Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ חובבי הרכב הם כמו גולשי הגלים - בודקים תחזית לפני כל פעילות. 8)

גם אני השבוע צריך לדגם את הרכב, אבל את זה נשאיר לפורום דיטיילינג :wink:

זמין 8)

פורסם
לפחות לגבי עניין הזכוכית, שמעתי פעם שיש תקנה ממשלתית (באירופה) נגד זה.

למה?

אצלי בטויוטה קורולה משנת 2001 יש פנסים מזכוכית והם נראים מדהימים כאילו הרגע יצאו מהמפעל,ואף פעם לא נגעו בהם...

זה גם עניין בטיחותי,כשפנסים מפלסטיק הופכים להיות צהובים הם פחות מעבירים אור לא?

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אני שם כיסוי רכב חיצוני שהרכב עומד בחניה בבית - לא עניין יקר בכלל ולוקח צ'יק צ'ק.

מעבר לכך, יישמתי אוטם צבע, שעוזר להגן בפני U.V, צואת ציפורים ונשורת עצים, גם לא עניין יקר ולא לוקח הרבה זמן, מספיק ליישם כמה דקות פעם בכמה חודשים.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גם אני השבוע צריך לדגם את הרכב, אבל את זה נשאיר לפורום דיטיילינג :wink:

תנקה או לא תנקה, עדיין תקבל בראש.

אגב, הייתה לנו טויוטה קורולה אפורה משנת 2005, נמכרה לפני כשנה וחצי והצבע היה נראה ממש טוב ולא דהה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^ שומי חבל עלייך.

אתה תהיה ברוגז עם הוולסטר אחרי שתקבל בראש מפרשס האימתנית ! 8)

פרשס עברה השבוע שדרוג סייבורג והיא מוכנה לקרב. :borg:

אם אני מנצח אתה מחליף את תמונת הפרופיל שלך לסמל VW וכותב בחתימה "אני אוהד שרוף של פרשס" למשך חודש ימים.

אם אתה מנצח אני מחליף את תמונת הפרופיל לסמל של יונדאי וכותב בחתימה משפט לבחירתך למשך חודש ימים.

אז מה אתה אומר ?

דניאל יהיה השופט ויפקח על טוהר מידות בתחרות.

זמין 8)

פורסם
פנסים נוהים כיוון שברכבים החדשים הפנסים עשויים מ"פלסטיק"

פעם הפנסים היו זכוכית ונשארו כחדשים לנצח או עד שצפוי הכרום בפנים היה מתקלף.

כנראה שזול יותר לייצר מפלסטיק אבל בטח ההסבר של היצרנים הוא שזה חוסך משקל ובטיחותי יותר.

פנסי הפלסטיק עוד לפני המחיר נועדו ל...עיצוב.

את הצורות שאפשר לעשות בפלסטיק, לא תמיד אפשר לעשות בזכוכית, וגם אם כן, בטוח לא באותה עלות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...