Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בעת שהבטתי מחלון המשרד בכפר סבא, תפסה את עיניי פראמדיקית (או חובשת) בלונדינית שהביאה את האמבולנס הפרטי שלה להתקנת אבזור באחת הסדנאות הסמוכות. צמוד למדרכה ממול חנה שברולט טאהו שחור עם ג'נטים סרי טעם שלא יחסתי לו יותר מדי חשיבות, משהו כזה:

2009_Chevrolet_Tahoe-1.jpg

אני התרכזתי כמובן בעלמת החן ולפיכך לא שמתי לב לגשר התאורה שעל הגג. היא הסתובבה שם וחיפשה תעסוקה בזמן שעובדים על האמבולנס והתחילה לשוחח עם נהג הג'יפ. בשלב מסויים תו"כ שאני מדמיין את חיינו המשותפים על אי בודד בקריביים ובוחר שמות לילדינו, הג'יפ שינה את פניו - התאורה נדלקה כמו בפרק של ווקר טקסס ריינג'ר (הגשר שעל הגג + מהבהבים בתוך הגריל ובפנסי הערפל) והנערה נמרחה על קורת A מאחורי דלת הנהג ונכנסה לפוזת צילום. תו"כ שהוא תורם את חלקו לדף הפייסבוק שלה, שמתי לב שפתאום גם לוחית הרישוי כבר לא מה שהייתה לפני מספר דקות, אלא הפכה למשהו כזה:

nnnnne.jpg

אוקיי, אז הבנתי שעתיד משותף כבר לא יהיה לנו והיא סתם פרחה שנמשכת למכוניות נוצצות עם מטכ"ליסטים לשעבר מאחורי ההגה, אבל ממתי שיירת הנשיא/רה"מ מסתובבת עם ג'יפים אמריקאיים? אני מכיר את הטויוטות הכסופות שלהם, מה זה החרטא הזה עכשיו? שאלות עמוקות שהמשיכו לטרוד את מנוחתי במשך רבע השעה הבאה.

בכל אופן, אולי שניה אחרי שהצילום הסתיים העפתי עוד מבט לכיוון ההוא ופתאום הג'יפ חזר להיות רדום והלוחית אזרחית :shock:. כאן אני מגיע לשאלה האמיתית שלשמה פתחתי את השרשור (מלבד פריקת התסכול על מה שיכול היה להיות...) - מישהו יודע באיזה מנגנון הם משתמשים להחלפת הלוחיות? האם מדובר בלוחית מסתובבת כמו במשטרה, איזשהו קליפס שמתלבש מעל, או משהו אחר? פשוט הפתיע אותי באיזו מהירות זה קרה מבלי שבכלל ראיתי שעשו משהו.

לתשובתכם אודה.

פורסם

אני מכיר אישית את בעל הרכב.

זה מישהו שבבעלותו כמה רכבים אמריקאים (אסקלייד וכדומה) ומשום מה הוא מצטרף לשיירות מידי פעם.

בבעלותו חברה שמייבאת, משווקת ומתקינה ציוד לאמבולנסים/ניידות שיטור ועוד.

זוהי תרומתי הצנועה לדיון.

(דרך אגב, יש לו את המתקן הזה שמתהפך ומשנה את לוחית הרישוי. לכן לא שמת לב שהלוחית השתנתה לה ברגע).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה רבה!

נשמע הגיוני, הוא באמת לא נראה כמו איש בטחון טיפוסי (קצת מבוגר ורחב יותר באזור המותניים) וגם היה לבוש אזרחי לגמרי.

עכשיו מה הסיכוי שאתה מכיר גם את הבלונדינית? :twisted:

פורסם

אכן נראה כמו האוחיון שבתמונה, למרות שנקודת התצפית שלי הייתה רחוקה למדי.

ציוד מגניב יש לו באתר האינטרנט... אם הייתי עומד קרוב יותר לג'יפ המדוגם הזה,

יש מצב שגם אני הייתי משליך את עצמי על גביו ומבקש מהבחור שיצלם איזו תמונה. :lol:

לגבי החובשת המצודדת - יש דברים שעדיף שישארו בגדר פנטזיה.

פורסם

נורא שיעשע אותי שבאתר שלו לאזיקים קוראים "עוזי" ולפנס הלד קוראים "גלעד". משחק מצלולים בהחלט משעשע.

מעניין שרק להם יש שמות, היחיד שאיכשהו משתווה להם הוא "גל", הכלי הרב תכליתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

טאהו פשוט מדהימה - חלום רטוב. רק שאני הייתי מעדיף את הגירסא הארוכה והקשיחה יותר שהיא כמובן הסובורבן (כמובן בגירסא של 2500 - נאבה 8 ברגים כי 6 ברגים זה לחלשים :D).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...