Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נושא שעלה עם האישה, אנחנו זוג + 1 ואוטוטו מצטרף זאטוט נוסף

אני עובד בתוך העיר, והיא עובדת מחוץ לעיר(חצי שעה נסיעה) כרגע יש לנו שברולט קרוז 1.4 טורבו אוטומט שנת 2012 שאני נוהג עליו וסוזוקי אלטו ידנית לאשתי.

אנחנו רוצים כרגע לצמצם עלויות, עדיין 2 רכבים כנראה.

השאלה אם בכלל ובכמה זה יצמצם לנו את העלויות שבמקום השברולט נקנה רכב קטן יותר שנת 2008-2009

מבחינת עלויות דלק וביטוח.

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אתם זוג+2.

לדעתי סופר מיני לא באה בחשבון.

תישארו עם זה או שתעברו למשפחתומטית בת 5-6?

לא רואה הגיון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתם מחזיקים בשני רכבים חסכונים, מאחר ואתם צריכים רכב משפחתי המלצתי היא לא להחליף.

קרוז טורבו הינו רכב משפחתי עם צריכת דלק חסכונית ויעילה.

אם עדיין תרצו להחליף את הקרוז ניתן להחליף לספארק 2011.

יש עוד הרבה אופציות נוספות, מוזמן לפנות אלי בפרטי.

פורסם

מה נסועה על הקרוז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נושא שעלה עם האישה, אנחנו זוג + 1 ואוטוטו מצטרף זאטוט נוסף

אני עובד בתוך העיר, והיא עובדת מחוץ לעיר(חצי שעה נסיעה) כרגע יש לנו שברולט קרוז 1.4 טורבו אוטומט שנת 2012 שאני נוהג עליו וסוזוקי אלטו ידנית לאשתי.

אנחנו רוצים כרגע לצמצם עלויות, עדיין 2 רכבים כנראה.

השאלה אם בכלל ובכמה זה יצמצם לנו את העלויות שבמקום השברולט נקנה רכב קטן יותר שנת 2008-2009

מבחינת עלויות דלק וביטוח.

מה הצריכת דלק של הקרוז שלך?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הצריכה של הרגילה היא בערך 1/8 זה בימים טובים שלה :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הספארק 2011 שלנו מגיעה עד ל 1/14 בנסיעה סופר רגועה ו1/12 בעיר. זה חסכוני מספיק?

האוטו עצמו בהחלט מספק מבחינת זוג הורים + 2 ילדים.

החסרון העיקרי מבחינתך עשוי להיות תא המטען הקטנטן, שמספיק לקנייה רגילה בסופר - ולא ברור אם תכנס עגלת ילדים.

באם הרכב מעניין אותך תוכל לבדוק עם מישהו אם נכנסת עגלה מקופלת (רמז - פרק את כיסוי תא המטען).

הרכב עצמו נותן מה ששילמת, רכב מיני אך נעים למדי.

פורסם

אופי הנסיעה זה בעיקר עירוני, סוף שבוע בינעירוני של חצי שעה לכל כיוון.

השאלה מבחינת ביטוחים האם רכב אחר גם יהיה זול יותר... אני משלם ביטוח היום +-4,000 ש"ח כל נהג מעל 30 ללא תביעות.

אישתי עם הסוזוקי אלטו בנסיעות כל יום בינעירוני של חצי שעה הלוך חזור, לדעתי האישית פשוט להחליף ברכבים ביניינו, כדי שאופי הנסיעה בקרוז יהיה בינעירוני וחסכוני ואלטו עירוני וחסכוני

תחייה את החיים כי מחר תמות

• תוכן חדש...