Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר בחירות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.israelhayom.co.il/article/85079

שר התחבורה ישראל כץ לא עוצר וכבר מקדם את המהפכה הצרכנית הבאה: הורדת מחירי הרכבים הפרטיים.

לדבריו, אחרי השלמת הרפורמה, שתגיע לשלבי חקיקה סופיים כבר בחודש יולי, יוזלו הרכבים הפרטיים החדשים בעד 20% ממחירם כיום.

את הורדת המחירים מתכנן כץ לבצע על ידי פתיחת שוק ייבוא הרכב לתחרות. על פי המצב כיום, השוק כבול בידי זכיינים בלעדיים, וכשאדם מעוניין לרכוש רכב מסוים עליו לפנות ליבואן היחידי של אותו רכב.

לאחר השלמת החקיקה, שתהיה בהליך בזק ותושלם על פי התכנון עד 22 ביולי, במסגרת חוק ההסדרים, יוכלו לפעול בארץ כמה יבואנים לאותו סוג רכב - דבר שיאפשר ללקוח לבחור ביבואן;

משכנתא זה קל

פורסם

עם כל הכבוד - האם נבדקה מדיניות היצוא של היצרנים? הדבר האחרון שהם צריכים הוא יבואן מקביל ברמה ירודה, וכמובן שהם לא יפרו הסכמי בלעדיות שעליהם חתמו, לעתים לשנים רבות (להזכירכם - מרצדס).

אולי ממשלת ישראל יכולה לשנות את חוקי המדינה, אבל לא לאנוס את היצרנים להתאים עצמם למדיניותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עם כל הכבוד - האם נבדקה מדיניות היצוא של היצרנים? הדבר האחרון שהם צריכים הוא יבואן מקביל ברמה ירודה, וכמובן שהם לא יפרו הסכמי בלעדיות שעליהם חתמו, לעתים לשנים רבות (להזכירכם - מרצדס).

אולי ממשלת ישראל יכולה לשנות את חוקי המדינה, אבל לא לאנוס את היצרנים להתאים עצמם למדיניותה.

מה קראתי הרגע? :x

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

יבואן מקביל לא תמיד עובד ישירות מול היצרן, אלא מול דילר/ים בחו"ל.

הדילר בחו"ל כנראה מקבל מחיר הרבה יותר טוב מאשר היבואן הרשמי בארץ מכיוון שהשוק הרבה יותר גדול. היבואן המקביל גם יהנה ממחיר נמוך וגם מעלויות שינוע נמוכות יותר.

בכל מקרה ככה זה בענף הסלולר.

אסף

נ.ב.

אני זוכר שקראתי איפשהו שדלק מוטורס חתומים על איזה הסכם שישראל היא התחנה האחרונה למכוניות המזדה שהם מקבלים. הם מקבלים מחיר זול במיוחד גם יחסית לחו"ל.

נ.ב.2

מעניין איך זה ישפיע על חברות הליסינג שיאבדו 20% מערכם.

פורסם

היום שמעתי בבוקר ברדיו את מנכ"ל או בעלים של "קל אוטו" אומר שהסיכוי שזה יקרה אפסי, והמכוניות יקרות אך ורק בגלל המיסים. מישהי פה לחוצה...

מה שכן גם אני לא מאמין שזה יקרה.

חברים, מחר אני הולך להזמין סופר מיני מהיבואן, מה הייתם עושים במקומי? מחכים עוד כמה חודשים? האמת שאני לא כל כך יכול כי את הרכב שלי אני מוכר עוד כמה ימים. מה הייתם עושים במקומי בעקבות ידיעה כזאת? אני קונה את הרכב עם הנחה של 4K של חבר...

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

טריק טוב,

מורידים את המחיר כביכול, אבל מבטלים את המיסוי הירוק ומעלים את המע"מ. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גביזון, במקומך הייתי מחכה קצת.

כן אתה חושב?

הרכב עולה 79K, קיבלתי הנחה של 4K, כלומר אני יכול לקנות אותו ב75K + קודנית, וחיישני רוורס שעליהם אוותר (על החיישנים) בגלל חשש מהתקנות מקומיות.

אחרי שינוי המיסוי ועליית המע"מ, ובהתחשב בהנחה, כמה זה כבר ישפיע...אם זה בכלל יצא לפועל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

באמת 50% מהמחיר של רכב מורכב ממיסוי וזה הרכיב המשמעותי, אבל בהחלט יבוא מקביל זו התחלה טובה.

פורסם

לארג'ים על חשבון אחרים, יחוקקו חוקים שהיבואנים יצליחו להערים עליהם בעזרת כח השוק שלהם. בינתיים יעלו מע"מ ויעדכנו את המיסוי הירוק ונחשו מה? כרגיל נשלם יותר. אם הם רוציל להוזיל שיורידו מיסים (נראה לכם עם גירעון כזה???).

פורסם

זה העניין, שעם הגרעון הנוכחי לא יורידו מיסים. אבל כל צעד לפתיחת השוק מבורך, אין סיבה הגיונית שיבוא של רכב יהיה מוגבל לגוף מסויים וללא ההגבלה הזו מזמן היו עוד יבואנים, אולי לא הרבה אבל עדיין זה היה מוריד את המחיר.

• תוכן חדש...