Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(למרות המלצותי להתרחק מצ'מפיון..).

שכל אחד יעשה את שיקוליו אם הוא סומך על ה Dsg 7 "המשופר"

למה ללכת סחור סחור? - תכתוב מההתחלה שאתה אנטי צ'מפיון ואנטי DSG7. בשביל זה להמציא סיפור?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מודה קבל עם ופורום שאני אנטי צ'מפיון.אבל חשבתי שבגלל שהחבר היה להוט לקנות ניצלו זאת בסוכנות, מסתבר שלא..

זו הסיבה היחידה לפתיחת השרשור.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אהלן יניב, אני בעלים טרי של ראפיד DSG7 כמו שחברך עתיד להיות, למיטב הבנתי, האחריות היא לשנתיים כאשר אם במסגרת אותן שנתיים הגיר מתקלקל, הבעיה כמובן מתוקנת והאחריות מתארכת לחמישה שנים.

פורסם

^

ואם הוא יתקלקל אחרי שנתיים וחצי יהיה לנו שרשור עם 50 עמודים ו40,000 צפיות?

למה ללכת סחור סחור? - תכתוב מההתחלה שאתה אנטי צ'מפיון ואנטי DSG7. בשביל זה להמציא סיפור?

למיטב הבנתי במקרה הנ"ל הוא בסה"כ חזר על דברי צ'מפיון עצמם, מה אתה רוצה ממנו?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
במעמד ההזמנה נאמר לו שהאחריות לשנתיים בלבד,אין אחריות של5שנים על הגיר, ואם הוא רוצה הארכת אחריות זה כרוך בתשלום.

לגבי הרחבת האחריות של הבחור עם האיביזה,דובר על עוד שנה אחריות כוללת על הרכב, לגבי הסכום הוא לא בירר.

.אבל חשבתי שבגלל שהחבר היה להוט לקנות ניצלו זאת בסוכנות, מסתבר שלא..

Cuore Sportivo- הבחור עצמו עשה בדיקות שיכל לעשות מראש והסתבר לו שהשערה ב"סיפור הפתיחה" שלו לא נכונה/לא מדוייקת.

את הבדיקות הוא עשה בגלל שאלות ותהיות שעלו פה בשרשור. הוא יכל לעשות זאת גם לפני שפתח את השרשור.

אז מה אתה רוצה?

פורסם

אוי נו באמת. מדובר על סוכן לא מעודכן. יש הארכת אחריות עבור DSG7 ל 5 שנים.

שיתקשר למרכז שירות צ'מפיון, הם ישלחו לו אותה בכתב / פקס

פורסם
Cuore Sportivo- הבחור עצמו עשה בדיקות שיכל לעשות מראש והסתבר לו שהשערה ב"סיפור הפתיחה" שלו לא נכונה/לא מדוייקת.

את הבדיקות הוא עשה בגלל שאלות ותהיות שעלו פה בשרשור. הוא יכל לעשות זאת גם לפני שפתח את השרשור.

אז מה אתה רוצה?

לפי מה שנכתב פה, נאמר לבחור ע"י צ'מפיון שאין אחריות של 5 שנים על הגיר כי מדובר על קלאץ' שונה, אשר תיאורטית אמור להיות אמין, בזמן שפולקסוואגן נותנת 5 שנות אחריות באופן כמעט גורף לכלל הרכבים מתוצרתה בעלי DSG7.

אני לא הייתי ממהר לשים את כספי שם.

פורסם

Shayy היקר.כפי שכבר כתבתי,מטרת פתיחת השירשור היתה עזרה לחבר.להגיד שהמצאתי שאלה ע"מ להכתים את צמפיון זה לא לעניין ודרך אגב עושים זאת מידי יום לקוחות מתוסכלים בפורומים שונים ובעיתונות.עדיין מפתיחת השרשור יש שתי טענות ,אחת לשנתיים אחריות ואחת ל5 שנות אחריות)tomer(.

במקום להאשים ולתקוף אותי כדאי שהיבואן שאתה ככ מגן עליו יסגר על עצמו כמה אחריות הוא נותן, כי אני לא הייתי סומך על נציג מכירות שמספר לי שהקלצ' קרמי ונגמרו הבעיות..

דרך אגב..אולי גם עברו לשרשרת טיימינג קרמית ונפתרו גם בעיות הטיימינג:oops: ואכילת השמן המופרזת.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אז ככה.. בהמשך לסיפור ה"מומצא", קיבלתי הודעה פרטית מהילה מצמפיון מוטורס, בהודעה היא ביקשה את פרטי הרכב שעליו נפתח השרשור.

הפניתי אותה לסלולרי של החבר,היא דיברה איתו ווידאה הזמנה,לאחר מכן אמרה שהאחריות על dsg7 הינה ל 5 שנים,ובמעמד קבלת הרכב והניירת הוא יקבל תעודת אחריות רלוונטית לתיבת ההילוכים.

כידוע אינני חובב של צמפיון ובטח ובטח לא מליץ יושר שלהם,אבל כשמגיע אז מגיע,הילה קבלי ח"ח על הטיפול בחבר.

ל shayy היקר,לא אתבע אותך תביעת דיבה הפעם..:-D.מקווה שאתה לא כועס עלי ומאחל לחבר שלא יזדקק למימוש האחריות..:lol:

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה על העדכון!

ושיהיה ברור אני לא מגן על צ׳מפיון... פשוט היכן שאין הגיון כדאי לבדוק לפני שפוגעים במישהו.

פורסם

לא היתה כל כוונה לפגוע במקרה הנ"ל.

בשורה התחתונה הם הרוויחו מכך שכעת ידוע שעל dsg7 מקבלים 5 שנות אחריות,כדאי שיעדכנו את הסוכנים שלהם.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

״כוונה״ זה תורת הנסתר.

פורסם
לא היתה כל כוונה לפגוע במקרה הנ"ל.

בשורה התחתונה הם הרוויחו מכך שכעת ידוע שעל dsg7 מקבלים 5 שנות אחריות,כדאי שיעדכנו את הסוכנים שלהם.

סתם מתוך סקרנות, האם הייתה מצדה התייחסות לכך כי סוכן מכירות ציין במפורש שמשך האחריות על הגיר הוא כמשך האחריות הכללית על הרכב (כי התחילו לייצר את המצמדים מקמח מלא ולא קמח לבן)?

פורסם
סתם מתוך סקרנות, האם הייתה מצדה התייחסות לכך כי סוכן מכירות ציין במפורש שמשך האחריות על הגיר הוא כמשך האחריות הכללית על הרכב (כי התחילו לייצר את המצמדים מקמח מלא ולא קמח לבן)?

חחח.אכו כן,להזכירך היא דיברה עם החבר ולא איתי כך שהיה טלפון שבור..היא טענה בפני החבר שהסוכן טעה והיא תעדכן אותו..

אשמח אם היא תגיב כאן ותודיע על משך האחריות,בסה"כ זה ישרת את צמפיון.

דרך אגב..יש עדכון ,קמח מצות:-P

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

מה שלא תקין כאן, זה שחוזרים שוב ושוב העדויות של אנשים שבאולם התצוגה מקבלים אינפורמציה על אחריות מינימלית ולאחר דין ודברים מישהו איכשהו מאשר שיש אחריות לחמש שנים על הגיר. זה ניראה כמו שיטת "מצליח" של היבואן. יבואן מכובד ייצא בפרסום ברור שווה לכולם. כך יגביר את אמינותו וגם יגביר מכירות.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...