Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היית מקבל את היחס הזה באינפיניטי/יגואר/מרצדס/BMW הייתי מבין ללבך.

אבל בנאדם.. בסה"כ נכנסת לקיה. אותם החבר'ה שמוכרים פיקנטו ב60K. מה אתה מצפה שיפרסו שטיח אדום ויציעו קפה לכל מי שנכנס בדלת? צא מהסרט.

דווקא בסוכנויות הפרימיום הסיכוי שיתעלמו ממך נמוך ביותר.

את אלפא ואינפיניטי אני מכיר מגוף ראשון ואין מצב שלא יפנו אליך, לפחות בברכת שלום והצעה לסיוע וקפה.

אמיר- גם אני עברתי חוויה דומה באולם בחיפה כשביררתי על ריו לחבר.

אצלי זה אפילו היה אפילו חריג יותר, כי אחרי שהסתובבתי באולם עשרים דקות פניתי להציג המכירות שלא זז ממושבו בבקשה לפרטים.

בתגובה הוא שאל אותי איזה פרט לא כתוב במפרט המצורף.

ב200K יש לי כמה הצעות בכלל לא רעות עבורך- פנה בה"פ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא בסוכנויות הפרימיום הסיכוי שיתעלמו ממך נמוך ביותר.

את אלפא ואינפיניטי אני מכיר מגוף ראשון ואין מצב שלא יפנו אליך, לפחות בברכת שלום והצעה לסיוע וקפה.

בדיוק מה שאמרתי, הוא ציפה ליחס של חנות בוטיק כשנכנס לשופרסל...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה ממש ידגדג להם את הישבן אם לא יעלה גיחוך.

בכל אופן, בכל פעם שאני נכנס לסוכנות סקודה משארקה בעפולה מציעים לי קפה.

באמת סוכנות סקודה מצויינת בעפולה מאוד אדיבים ושירותיים בניגוד לסוכנות סקודה אחרת בצפון..

פורסם

זאת ממש לא חווית שירות מזעזעת, בסה"כ לא נתנו יחס לפותח השרשור. חווית שירות מזעזעת באה לידי ביטוי כשהנציג צועק על הלקוחה (בעלת 24 שנות נהיגה בעת הביקור בסוכנות) שניסתה סה"כ להעביר הילוך ברכב כבוי בטענה שהיא הורסת לו את הגיר, וכמה דקות אח"כ ממליץ לנו לקנות רכב מהמתחרים בטענה שהוא יותר טוב ויותר מאובזר. :screwy: בסופו של דבר הסוכנות הנ"ל נסגרה, השטח עליו היתה ממוקמת נמכר/הושכר ונציגיה פוטרו.

בנוגע לסוכנות סקודה בעפולה שמעתי הרבה המלצות אבל לא יצא לי לבקר, מה גם שאני לא נכנס סתם ללא כוונה לקנות. בזמן האחרון אמי משגעת אותי לגבי היטי החדשה של סקודה במקום הפאביה, אז אולי אקפוץ לשם לראות מה יכולים להציע. תוספו לזה שצ'מפיון מסמסים לה כל מיני הודעות לנייד בסגנון "טרייד אין במחיר מחירון, הנחות משמעותיות בימי מכירות" + נציגי צ'מפיון מתקשרים אליה לנייד כדי להציע לה לשדרג את הפאביה, וקיבלתם שילוב מנצח של "בוא נלך לראות את היטי ואח"כ נעשה קניות ברמי לוי".

בנוגע לסוכנות סקודה חיפה שרמזו עליה כאן כאילו השירות שם לא טוב, אז בזמנו השירות היה טוב אך לא מצוין (לא הציעו לי אפילו מים לשתות, יצאתי לאוטו לשתות מים מהבקבוק שהיה בתא כפפות). מצד שני, היחס היה טוב בלי פוזות של הנציג כשאמי ישבה ברכב התצוגה ולחצה שם על כפתורים. אפילו כשנעלה את הדלתות מכפתור הנעילה הנציג היה אדיב והסביר איך לשחרר את הדלתות.

שירות מעולה ניתן למצוא בסוכנות פיאט/לנצ'יה/אלפא/אבארט בחיפה (צ'ק פוסט). חודש לפני שהתחלתי את הלימודים האקדמיים במכללה (ספטמבר 2011), נכנסתי לסוכנות כדי לברר על פיאט פנדה שהיתה אז במבצע, כדי שיהיה לי רכב משלי לנסיעות ללימודים (אין אוטובוסים למכללה, חייב רכב). איך שנכנסתי לשם הציעו לי לשתות קפה, מים וכ' והיחס היה מצוין. בסופו של דבר ירדתי מהרכישה ההיא בעקבות ההמלצות שלכם שזה רכב זול והאיכות בהתאם (היה שרשור), ואימצתי אליי את הפאביה לאחר שאמי יצאה לפנסיה מוקדמת (היא בקושי נוסעת ברכב).

• תוכן חדש...