Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רכש איביזה fr חדשה(למרות המלצותי להתרחק מצ'מפיון..).במעמד ההזמנה נאמר לו שהאחריות לשנתיים בלבד,אין אחריות של5שנים על הגיר, ואם הוא רוצה הארכת אחריות זה כרוך בתשלום.

האם זה נכון או שהמוכר ניצל את חוסר הידיעה שלו לגבי האחריות על הגיר.

תודה לעוזרים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והוא שילם? כמה?

אם לא...האם יש לו את ההצעה להארכה בתשלום בכתב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאלה הייתה לגבי תשלום על הרחבת האחריות

פורסם

הבנתי..לא הוא לא שילם.אנסה לתפוס אותו ולברר עוד פרטים.אני הבנתי מחבר שרכש עכשיו ראפיד שיש5 שנים על Dsg

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

מה שטען בפניו נציג המכירות בסיאט הרצליה הוא שהאחריות לשנתיים וזהו.על צבע 3 שנים.אני גם חושב שהוא הי. צריך להתעקש על הנושא,במיוחד לאור המוניטין שיצא לרכבים אלו.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

למה פשוט לא לקנות ידני? :wink:

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אלון.כפי שציינתי הרכב לחבר ולא עבורי,לצרכי משפחתו הוא רוצה אוטומט.חוזר לשאלה המקירית.כמה שנים מקבלים היום ברכיישת רכב חדש מצמפיוו על תיבת הdsg המהוללת????

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

יניבalfa, עשה טובה לכולנו וחזור עם תשובה מה הציעו לחברך. כמה עולה אחריות מורחבת לגיר?

פורסם

תבין, אחרת כל השירשור הזה חסר ערך. ונטילציה נטו.

תודה.

לכל הפחות בנתיים - מבחינתי לא היו דברים מעולם. פשוט סיפור לא סביר. אם חבר שלך לא יודע כעת והוא צריך לפנות לסוכן, אז איזה מן הצעה נתנו לו? הוא לא טרח לברר? אולי תמורת 100 ש"ח הוא יזכה לעוד 3 שנים אחריות. לכן, נראה לי סיפור קצת הזוי.

ובינינו יניבalfa - גם אתה לא בדיוק הצטיינת ברצינותך. תסלח לי. לפני שפותחים שרשור מבררים. אני לפחות, סולד משרשורי שמועות.

פורסם

אז ככה.לדברי חבר נוסף שרכש וקיבל סקודה ראפיד חדשה נאמר לו בסוכנות שעל הרכבים החדשים מותקן קלאצ' קרמי שלדבריהים פתר את הבעיה ולכן האחריות לשנתיים בלבד!! האחריות המורחבת ל5 שנים ניתנה רק על הגירים הישנים יותר לפני השיפור.

לגבי הרחבת האחריות של הבחור עם האיביזה,דובר על עוד שנה אחריות כוללת על הרכב, לגבי הסכום הוא לא בירר.

שכל אחד יעשה את שיקוליו אם הוא סומך על ה Dsg 7 "המשופר"

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...