVX וצרבתי על DATA ושהכנסתי את הדיסק ראיתי רק תמונה בלי קול לכמה שניות שהיא נתקעה ולא עובד פשוט,אחרי זה ניסתי להמיר את זה לפורמט AVI שזה גם בעצם Divx הכנסתי תדיסק ולא עבד זה כתב לי שהפורמט לא נתמך,עשיתי עוד ניסוי המרתי לפורמט DVD משו וזה יצר לי קובץ בפורמט VOB שהבנתי שזה DVD ואין לא עבד ניסתי גם על דיסק DVD וגם על דיסק רגיל.

*מה צריך בדיוק לעשות מישהו יכול לתת לי בדיוק את הפורמט המדוייק שאני יכול לצרוב אותו כי הבנתי שיש מלא פורמטים של ה- DIVX הזה אז איך בדיוק אני אמור להפעיל את זה ולאיזה פורמט להמיר .

תודה לעוזרים,

פורסם
ב- VCD לצרוב ? אבל גם לשים את זה על פורמט VCD?

זה תלוי בתוכנת צריבה שלך

פורמט של קבצי יוטיוב הוא FLV

יש תוכנות צריבה שתומכות בפורמט הזה ויש כאלו שלא.

תלוי עם איזה תוכנה אתה צורב.

פורסם

ב - VCD זה עובד במערכת אבל באיכות לא משהו בכלל

באיזה פורמט אני יכול לשים אותו שהוא יהיה באיכות הכי טובה שהמערכת הזו קוראת?

• תוכן חדש...