Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והאוטו כן מאיץ מהר ! 11 שניות כמו שרוני אמר. בדוק.

וכול מכת קיק עד מהירות 120 מורגשת בהחלט ! המד הדיגיטלי של המהירות מסתחרר לו למעלה עד 120. מ120 עד140 הוא עולה בסבאבה שלו בקפיצות של 4-3 קמ"ש. 140 ומעלה קפיצה של 1 קמ"ש... ואם אתה מאזור חדרה אני מוכן להראות לך.

יש לאוטו כרגע צמיגים חדשים 4. 15 אינץ על 245 רוחב. שלוחצים קיק מ0 קמש הם מוציאים עשן.

(הנעה אחורית).

תמיר

וואלה תמיר נשמע מגרה מאוד....:-D

מעניין אותי לראות איך הנתונים המרשימים שרשמת כאן מסתדרים עם הנתונים של המאזדה 6 שלי..:wink:

אני מזכרון יעקב (מספיק קרוב לחדרה?!) אז אפשר באמת להיפגש ולבחון.

(אגב אולי גם תעזור לי במערכת סטיראו ברכב?:-) )

פורסם

עזוב שיר הלל לאסטרו , כולם פה שכחו שרכב צריך גם לשבת על הכביש כראוי ? שתבוא סוזוקי יורוסויפט אוטומטית ותעקוף את הפרות / אההה ... מכוניות לאמריקאים מפלורידה בכל סיבוב הכי קטן ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עזוב שיר הלל לאסטרו , כולם פה שכחו שרכב צריך גם לשבת על הכביש כראוי ? שתבוא סוזוקי יורוסויפט אוטומטית ותעקוף את הפרות / אההה ... מכוניות לאמריקאים מפלורידה בכל סיבוב הכי קטן ...

ליביו

מדברים על האלרו האסטרו לא קשורה עכשיו.

והיא יושבת מעולה על הכביש גם בהמהירויות !

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
וואלה תמיר נשמע מגרה מאוד....:-D

מעניין אותי לראות איך הנתונים המרשימים שרשמת כאן מסתדרים עם הנתונים של המאזדה 6 שלי..:wink:

אני מזכרון יעקב (מספיק קרוב לחדרה?!) אז אפשר באמת להיפגש ולבחון.

(אגב אולי גם תעזור לי במערכת סטיראו ברכב?:-) )

אתה בטוח שזה כלכך מעניין אותך ??? אולי מספיק להיות מוזרים ולקבוע רייסים הזויים... אולי גם תחפשו איזו כבאית בשביל שיהיה מעניין ?

והאלרו 3400 נוסעת בסדר (וגם ה-2200 למען האמת).

ינון.

פורסם

אסטרו היקר , מכל הדברים שאמרת זה הכי מצחיק.

נהגת על אלרו 3400 ? אני נהגתי , נכון , מנוע נחמד בהשוואה למשפחתית 1600 ( ובזה זה מסתיים ) אבל יושב על הכביש ? במהירויות ? אולי בקו ישר , הרכב בעל מתלים רכים בצורה אמריקאית אופיינית ורוכן כמו הצרות שלי , אני בטוח שעם מאזדה לנטיס אפשר לעשות כל סיבוב שהאלרו עושה , רק יותר מהר.

הזוים אנשים פה , או שהפרופורציות שלהם הזויות.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אסטרו היקר , מכל הדברים שאמרת זה הכי מצחיק.

נהגת על אלרו 3400 ? אני נהגתי , נכון , מנוע נחמד בהשוואה למשפחתית 1600 ( ובזה זה מסתיים ) אבל יושב על הכביש ? במהירויות ? אולי בקו ישר , הרכב בעל מתלים רכים בצורה אמריקאית אופיינית ורוכן כמו הצרות שלי , אני בטוח שעם מאזדה לנטיס אפשר לעשות כל סיבוב שהאלרו עושה , רק יותר מהר.

הזוים אנשים פה , או שהפרופורציות שלהם הזויות.

ליביו

ממש לא מסכים איתך....למרות שאני לא סובל את האמריקאיות החדשות, האלרו יושבת על הכביש ממש כמו שלנטיס יושבת על הכביש. זאת לא ביואיק לה-סייבר עם מתלים רכים. האלרו היא מכונית "קומפקטית" במונחים אמריקאיים וככזו אין לה "גינוני ספינה" כמו לגדולותיותר. היא יושבת בסדר גמור על הכביש.

לא יודע כמה אתה נסעת עליה, אבל אני עשיתי עם כזאת 1500 ק"מ ביומיים. מספיק זמן כדי להבין איזה אוטו זה והוא סביר ביותר.

מה שכן....לא, לא הייתי קונה כזה....עניין של טעם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נסעתי עליה יומים ובסביבות ה150 - 200 קילומטר אז אני אאלץ לאמין לך :) אולי כי זאת שנסעתי עליה עברה חיים קשים יחסית אז המתלים כבר איבדו משהו מהאדג' האדיר שלהם :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
מה שכן....לא, לא הייתי קונה כזה....עניין של טעם.

ליאור.

תוכל להסביר מהי כוונתך? כי לדעתי האלרו יכולה להיות חלופה לא רעה בכלל למנהלות היפניות מאותן שנים.

פורסם

I am driving now a Pontiac Grand Am which is actually Alero.

It is a midsize car, handy to drive, verry good on the roads, also bad roads.

Sofar I have driven some 1000 Km's in two days and I am not tired at all.

Indeed it has much power and excellent kickdown

It is a real good car with some American style and European convinience.

I shall have the car some 11 days and I shall write to you more soon

Anyway it is not "Agala" at all

Benni Haspel

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...