Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מברוק!

אבל אני באמת שואל את עצמי אם הייתי קונה רכב ספורט במדינה שבה הכבישים המצב לא מי יודע מה. אם האיכות שם היא מזרח-אירופאית טיפוסית, זה קצת בעייתי הייתי אומר (מניסיון עם בולגריה). אבל אם לא, תן בגז ותעשה חיים :wink:

172

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידן, דווקא אין פה בכלל דבר כזה העדר תביעות. הבעיה אחרת - הרכב נקנה בגרמניה ואמור בעקרון לקבל לוחיות זמניות עד שיגיע לכאן (כחודש). במהלך הזמן הזה תכננתי לנהוג בו ברחבי אירופה. ביטוח חובה אין בעיה לעשות, אבל מקיף - לא מוכנים לרכב עם לוחיות זמניות. כלומר מוכנים, אבל מבקשים 3900 יורו לכל השנה.

הפתרון, אם לא אמצא משהו אחר, הוא קצת עקום (אבל אין ברירה) - להביא את הרכב לכאן (הובלה), לרשום ולבטח אותו, ואז להוביל אותו בחזרה. זה יעלה לי עוד כ-500 יורו ממה שהיה עולה לי הסיפור עם הלוחיות הזמניות, אבל לפחות הרכב יהיה מבוטח.

מוסך היבואן יקבל אותך לטיפולים ללא בעיה? האם ביררת את העניין?

צריך לזכור שמחיר התחזוקה יהיה בש"ח ישראלי ולא באירו..

מה החזרת אותי לארץ? חכה. רק הגעתי לשם...

מברוק!

אבל אני באמת שואל את עצמי אם הייתי קונה רכב ספורט במדינה שבה הכבישים המצב לא מי יודע מה. אם האיכות שם היא מזרח-אירופאית טיפוסית, זה קצת בעייתי הייתי אומר (מניסיון עם בולגריה). אבל אם לא, תן בגז ותעשה חיים :wink:

בתוך העיר המצב די רע. בחוץ הבנתי שיותר טוב. אבל זה לא מה שיעצור אותי. כשיש שריטה אז יש שריטה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש! רכב מעולה, אחלה בחירה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חשבתי שאתה מייבא רכב לישראל :? וכבר עלה לי החום מהמחשבה שמוסכניק ישראלי נוגע ברכב כזה

אם כך, תתחדש ותהנה !!!!!!!!!!!!!!!!!11 :wink:

פורסם
וכבר עלה לי החום מהמחשבה שמוסכניק ישראלי נוגע ברכב כזה

ואם יגע, אז מה? זו מכונית ספורט יפנית פשוטה יחסית ואמינה, לא פורשה או מאזרטי עדינות שמתקלקלות חדשות לבקרים(כן חברים, הימים בהם פורשה ואמינות היו מושגים שהלכו יד ביד הלכו לעולמם עם ה-993).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי מוסכניקים ישראלים - גם בארץ אפשר למצוא בעלי מקצוע שיודעים לעבוד ומכבדים את עצמם ואת המכוניות שתחת ידיהם. זה אחד היתרונות (נניח :-D ) של להחזיק מכונית שהיא לא חלק מהמיינסטרים - לא מביאים אותה למפגר הממוצע, אלא מחפשים ומוצאים בעלי מקצוע. לרוב מי שנוסע על מכונית שונה מהעדר, ימצא מי שיטפל בה ביד אוהבת ויודעת ומי שזה לא מעניין אותו, יכול לקנות מאזדה3.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מכל הסיפור הזה לא ממש הצלחתי להבין...אתה מיבא רכב מיד שניה לארץ הקודש או קונה לעצמך רכב לשהייתך בחו"ל?! :?

ואם אתה מייבא רכב לארץ, מה עם תשלומי מס?! הרכב עלה לך 30K יורו לא?!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

הפתרון, אם לא אמצא משהו אחר, הוא קצת עקום (אבל אין ברירה) - להביא את הרכב לכאן (הובלה), לרשום ולבטח אותו, ואז להוביל אותו בחזרה. זה יעלה לי עוד כ-500 יורו ממה שהיה עולה לי הסיפור עם הלוחיות הזמניות, אבל לפחות הרכב יהיה מבוטח.

לא נורא, זה קצת מעצבן אבל אני בטוח שברגע שהרכב יהיה אצלך וכשיר לנסיעה הכל יתגמד וישכח.

תהנה!!

תתחדש חבר, ברוכים הבאים לעולם האמיתי, חכה התיאבון רק יפתח....

אוי כמה שאתה צודק...הקלות והנגישות של הרכבים האלה בחו"ל יכולה לחרפן.

מזל שאני נשוי עם ילדים אז אני לא יכול להחליף רכבים כל יומיים, אחרת הייתי הופך את זה לספורט לאומי :lol:

בדיוק שבוע שעבר אישתי ואנוכי צחקנו על השריטה שלי והסברתי לה שאם לא היינו נשואים, או יותר נכון אם היינו היום ללא ילדים אז במקום הבנץ היתה לנו בחניה פרארי 355 צהובה או אדומה (סוג של חלום ילדות) מה ששינה את רוח השיחה וכיוונה למשהו כמו "אז רגע, היית מעדיף להיות היום בלעדי ובלי הילדים אבל עם פרארי?" ואני כמובן עניתי "לא, זה רק בתאוריה, אמרתי מראש "אם", את יודעת שאני אוהב אותך ומת על הילדים, אין מצב שהייתי מחליף אתכם בפרארי, מקסימום מחכה שנתיים-3 ומחליף את הבנץ במאזדה 3 בשבילך והפרארי בשבילי....".

:)

אבל מצאתי פתרון מסויים למחלה, הבנתי שאם אי אפשר להחליף את הרכב כל יומיים, לפחות אפשר "לשנות" אותו קצת.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש. קצת מאכזב אותי שהתעלמת מההמלצה המקורית שלי עבורך בשרשור הנ"ל. אני לא יודע אם ה-Z מסוגל לאחוז בפניות כמו הדאצ'יה סנדרו:

Dacia+Sandero+Access+.png

8)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות לא יזיקו...:-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...