Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רכב זול ויש לו מילה שצעירים אוהבים: "טורבו".

גם הדור של ההורים שלהם רואה רכבים גרמניים כאמינים וחזקי, אז מעדיפים את זה על פני כל דבר אחר.

חוץ מזה, אם מסתכלים על האלטרנטיבות באותו מחיר, זה לגמרי שווה את זה.

מה שכן, זה לא רכב נוח כל כך, לא הכי אמין בשוק, יחסית גניב בגלל מכלולים של VAG ויש לי עוד כמה וכמה טענות כלפיו, כולל שהמון ערסים קטנים קונים אותו, אבל לא אכנס לזה עכשיו.

אתה צודק (אני מסכים איתך).

מעבר לכך האבזור לא משהו בכלל. 4 כריות אוויר ב2013? בחייאת ראבק. הקליאו דור III שמוכרים עוד היום מגיעה עם 6 כריות אוויר מ2007. שלא נדבר על זה שהקליאו הרבה יותר זולה לתחזוקה, יש לה 3 שנים אחריות, נוחות נסיעה טובה יותר וצריכת דלק טובה יותר.

המחיר: ביצועים קצת פחות טובים.

עם תכנון מראש של הנהיגה ושל עקיפות אפשר לחיות עם הרכב הזה יפה מאוד מניסיון.

המאזדה 3 מצליחה בגלל אמינות טובה יחסית ובואו נאמר את האמת, היא גם מעוצבת הכי יפה שיש כיום בקטגורייה שלה ומאובזרת לא רע.

הסיאט לעומת זאת הרבה פחות אמינה אבל כנראה שיש בה דברים שעולים על המאזדה.

מה מאובזרת לא רע?

תסתכל ברמת הגימור הבסיסית - אין כלום!

לעומת זאת i35, i30, פלואנס, מגאן וכו' מציעות לך המון אבזור!

(תתחיל להגיד כרגיל שהיונדאי זה זבל קוריאני, אבל נראה אותך אומר "זבל צרפתי" על מנועי DCI שמחזיקים פי 20 יותר מהמנוע של הקורולה שלך)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבר דיברו רבות באתר על נושא האיביזות החדשות שיש בלוחות והעניין קיבל את התשובה שזה בגלל מבצע שנעשה שגרם למחירי משומשות להיות יותר יקרות מחדשות וכך אנשים קנו חדשות במחיר מוזל כדי למכור אותן ביותר כמשומשות. על פניו כנראה שיותר מאחד חשבו על זה ולכן זה די נכשל לאנשים התוכנית. אין לזה קשר לאיכות של הרכב כפי שאתה מנסה כנראה לרמוז.

א.אי אפשר להתעלם מבעיות הגיר והטיימינג.

ב.כוונתי היתה שהאיביזה מרשימה מבחוץ,פחות מרשימה מבפנים ובביצועי המנוע,כנראה שלאחר תקופה מסויימת לאנשים נמאס מהרכב והם ממשיכים הלאה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני רכשתי FLOW עכשיו והאבזור מצויין לטעמי:

4 כריות אוויר כאשר הצדדית היא וילון(כמו 6 כריות רגילות)

כל מערכות הבטיחות( ABS,ESP, חיישני לחץ אויר בגלגלים)

פנסי ערפל עוקבי פניה

נעילה מרכזית + אימובלייזר מקורי + שלט מוריד ומעלה חלונות

בקרת שיוט

שליטה על הרדיו מההגה

מערכת סבירה.

בלמי דיסק גם מאחורה

היו לי לא מעט רכבים, הוא לא נופל מרכבי ליסינג ואף עולה עליהם.

פורסם
אין יותר מדי איביזות, פשוט זה רכב שלוכד את העין (של רוב האנשים) בגלל העיצוב שלו. בתור בעלים של אחת שנת 2008 אני יכול להגיד לכם בוודאות שמדובר גם ברכב עם יותר כוח ואחיזת כביש מאחוז גדול מאוד של הרכבים על הכביש...

וזה מבוסס על ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה מבוסס סביר להניח על סטיגמות שנוצרות איכשהו במועדוני VAG, במפגשים.

מתחילים להשוות נתונים ומה שכל מני כתבי רכב אמרו, ואם מישהו פעם אמר שיש אחיזה לא רעה יחסית לסגמנט, ישר אומרים שיש לזה אחיזה של פורמולה 1.

מבחינת ביצועים וביחס למחיר, זה רכב בינוני.

לא רע, לא טוב. בינוני.

אין גם שום דבר מעניין בכל הVAGיות בשנים האחרונות.

כולן אותו דבר, עם 5-6 אפשרויות למנועים ובלי הבדלים אמיתיים ביניהן.

פשוט שיבוט אחת של השניה.

פורסם
זוכר מאזדה 3 לפני כמה שנים? העיקרון דומה.

העיקרון ממש לא דומה.

אם נתעלם לרגע משוק הליסינג, במגזר הפרטי נמכרו המוני מאזדה 3 בגלל אותו העיקרון שבגינו נמכרו בזמנו המוני סובארו DL- הרכב נהנה מהשילוש החביב על הישראלים- מוצא יפני, גיר אוטומטי ומנוע 1.6 ליטר וכמובן תדמית של אמינות (בין אם מוצדקת או לא).

הסיאט נמכרה בכמויות בגלל שצ'מפיון החליטו לשים את האות השביעית על כלל לקוחות הדגם ויצאו במבצעים אגרסיביים שקרצו (ובצדק) למי שהתעתד לרכוש רכב חדש ובו זמנית הכעיסו מאוד (ובצדק) את הפראיירים שחודש לפני שילמו 20k שקלים יותר על אותו רכב.

ומה התוצאה היום?

המוני סיאט איביזה על הכבישים, סחירות בתחת, ביטוחים בשמיים ולקוחות שלא הבינו שאת ההנחה שהרוויחו ברכישה במבצע הם יפסידו בעת המכירה כי המשיח יבוא לביקור הרבה לפני שהם יקבלו מחירון....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היא גם מעוצבת הכי יפה שיש כיום בקטגורייה שלה ומאובזרת לא רע.

איזה אבזור? איפה יופי? אתה חי בלה לה לנד גיבור.

ה3 הנוכחית ספרטנית כמו DL בהשוואה לסיד/פורטה/i30/אסטרה/קרוז/פוקוס.

מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שנכנס לקוח פרטי לאולם תצוגה של מאזדה במטרה לרכוש 3?

לפני הCX-5 וה6 החדשה החבר'ה שם שברו שיאים בסופר מריו מרוב שעמום ..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה צודק (אני מסכים איתך).

מעבר לכך האבזור לא משהו בכלל. 4 כריות אוויר ב2013? בחייאת ראבק. הקליאו דור III שמוכרים עוד היום מגיעה עם 6 כריות אוויר מ2007. שלא נדבר על זה שהקליאו הרבה יותר זולה לתחזוקה, יש לה 3 שנים אחריות, נוחות נסיעה טובה יותר וצריכת דלק טובה יותר.

המחיר: ביצועים קצת פחות טובים.

עם תכנון מראש של הנהיגה ושל עקיפות אפשר לחיות עם הרכב הזה יפה מאוד מניסיון.

מה מאובזרת לא רע?

(תתחיל להגיד כרגיל שהיונדאי זה זבל קוריאני, אבל נראה אותך אומר "זבל צרפתי" על מנועי DCI שמחזיקים פי 20 יותר מהמנוע של הקורולה שלך)

מה אתה מכניס לי מילים לפה?מי דיבר על יונדאי עכשיו ועל הקוריאניות?

מחזיק פי 20?לא חוכמה להשוות דיזל לבנזין, חביבי.

אם זה היה ככה המוניות מרדסדס היו מתות ב150 אלף ק"מ אם לא היה דיזל.

מאזדה 3 מאובזרת, תיקח את שנת 2010 נכנס COMFORT לרשימה עם חישוקים קלים בגודל 16 ועוד כל מיני פיצ'רים שאני לא זוכר אותם והיא סך הכל סבבה לגמרי.

משנת 2011 יש מאזדה 3 1.6 בגרסת ספיריט, עם חישוקים בגודל 17, סאנרוף, חיישנים למיניהם ועוד כמה דברים, זה לא מאובזר?כראה אתם צריכים לחזור לקרוא קצת באינטרנט על הגראסות שלה.

כמובן שאני לא הייתי משלם 130 אלף שקל על מנוע של 1.6 ו14.8 קג"ם ו105 כח סוס, אבל מבחינת איבזור ועיצוב היא סוף הדרך, (SPIRIT).

עוד דבר, דור,יש לך הוכחות לכמה ק"מ המנוע הצרפתי שלך הגיע?

כי לזרוק שטויות כאלו באוויר מבלי להכיר את המנועים הישנים של טויוטה, כנראה שאתה צריך ממש ביטחון לזה, אז תוכיח לי בבקשה.

פורסם
וזה מבוסס על ?

זה מבוסס על זה שהרכב מסוגל "להרביץ" בעליות, גם כשהוא עמוס באנשים וציוד. מן הסתם שזה בגלל שציידו את רוב האיביזות במנוע עם כוח של משפחתית (אני לא מדבר על ה-1.4) - אבל ההבדלים הם שמדובר באוטו קטן אחרי הכל, שבחלק גדול מהמקרים מצוייד בגיר ידני שמאפשר ניצול מירבי של המנוע ויותר מומנט. כמו כן, מידת הצמיגים שלהן היא רחבה ביחסית לסופר מיני אחרות. וגם ביחס לרכבי ליסינג רבים שהיא עולה עליהם מכל בחינה אפשרית, ע"ע Kia ו-Hyundai.

פורסם
העיקרון ממש לא דומה.

אם נתעלם לרגע משוק הליסינג, במגזר הפרטי נמכרו המוני מאזדה 3 בגלל אותו העיקרון שבגינו נמכרו בזמנו המוני סובארו DL- הרכב נהנה מהשילוש החביב על הישראלים- מוצא יפני, גיר אוטומטי ומנוע 1.6 ליטר וכמובן תדמית של אמינות (בין אם מוצדקת או לא).

הסיאט נמכרה בכמויות בגלל שצ'מפיון החליטו לשים את האות השביעית על כלל לקוחות הדגם ויצאו במבצעים אגרסיביים שקרצו (ובצדק) למי שהתעתד לרכוש רכב חדש ובו זמנית הכעיסו מאוד (ובצדק) את הפראיירים שחודש לפני שילמו 20k שקלים יותר על אותו רכב.

ומה התוצאה היום?

המוני סיאט איביזה על הכבישים, סחירות בתחת, ביטוחים בשמיים ולקוחות שלא הבינו שאת ההנחה שהרוויחו ברכישה במבצע הם יפסידו בעת המכירה כי המשיח יבוא לביקור הרבה לפני שהם יקבלו מחירון....

כל מה שכתבת נכון. אני לא מתווכח. ההבדל היחיד הוא ששנינו מגדירים את המושג עיקרון בצורה שונה. אולי אני טועה בהגדרה שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למרות צילצול השם, בוגאטי המקורית היתה איטלקית.

ולמרות שמר אטורה בוגאטי נולד באיטליה, את החברה הוא יסד בצרפת, ולכן החברה היא צרפתית ....

בעברית http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%92%D7%90%D7%98%D7%99

באנגלית : http://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פלואנס עם הרבה אבזור? :shock:

יש לנו אחת בעבודה (בנזין), וחוץ מזה שאין לה אבזור, היא המכונית החדשה הכי גרועה שנהגתי בה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
זה מבוסס על זה שהרכב מסוגל "להרביץ" בעליות, גם כשהוא עמוס באנשים וציוד. מן הסתם שזה בגלל שציידו את רוב האיביזות במנוע עם כוח של משפחתית (אני לא מדבר על ה-1.4) - אבל ההבדלים הם שמדובר באוטו קטן אחרי הכל, שבחלק גדול מהמקרים מצוייד בגיר ידני שמאפשר ניצול מירבי של המנוע ויותר מומנט. כמו כן, מידת הצמיגים שלהן היא רחבה ביחסית לסופר מיני אחרות. וגם ביחס לרכבי ליסינג רבים שהיא עולה עליהם מכל בחינה אפשרית, ע"ע Kia ו-Hyundai.

זה שהאיביזה שלך סוחבת נחמד בעלייה ויש לה צמיגים טיפה רחבים לא הופך אותה ל- "רכב עם יותר כוח ואחיזת כביש מאחוז גדול מאוד של הרכבים על הכביש".

אתה מבסס את האמירה שלך על התחושה האישית שלך שהרכב מרגיש לך חזק ואוחז.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
פלואנס עם הרבה אבזור? :shock:

יש לנו אחת בעבודה (בנזין), וחוץ מזה שאין לה אבזור, היא המכונית החדשה הכי גרועה שנהגתי בה.

פלואנס הבנזין באמת לא מאובזרת, הדיזל כן

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...