Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי קצת מחקר על הרכב קראתי על כל מיני תופעות שקצת קורות הרבה אז רציתי לדעת האם באמת הרכב עד כדי כך לא אמין ולא מומלץ?מדובר על דגם one line pk 1.4 ידנית שנת 2008 נראית שמורה יד ראשונה ליסינג מחירון 33000 112 אלף ק״מ הוא דורש 28000 מה המחיר קנייה מומלץ?

פורסם

הידנית הרבה יותר מומלצת,והסטיגמות על מלא בעיות בחשמל לא ממש נכונות,אם מצאת שמורה,למה לא?

היום יש בלאגן עם המחירונים,כדי לבדוק ביד 2 רכבים מאותה שנה בכמה נמכרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב מומלץ.

אם לא תזניח אותו, כלומר להכניס את הרכב פעם בשנתיים למוסך לטיפול, אז אתה תהנה ממנו סך הכל.

תחזור לעדכן.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אתה מתכוון לעשות לו בדיקה לפני קנייה?

במידה ולא תמצא משהו חריג בבדיקה, היייתי מציע לך לנסות להוריד 1500-2000 ש"ח.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יד ראשונה מליסינג ,זה מאוד חשוד לשנתון.בדוק שלא עומד מולך סוחר ואח"כ תמשיך לבדוק את השאר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש פה הרבה שירשורים על סוחרים,ששיקרו לגבי הפרטים,לכן באמת כדי לראות שבעל הרישיון הוא בעל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במידה וזה סוחר עדיף להמנע?שאלתי אמר לי שהוא אדם פרטי אבל היה נראה לי קצת חשוד

ברור שלא. לא קונים מסוחר! מי שמוכר את הרכב שלו לסוחר מפסיד הרבה כסף וכנראה יש לו סיבה טובה לכך. סוחרים בדר"כ עושים קוסמטיקה שמסתירה בעיות מכאניות או פגיעות, מזייפים ק"מ וכו'. יש מספיק סיפורי זוועות על אנשים שנפלו בפח.

תוודא שהרכב רשום על שמו של המוכר ואתה פוגש אותו בבית שלו. כל סיפור אחר כמו, למעשה הרכב של גיסתי, אני גר בחולון, בשביל מה שתבוא עד לכאן, בוא ניפגש בתל אביב וכו' - תעשה אחורה פנה קדימה ברח. יש מספיק מכוניות בשוק שאפשר לקנות מאנשים פרטיים או טריידים וחברות השכרה שנותנות אחריות על בדיקה וכו'.

• תוכן חדש...