Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מהרמקולים המקוריים של הרכב ואני מחפש סאונד יותר טוב.

כרגע לא רוצה להתעסק עם החלפת מערכת. מעדיף לשמור על הרכב מקורי בעניין הזה. לא רוצה לוותר על שליטה מההגה ועל המסך העליון שמציג לי את המידע הדרוש.

הבנתי שקומפוננט זה רמקול שבנוי מכמה חלקים (2WAY או 3WAY) ומשפר מהותית את איכות הסאונד.

ושמאחור אפשר להחליף גם רמקולים למשהו סביר ב200-300₪ וכך תשתפר איכות הסאונד פלאים.

מה מומלץ ומתאים לרכב?

מסגרת התקציב - כמה שפחות. אני מעוניין להשקיע כמה מאות שקלים, לא יותר מ1000₪ כרגע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכב שנת 2012 אני מתאר לעצמי שמותקן בו קומפוננט מקורי שעדיין לא הלך לעולמו, אני לא בטוח שמורל טמפו בלי הגברה חיצונית ייתנו לך איזה אפקט משמעותי טוב יותר מהסט הקיים. תתקין רמקול 6*9 שהוא נציל וחזק יותר מאחור...זה יהיה בתקציב נמוך וייתן לך שיפור משמעותי. ד"א אני לא שמח עם ההמלצה הזו ממליץ לחסוך עוד קצת ולהגיע לתוצאה טובה יותר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
אם הרכב שנת 2012 אני מתאר לעצמי שמותקן בו קומפוננט מקורי שעדיין לא הלך לעולמו, אני לא בטוח שמורל טמפו בלי הגברה חיצונית ייתנו לך איזה אפקט משמעותי טוב יותר מהסט הקיים. תתקין רמקול 6*9 שהוא נציל וחזק יותר מאחור...זה יהיה בתקציב נמוך וייתן לך שיפור משמעותי. ד"א אני לא שמח עם ההמלצה הזו ממליץ לחסוך עוד קצת ולהגיע לתוצאה טובה יותר.

רפאל - תודה

אסיף - הרכב כן שנת 2012. איך אני יודע אם מותקן בו או לא? כמה אתה ממליץ עוד לחסוך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מומלץ להחליף קודם HU שכן היא מקור כל הסאונד ברכב. יכול להיות שאפילו האלמנטים הפשוטים שלך ישמעו טוב יותר על HU איכותי יותר והוא בכל אופן בסיס לשדרוגים אם תרצה, בעתיד

פורסם

יש לך המלצה לHU שיכול לשמור על המקוריות ברכב?

עד היום לא נתקלתי באחד כזה.

פורסם

ואז איך אני שולט עליו בדיוק? חוץ מזה שלא ממש בא לי לקדוח בתוך הדשבורד וכל מיני כאלה.

פורסם

אני לא מסכים שטמפו על ההגברה של הרדיודיסק לא ייתן שיפור מעבר לרמקולים המקוריים.

אולי ברכבים יוקרתיים יותר (לא שאני מזלזל בשלך) הרמקולים המקוריים יחסית איכותיים אבל ברוב המכוניות אלה רמקולים זולים שמעוותים את הצליל מהר מאוד כשמעלים את הווליום ויכולת אפסית לנגן באסים.

מעבר לזה ההמלצה לטמפו היא טובה, גם ההמלצה ל6x9, במערכת ללא הגברה וסאב הם השדרוג הכי טוב ביחס עלות תועלת.

מה שדווקא אני מציע לשנות, אם אתה רוכש סט קדמי טמפו אז גם את ה6x9 לקנות טמפו כדי לשמור על אחידות הצליל.

פורסם

בקליאו שלי, עם הרמקולים הרגילים שמעו די חרא, ונמאס מאוד מהר,

לפני החלפת HU שמתי טמפו 5.25 ואתה לא מבין איזה שיפור סאונד קיבלתי !

רק אחר כך החלפתי HU ורק בסוף הגברתי את הטמפו במגבר, אבל האיכות של הטמפו לעומת הסטוק ברכבי רנו

הרבה יותר טובה, ואתה תרגיש את זה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אגב, ההתקנה זה משהו מסובך? משהו שאני יכול לעשות בעצמי או שחייב מתקין?

אני מבין שהדעות פה חלוקות לגביי האם שווה להשקיע או לא.

פורסם

דני לבחור יש קליאו 2012 ולך לפי התמונה 2002 ככה שאני לא חושב שאפשר להשוות. מור ,אני לא חושב שכדאי למהר ולהמליץ על טמפו לפני ששמעת את הרמקולים המקוריים שם, יצא לי לשמוע מערכות ברכבים חדשים לא פעם שדי הפתיעו אותי , ולא רק ביקרים מבניהם (לדוגמא סקודה פאביה). לגבי התקנה, יש סרטונים ביו טיוב שתוכל להיעזר בהם וזה לא מאוד מסובך אבל הכל שאלה של אם יש לך סבלנות וידיים טובות, אני מכיר לא מעט אנשים שלא היו מסתדרים עם התקנה , ומצד שני לא מעט שכן.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אסיף הרמקולים המקוריים כולם עושים עבודה טובה עד ווליום מסויים וכמו שאמרתי רובם המכריע (רובם) מתחיל לקרקש מכל תדר שמזכיר באס.

גם הטמפו שאתה משום מה מזלזל בו יכול לתת תוצאה טובה ובכלל עם תוספת של מגבר הוא יכול מאוד להפתיע!

שינוי לטובה לעומת רמקול מקורי בטוח יהיה.

פורסם

אתה מדבר על הגברה חיצונית שהבחור לא מתכוון להתקין כרגע. יכול להיות שיהיה שיפור מסויים אבל בלי לשמוע את הרמקולים המקוריים שם אני לא בטוח שזה מצדיק את ההשקעה....רמקולים אחוריים 6*9 נצילים וחזקים שיורידו עומס באסים מהקדמיים. פתרון זול וטוב.

• תוכן חדש...