Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מקווה שיצליחו זו גם הסיבה שפירסמתי את זה כאן.

ten גדלה בשנים האחרונות, והיא מזמן לא רשת של 4 תחנות, ובכול זאת היא עדיין מעניקה תמחור מאוד אגרסיבי.

אני אישית משתדל לתדלק רק בתחנה שיש לי בה כרטיס או ב-ten מגיע להם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841242#fromelement=hp_folders_3220

האמת יש לי כרטיס תדלוק לתחנה באחד המושבים באזור מגורי והמחיר שלי נמוך אבל לא כזה.

** חברת Ten נמצאת בשליטת איש העסקים אליעזר פישמן, שהוא בעל השליטה ב"גלובס"

אבל בכל מקרה אם הם יורדים ל 6.9 מעולה, אבל שלא ישחקו במבצע מתי שבא להם. לפני חודשיים בערך היה מבצע, (לפי אתר FULLTANK) נסעתי לתדלק בתחנה שלהם בתל חנן, ולהפתעתי המחיר היה יותר יקר ממה שפורסם.

אגב בדיזול (צ'קפוסט) 6.94 שירות מלא כל השבוע 8) אני מתדלק שם קבוע והדלק מצויין.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הקאפה שלי כנראה רגישה מדי לדלק של טן. הייתי מתדלק בתחנה בבארות יצחק והרכב היה עושה בעיות, לאחר שהיה מניע היה מגמגם. החלפת תחנת דלק פתרה את התקלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בדלק נעמן בעכו (לייד העליה לעוקף קריות) עולה 6.88 שקל לליטר בנזין כל יום :wink:

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
במפרץ חיפה, תחנת סונול ליד הטכני לוקחים 6.82, בלי טובות.

אזהר ואומר כי זה לא מוכח עם דגימה ממכון התקנים..

אך המנוע צלצל אחרי תדלוק וזה בודאות לא היה מהטלפון ;-) (משמע דלק מהול)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
^

מתדלק שם בקביעות, ומכיר אישית עוד מספר אנשים שמתדלקים שם, נכון לכרגע לא יודע על מה אתה מדבר.

אולי יש לך בעיה ברכב.

ולחבר טוב שמתדלק שם בקביעות הלך מנוע (אוקטביה 1.2 TSI , הוא ציין שהמנוע צלצל לו, לא הבין את המשמעות, לא טרח לשאול)

אם אתה נוסע חזק עם הרכב, לא ממליץ לתדלק שם לאורך זמן, אבל זו כבר הבחירה שלך..

אני לא מתדלק שם, אני על קטנוע.. ההפרש לא מצריך נסיעה עד לשם כשהפול טנק שלך הוא 40 ש"ח.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ולחבר טוב שמתדלק שם בקביעות הלך מנוע (אוקטביה 1.2 TSI , הוא ציין שהמנוע צלצל לו, לא הבין את המשמעות, לא טרח לשאול)

אם אתה נוסע חזק עם הרכב, לא ממליץ לתדלק שם לאורך זמן, אבל זו כבר הבחירה שלך..

אני לא מתדלק שם, אני על קטנוע.. ההפרש לא מצריך נסיעה עד לשם כשהפול טנק שלך הוא 40 ש"ח.

שמע, אני כותב מהניסיון שלי ושל עוד כמה חברים, על סמך עשרות אלפי ק"מ בכל רכב.

לגבי האוקטביה שהלך לה מנוע - זה מה שאמרו לו בצ'מפיון? :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...