Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עליתי על איזו מהמורה רצינית ומאותו הרגע יש בעיה בכניסה להילוכים R ו-D ממצב P. ז"א הם נכנסים אבל מורגש קצת חופש במוט ולוקח לאוטו כשתיים שלוש שניות להיכנס להילוך. בנסיעה אין בעיה במעבר בין ההילוכים. במוסך החליפו לי שמן גיר(מה שלא עזר כמובן) ואמרו לי שהם לא רואים קשר בין המכה לבין התופעה אבל אני בטוח במאה אחוז שהבעיה התחילה בדיוק אחרי המכה.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

חיים

פורסם

אם הגיר לא קיבל מכה או שהאגן שלו לא ניפגע יכול להיות שאין קשר בין התופעה למהמורה שעלית עליה. מה קורה אחרי שהגיר כבר חם? עדיין מורגשות המכות?

פורסם
אם הגיר לא קיבל מכה או שהאגן שלו לא ניפגע יכול להיות שאין קשר בין התופעה למהמורה שעלית עליה. מה קורה אחרי שהגיר כבר חם? עדיין מורגשות המכות?

התופעה קורית בכל עצירה. אם אני מכניס לפארקינג, לחזור לרוורס או לדרייב לוקח מס' שניות.

פורסם
160000

אני רוצה לחדד. הבעיה חריפה יותר במעבר ל-R. אחרי מס' שניות כשההילוך נכנס האוטו ממש כאילו מקבל מכה ורועד.

פורסם
בדקו לך שאיזה תושבת גיר או מנוע לא נפגעה כתוצאה מהמכה ?

המוסכניק הזכיר את המילים "תושבת גיר" אבל טען שלדעתו אין קשר למכה. מה שלא הגיוני בעליל, כי הבעיה פרצה בדיוק אחריה.

פורסם
המוסכניק הזכיר את המילים "תושבת גיר" אבל טען שלדעתו אין קשר למכה. מה שלא הגיוני בעליל, כי הבעיה פרצה בדיוק אחריה.

בכל מיקרה צריך לעבור על כל התושבות במיוחד על תושבת הגיר. אם הכל תקין לא יהיה מנוס מלגשת למכון גירים לשמוע חוות דעת.

• תוכן חדש...