Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעברתי איתם טסט (פעם ראשונה הכשילו אותי, אז חידשתי אותם עם משחה והחלפתי נורות), נשאר לכוון אותם כמו שצריך.

(בטסט לא כיוונו לי אותם למה זה כיוון עם ברגים על הפנסים ואין זמן לזה).

איך אני אמור לכוון אותם באופן כזה שיהיה נוח לי ולנהגים אחרים?

(עכשיו הם מכוונים סבבה מבחינת המרכז, אבל קצת גבוה מעל מה שצריך).

יש איזה שיטה או משהו? (הכביש שמחוץ לבית שלי ששם הרכב חונה, קצת עקום.)

פורסם

למה לא לקחת לחשמלאי? 2 שניות והוא מכוון לך כמו שצריך. נראה לי שעולה 20 ש"ח או משהו כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זו הדרך היחידה לכוון אותם כמו שצריך ולא בשיטה חאפרית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני נסעתי לכביש חשוך ללא תאורה , נעמדתי את החיפושית וכיוונתי עד שהגעתי למצב שכל הכביש מואר מימין לשמאל ולמרחק .

כבר 3 שנים עובר טסט ולא נגעו לי בכיוון, בלילה אני רואה מעולה ומגיע בדיוק לקו הטמבון של הרכב שלפני.

90% ואני לא מגזים (חוץ מרכבים שעדיין לא החליפו להם נורות) מהרכבים שנעים בכבישים מסנוורים אותי ואת שאר הנהגים ויכול להיות שהם לא מודעים לכך. וחבל מאוד!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מודע לכך שהם מסנוורים, לפני ששפצתי את הפנסים הם סינוורו פחות, אבל עכשיו אם אני אצא מחוץ לעיר אני יקבל אינסוף סנוורים בחזרה.

אני שאלתי איך לכוון לבד.

אני לא רוצה ללכת לחשמלאי, אני רוצה לכוון לבד.

קל ויפה לשלם, אבל אני רוצה לבד.

כנראה שזה הדרך היחידה, אני ימצא היום בלילה כביש חשוך מאוד ויכוון לבד.

שי, הטסט זה סתם פוזה, הוא טוב רק בגלל שש רכבים בעיקר מהפזורה שמעשנים ויש להם מאחור אורגן אורות, חוץ מזה כלום.

אם הם היו מכוונים פנסים, בודקים צמיגים, וישרים, ועוד הרבה דברים, כנראה שכבישי ישראל היו יפים יותר.

פורסם

לפי דעתי אתה טועה, לחשמלאי יש מכשיר מיוחד שבעזרתו מכוונים אורות. לך יש אותו בבית?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בדיוק. יש דברים שאי אפשר לעשות בבית בצורה מושלמת ומדוייקת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לפי דעתי אתה טועה, לחשמלאי יש מכשיר מיוחד שבעזרתו מכוונים אורות. לך יש אותו בבית?

לא

כיוון-בערך זה עדיף מאשר מה שעכשיו.

חוץ מזה שכחתי לומר, הייתי אצל חשמלאי אחד (ישר אחרי שנכשלתי בטסט) הוא אמר שזה לא בעיה בכיוון, וגם זה בעיה לכוון פנסים ברכב הזה.

לדעתי זה שום בעיה ושום כלום, יש לכל פנס שתי ברגים אחד אנכי ושני אופקי.

בקיצור אני יתחיל לשחק עד שאני ימצא כיוון טוב.

חשבתי שיתנו לי עצות, כמו מאיזה גובה מהרצפה ודברים כאלה, אם יש איזה כללים מסויימים.

לא נורא, ברוב הרכבים זה כיוון חשמלי, ככה שהרבה לא יודעים וזה גם לא מעניין אותם.

פורסם
אחרי שעברתי איתם טסט (פעם ראשונה הכשילו אותי, אז חידשתי אותם עם משחה והחלפתי נורות), נשאר לכוון אותם כמו שצריך.

(בטסט לא כיוונו לי אותם למה זה כיוון עם ברגים על הפנסים ואין זמן לזה).

איך אני אמור לכוון אותם באופן כזה שיהיה נוח לי ולנהגים אחרים?

(עכשיו הם מכוונים סבבה מבחינת המרכז, אבל קצת גבוה מעל מה שצריך).

יש איזה שיטה או משהו? (הכביש שמחוץ לבית שלי ששם הרכב חונה, קצת עקום.)

לא יכולתי שלא להגיב,

בעברית תקנית אומרים:

בטסט לא כיוונו לי אותם כי\כיוון\בגלל ש...\עקב כך ש... זה כיוון עם ברגים ואין זמן לזה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

חשבתי שיתנו לי עצות, כמו מאיזה גובה מהרצפה ודברים כאלה, אם יש איזה כללים מסויימים.

לא נורא, ברוב הרכבים זה כיוון חשמלי, ככה שהרבה לא יודעים וזה גם לא מעניין אותם.

תגיד, אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין מה שכותבים לך? :shock:

אין לך שום דרך לבצע כיוון מוצלח ללא מכשיר ייעודי. החשמלאי שאמר לך את מה שאמר כנראה לא רצה להתעסק עם הרכב.

כיוון אורות חשמלי לא קשור לכיוון פנסים, זה מנגנון להטיית הפנס ולמניעת סינוור כשהרכב עמוס אך זה לא קשור לכיוון הבסיסי שאותו יש לבצע באמצעות מכשור ייעודי.

איתמר.

• תוכן חדש...