Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק מתוך סקרנות, באיזו שנה התחילו להשתמש במנועי ב.מ.וו לפיג'ו?

בשנת 2007-2008, הראושנה הייתה פיז'ו 207. בהמשך הגיע גם לדגמים אחרים.

היום כמעט כל דגמי בנזין של פיזו וסיטרואן משתמשים במנוע הזה, יש גירסה אטמוספרית (120 כ"ס) וגירסת טורבו (140, 156, 200 כ"ס)

זה לא בדיוק מנוע בלעדי של BMW, זה מנוע שפותח בשיתוף פיז'ו ו BMW, יש בו טכנולוגיות של BMW, אבל הוא מיוצר על ידי פיז'ו בצרפת, ומופיע גם בדגמי BMW הקטנים - מיני וסדרה 1 ו-3.

פורסם
שמעת פעם סקודה?

מנוע של גולף 1.6?

לא...:lol:

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בשנת 2007-2008, הראושנה הייתה פיז'ו 207. בהמשך הגיע גם לדגמים אחרים.

היום כמעט כל דגמי בנזין של פיזו וסיטרואן משתמשים במנוע הזה, יש גירסה אטמוספרית (120 כ"ס) וגירסת טורבו (140, 156, 200 כ"ס)

זה לא בדיוק מנוע בלעדי של BMW, זה מנוע שפותח בשיתוף פיז'ו ו BMW, יש בו טכנולוגיות של BMW, אבל הוא מיוצר על ידי פיז'ו בצרפת, ומופיע גם בדגמי BMW הקטנים - מיני וסדרה 1 ו-3.

כלומר יש סבירות גבוהה שבפיג'ו 307 1.6 שנת 2008 יש את המנוע שציינת?

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

מסכים חלקית

206 2002 רועשת רק אם פותחים את המכסה מנוע אחרת בקושי שומעים.

גולף 1.6 גם מרעישה וגם מסריחה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אחרי עשור עם פיג'ו שידרגתי לאודי TSI חדשה מהיבואן ואני חייב להגיד שהרעש של המנוע של האודי הרבה יותר חזק ממה שציפיתי.

הכוונה לרעש ששומעים מחוץ לרכב.

הפיג'ו שהיו לי היו דווקא שקטות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ראשית, ה-107 הוא לא דוגמא כי זה מנוע עם שלושה צילינדרים ובגלל זה הוא גם רועד יותר כמו שמישהו ציין זאת לפני.

סע ב508 ולא תשמע את המנוע בכלל. לצאת בהצהרה גורפת שהמנועים של פיג'ו מרעישים זה מוגזם

פורסם
ב107 מנוע 3 ציל' - רועש יותר בהשוואה למנועי 4 ציל'

מה שכן שמתי לב, ואולי לזה אתה מתכוון ב307, פיג'ו מרעישות יחסית (מבחוץ, לא מבפנים) כשהמזגן דולק

זה מהניסיון שלי

אז השאלה העולה היא למה מנועים של טויוטה מרעישים נורא ?

בכלל יצא לי לנהוג לא מעט בפיאט 500 עם המנוע של הTWIN AIR מנוע מצוין אך רועש בטרוף ממש הרגשה של אופנוע ללא אגזוז.

פורסם
רעש של סקודה אי אפשר שלא לזהות.

אני מקומה שלישית בבית משותף תמיד יודע מתי נוסעת מונית ברחוב:-D

אתה כנראה מתכוון למנוע הSDI הותיק והרועש .

נסעתי פעם עם פולקסוואגן קאדי עם המנוע הזה הרעש נשמע מצויין גם בפנים.

פורסם
כי צרפתיות מבלות הרבה מזמנן על ליפט במוסך.:)

+1 אתה צודק, בוא תסתכל איזה רכבים נכנסים הרבה למוסך בחברה שלנו, היונדאי כבר שנים עם צ'ק אנג'ן והכל סבבה, הסיטרואן כל שני וחמישי במוסך!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...