Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אוקטביה bkd 2.0tdi

הוחלף טורבו לאחר ההחלפה הרכב נסע מצוין כיבנו והדלקנו חיברנו למחשב מופיע תקלה בegr ובg81 שזה החיישן טמפרטורת סולר

הבעיה שהטורבו עובד רגיל הרכב נוסע מעולה מכבים מדליקים ופתאום אין טורבו מכבים מדליקים כמה פעמים זה חוזר למצב תקין ועוד פעם הבעיה חוזרת על עצמה ,החלפנו 3 פעמיים לחיישן אחר, מאפסים את התקלה נסיעה קצרה והיא חוזרת, עברנו על הצמה היא תקינה הרכב עם 240000 ק"מ במוסך המרכזי אמרו שהבעיה היא בצמה אבל לא מצאו כלום, הרכב הינו מונית ואין לנו יותר מידי זמן להשאיר את הרכב לבדיקות וניסוים שלא מצליחים אשמח אם אחד מהמומחים פעם נתקל בתקלה דומה או משו בסגנון ויכול לכוון אותי, במוסך עברו גם על התקנות שבוצעו ברכב לראות אם הם מתנגשים עם המחשבים ולא מצאו שום בעיה אני כבר מיואש שום מוסך לא מוצא את התקלה.

יש לציין שהחלפנו בתור ניסיון גם את הפיקוד של הוואקום (אין לנו בעיה של חלפים במוסך שאני מטפל יש לו רכב דומה מושבת והוא בודק בתור ניסיון ולא מחייב אותי על החלפים האלו עד שנמצא את התקלה)

אשמח לעצות וכיוון תודה רבה

פורסם
אין לי את המספר תקלה רק מה שאני זוכר זה השם כמו שרשמתי g81 &egr cooler חגי איך אני בודק מינוס תודה

ניתוק קונקטור ובדיקה עם מולטימטר, אפשר למדוד גם התנגדות חיישן תקינה כ-20 עד 40 אוהם בערך.

פורסם

טוב בדקתי יש מתח של בערך 3.5v והמינוס בסדר אני חושב שזה הולך לכיוון שהמחשב מזייף הבעיה היא לא החיישן הבעיה שהרכב גודש נוסע פצצה מכבה ומדליק ואופפ הטורבו נעלם. לפני שהחלפתי טורבו הוא בכלל לא גדש לא יודע כבר מה לעשות.....

• תוכן חדש...