Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אם הכותרת לא מנוסחת טוב.

השאלה היא כזו:

היום העמדתי את הרכב ל2 דקות ליד חנות כדי שחבר שלי ירד לקנות משהו

כשראיתי שאני מחכה יותר מדי זמן יצאתי לרגע מהאוטו והלכתי לפתח החנות שנמצאת 4-5 מטר מאיפה שהעמדתי את האוטו.

יש לציין שהעמדתי את האוטו מול תחנת אוטובוס

עזבתי את האוטו ל20 שניות בערך, וכשאני מסתובב חזרה לאוטו אני רואה מישהו מסתכל על האוטו ורושם את המספר (ככל הנראה בפנקס או במכשיר אלקטרוני כלשהו - לא שמתי לב).

לקח לי כמה שניות להבין שזה אחד מהאלו שהביא לי דו"ח של 250 שקל על חנייה באדום לבן.

ניגשתי אליו ישר ואמרתי לו שאני פה ואני מזיז את האוטו, אני מאמין גם שהוא חיכה במקום יותר רחוק שאני אצא מהאוטו שיוכל לבוא מהר לשים דוח וללכת.

הוא הפסיק לרשום, שאלתי אם הוא רשם והוא אמר שהוא בא לרשום אבל לא רשם בסוף.

לא קיבלתי פתקית או משהו שמעיד על דוח (בניגוד לפעם שעברה שהוצמדה לשמשה פתקית עם הדוח)

מדובר בעיר ראשון לציון.

האם יש סיכוי שבכל זאת הוא רשם לי דוח ואקבל אותו בדואר? או שאפשר לסמוך על זה שאם לא קיבלתי פתקית של דוח והוא אמר שהוא לא רשם אז אין דוח?

יש דרך שניתן לבדוק זאת רק כדי לוודא ולהימנע מפאדיחות בעתיד?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

הוא איננו חייב להנפיק דוח במקום. ניתן גם לרשום, ובהמשך לשלוח בדואר רשום לכתובת המגורים הרשמית של בעל הרכב.

לא ידוע לי על דרך לבדוק (אולי להתקשר בעוד מספר ימים למחלקת פיקוח בעיריה ולשאול).

פורסם
אם הוא צילם את הרכב שלך ורשם את המספר שלו אז תתכונן לקבל דו"ח בדואר.

יש דרך כלשהי לברר אם קיבלתי קנס מבלי לחכות לו בדואר?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

פקחי חנייה בראשון לציון זה פשוט סיוט... יום אחד קיבלתי שני דוחות בהפרש של שעתיים. הראשון כאשר החלפתי פרטים עם נהג שנכנס ברכב שלי, השני כאשר נפגשתי עם אותו נהג כדי לקבל ממנו כסף על הנזק של התאונה. בשני המקרים אפילו לא ראיתי את הפקח רושם לי דוח... רק את הקבלה לתשלום על גבי השמשה.

פורסם

קרה לי מקרה דיי דומה, הוא אמר לי "אל תעשה את זה שוב!"

חודשיים לאחר מכן קיבלתי "מתנה" בדואר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...