Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגשה נפלאה לשלם כל כך הרבה כסף מיותר במשך למעלה מ 12 שנה.

המעבר להוט מובייל היה כל כך מהיר ונוח, אפילו בלי תור, 5 דקות ואתה מנוייד.

עוד לא עדכנתי את ההגדרות רשת, אבל האינטרנט עובד אז כנראה שהכל בסדר.

מצחיק שכשאורנג' שאלו למה עזבתי ואמרתי שזה בגלל המחיר הם פשוט אמרו "כן, אוקי, שיהיה בהצלחה"

אנחנו כל כך לא מעניינים אותם שהם אפילו לא טורחים לשכנע אותנו להשאר.

ממליץ לכולם לעזוב את החברות הגדולות עד שהן ירגישו שהן קיבלו מכה.

פורסם

עברתי מאורנג', להוט, לגולן ובחזרה לאורנג' (במתכונת 012).

את הוט עזבתי בגלל תקלות ניוד שלא טופלו (עזבתי אותם באוגוסט 2012, הם עדיין ממשיכים לחייב ולזכות במקביל. היסטרי).

את גולן עזבתי בגלל בעיות קליטה שעושות רושם שרחוקות שנות אור מטיפול הולם ובאות לידי ביטוי בתיזוז של המכשיר בין GOLAN TEL ל GOLAN T, תוך כדי שהוא מאבד תקשורת למשך איזה ככה בכל פעם שזה קורה - כל מה שאפשר לנסות, נוסה, לרבות החלפת SIM ומכשיר.

כעת, עם 012 (49 ש"ח לחצי שנה), הכל טוב ובתקווה שימשיך כך.

פורסם

איזה מכשיר היה לך? פרטי? ^^. אני עם פרטי ולא נתקלתי בבעיות חוץ מהגדרת רשת הגלישה לאחר מעבר'.

אני בעקרון עברתי מאורנג' ואני ממש לא מסתכל אחורה. 89 ש"ח לחודש קבוע ללא מיסים הזויים כלשהם.

מקבל יותר משלם פחות, אצל אורנג' 125 ש"ח וגיגה 1 גלישה. בהוט 3 גיגה.

וכן אני יודע שיהיה כאן אחד או שניים שיגידו "אבל לאורנג' יש מהירויות מטורפות בגלישה" - אז תשלמו.

Opel Adam S 2017

פורסם

לאורנג' אין מהירויות מטורפות בגלישה בכלל. אני עברתי, או לפחות ניסיתי לעבור בעבר להוט מובייל והיו לי בעיות קשות עם הניוד שלא נפתרו ולכן ויתרתי. אני עכשיו באורנג' אבל דרך "חבר" ומשלם 89 לחודש הכל כלול ו-1 גיגה גלישה שמספיקים לי

פורסם

אני כבר כמעט חצי שנה עם הוט, ובזמן האחרון התחילו אצלי בעיות קליטה שלא היו לי אף פעם.

כנראה שבקרוב אצטרך להתנייד למישהו אחר(אני בחבילה של ה89 ש"ח).

פורסם

אני גם בהוט ומרוצה. אין בעיות קליטה והאינטרנט עובד מעולה. השירות קצת חובבני אבל ניחא.

מאז שעזבתי את סלקום הנוכלים אני מרוצה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קיבלתי טלפון מהעבודה, ורציתי לשמור על המספר (אנשים ששכחתי לעדכן עדיין מצלצלים מידי פעם :-P)

אז עברתי לגולן במסלול 10 שקל לחודש.

לא יצא לי לגלוש, אבל השיחות נשמעות מצויין, אין תלונות.

הקטע ההזוי בכל הסיפור הוא שעל הטלפון של העבודה (אוראנג') אני משלם יותר שווי מס מאשר אם הייתי לוקח מסלול בלי הגבלה ב89 שקל...

פורסם

אני בהוט מובייל כבר קרוב לשבעה או שמונה חודשים. לא הייתה לי אפילו בעיה אחת, אינטרנט נפלא, קליטה מעולה בכל מקום שהייתי עד עכשיו, ואפילו קיבלתי כחלק מהיותי לקוח שלהם- את ספקית האינטרנט הוט נט בחינם- מהירות 100 מ"ב גלישה, בחינם.

באמת שאני נהנה מאד.

פורסם

אני עברתי גם להוט לפני כ 5 חודשים,הקליטה טובה אך ה 3G שלי נעלם סתם ככה ואני לא יודע כבר מה לעשות,כל פעם צריך לכבות ולהדליק את המכשיר מחדש שיתפוס 3G,הלכתי אלייהם,בדקו לי ואמרו הכל בסדר למרות שעדיין לא.

יש לי HTC עם ווינדוס 7,יכול להיות בגלל זה? מה אתם אומרים ?

הטלפון הובא מחו"ל (T-MOBILE)

Scan Speak

פורסם
את גולן עזבתי בגלל בעיות קליטה שעושות רושם שרחוקות שנות אור מטיפול הולם ובאות לידי ביטוי בתיזוז של המכשיר בין GOLAN TEL ל GOLAN T, תוך כדי שהוא מאבד תקשורת למשך איזה ככה בכל פעם שזה קורה - כל מה שאפשר לנסות, נוסה, לרבות החלפת SIM ומכשיר.

+1

עברתי מהם ל012 מאותה סיבה בדיוק, וגם בגלל שזה יותר מפי 2 יותר זול (44 שקל בחודש לחצי שנה), וגם בגלל בעיית קליטה של GPS לא מוסברת דווקא בגולן (5-10 דקות עד שננעלים על לוויין, משהו שלא קרה לי לפני או אחרי גולן).

012 כרגע הפיתרון המושלם עבורי - רשת מצויינת של אורנג' בלי התמחור המזוויע והשירות המחפיר של אורנג'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^^ דקה לפני שניתקתי את אורנג', הם "נזכרו" לשלוח אסמס או להתקשר ללקוחות להציע להם לעבור ל 012, בשקל אחד פחות כלומר ב 88 ש"ח לחודש במקום 89 כמו של הוט. מן הסתם שלא עברתי, שנים אני לקוח שלהם וכשאני בא לעזוב אתם נזכרים? לא תודה.

בהוט ומרוצה בלי בעיות קליטה ושום דבר הקשור לכך - HTC ONE X אירופאי (לא AT&T).

Opel Adam S 2017

פורסם
עברתי מאורנג', להוט, לגולן ובחזרה לאורנג' (במתכונת 012).

את הוט עזבתי בגלל תקלות ניוד שלא טופלו (עזבתי אותם באוגוסט 2012, הם עדיין ממשיכים לחייב ולזכות במקביל. היסטרי).

כן, חכה שתצטרך שירות מהם... בלתי אפשרי בעליל להשיג אותם.

• תוכן חדש...