Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

אז יש לדים לתאורת לוחיות הרישוי, ויש לדים לתאורה של פנים הרכב,

האם ניתן להחליף את הנורות בפנסים האחוריים בלדים? אורות בלימה אורות איתות והשאר?

אני מחפש משהו כזה שיהיה מלדים עם אותה העוצמה, שלא תהיינה נורות חלשות.

שלומי.

פורסם

היא לא אמורה להיות עם שני סלילים?שתהיה גם תאורה קבועה וגם תאורת בלימה?

האם הנורות לדים האלה הם בעוצמה של נורה רגילה? שלא תהיה חלשה מדי.

שלומי.

פורסם

לא נראה לי שיש לד עם שני סלילים שיתאימו, בקשר לזה שלא תיהיה חלשה תחפש משהו עם הרבה נקודות לד עליו שיתן אור גם לרפלקטור.

פורסם

מחיפושים רבים של נורות כאלה והזמנות של לא מעט כאלה שאיכזבו, אני יכול לומר לך אין נורות שיתנו את עוצמת הארה כמו של נורות סליל.

חפש לד עם עוצמת LUMENS גבוהה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני קניתי לדים לאיתותים.. עם שקע של מנורה רגילה.. וזה לא עובד טוב.. האיתות עובד מהר מידי.. צריך לעקוב את מערכת החשמל כדי לחבר אותו.. וזה לגעת בחשמל מקורי של האוטו לכן ויתרתי..

CHEVROLET AVEO LT A/U SEDAN

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גם לא נראה יותר מדי שונה מנורות רגילות מרחוק, רק חלש יותר. בקיצור מיותר. מיועד לפנאטים של חיסכון בדלק ושמירה על האלטרנטור :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקה לפנסי בלימה עם לדים יש צד בטיחותי חיובי. נורות לד נדלקות משמעותית מהר יותר מנורת ליבון רגילה. לי למשל, בפנס בלימה אמצעי יש לדים והוא נדלק הרבה לפני הפנסים האחרים בעת בלימה.

• תוכן חדש...