Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

OUT OF STOCK

אני מבין שלא השארתם שום מגבת באתר... :wink:

כי הדבר הראשון שמופיע בכניסה לעמוד של המגבת הוא המלל OUT OF STOCK...

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על כמות ההזמנות, שאני הזמנתי (בתחילת החודש, איך עדיין לא הגיע לעזאזל ?!) המוצר הזה היה Best sellers (בראש הרשימה).

עריכה - זה עדיין ככה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

המגבת שלי הגיע לדואר - לא מפתיע אותי המהירות מדואר בריטי.

מחר אבא שלי יאסוף אותה וישתמש בה לניקוי הרכב בסופ"ש, לצערי אני בצבא :-(

פורסם
אם כבר מדברים על כמות ההזמנות, שאני הזמנתי (בתחילת החודש, איך עדיין לא הגיע לעזאזל ?!) המוצר הזה היה Best sellers (בראש הרשימה).

עריכה - זה עדיין ככה.

Best sellers זה נתון שנקבע על פי מנהלי האתר. לא תמיד יש קשר בין הנתון הזה לבין המוצר שבאמת נמכר הכי הרבה.

ככל הנראה זה לא הגיע בזכות "יעילותו" של דואר ישראל.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
המגבת שלי הגיע לדואר - לא מפתיע אותי המהירות מדואר בריטי.

מחר אבא שלי יאסוף אותה וישתמש בה לניקוי הרכב בסופ"ש, לצערי אני בצבא :-(

תגיד לאבא שלך שיכבס אותה ידנית לפני השימוש הראשון.

פורסם

עריכה - זה עדיין ככה.

אני הזמנתי ב-26 לאפריל. הגיע אליי בתחילת השבוע. בקרוב אצלך8)

פורסם
תגיד לאבא שלך שיכבס אותה ידנית לפני השימוש הראשון.

כביסה ידנית? אתה מתכוון פשוט להרטיב אותה ולסחוט?

דרך אגב לגבי הייבוש עצמו לאחר ניקוי הרכב - בסרטונים אני לא רואה את האנשים סוחטים את המגבת, איך זה?

פורסם
כביסה ידנית? אתה מתכוון פשוט להרטיב אותה ולסחוט?

כפתור חיפוש!!! תפסיקו להיות עצלנים. הכל כבר נשאל והכל כבר נכתב אין ספור פעמים. בסופו של דבר אנשים יתייאשו ויפסיקו לענות לכל שאלה שחוזרת על עצמה בפעם החמישים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3883212#post3883212

אני מאמין שהתשובה הזו תבהיר לך את כל מה שצריך לדעת.

בהצלחה

פורסם

אני מבין שמוצר הוא מיוחד ואיכותי אבל... לא מבין למה לקנות אותו במחיר כל כך גבוהה במיוחד אם רוצים כמות גדולה.

דוגמה למשל, אפשר ללכת ל CHEMICAL GUYS, מה שאני עשיתי, וקיבלתי הנחות לא נורמליות...

לדעתי זה מחיר טיפה גבוהה מדי... תמיד אפשר למצוא בזול יותר, בסופו של דבר כמעט הכל מיוצר בסין

פורסם
אני מבין שמוצר הוא מיוחד ואיכותי אבל... לא מבין למה לקנות אותו במחיר כל כך גבוהה במיוחד אם רוצים כמות גדולה.

דוגמה למשל, אפשר ללכת ל CHEMICAL GUYS, מה שאני עשיתי, וקיבלתי הנחות לא נורמליות...

לדעתי זה מחיר טיפה גבוהה מדי... תמיד אפשר למצוא בזול יותר, בסופו של דבר כמעט הכל מיוצר בסין

אהלן גל ששון :)

רשמת פעמיים גבוהה במקום גבוה (לתשומת לבך)

לגבי העובדה שהתאחדנו כקבוצה, היבואנים למינהם וגם אוטוסטור יכלו בכיף לפנות אלינו ולמכור לנו כמות במחיר נוח עבור שני הצדדים (אף אחד לא פנה)

את ההנחות הלא נורמליות שקבלת מ CHEMICAL GUYS שהם VIX,קבלת כאדם רגיל או במחיר מיוחד עבור עסק הדיטיילינג שלך?

70 ש"ח עבור מגבת פרמיום כולל משלוח (כן גם המשלוח הוא מדד שחשוב להתייחס אליו) זה יקר?

תראה לי מגבת דומה בארץ במחיר כזה כולל המשלוח. לא קיים לא אצל VIX ולא אצל אוטוסטור ולא אצל אלטר שגם מוכר מגבות פרמיום ואם כן תמצא מגבת שמתקרבת למחיר (אני בספק) כזה ה-30 ש"ח הנוספים של המשלוח ישנו את המאזן.. לטובת רכישה מחול.

לגבי סין אתה גם טועה, יש מגבות מסין, ויש מגבות לא מסין. (למשל תבדוק כאן)

קוריאה היא גם מדינה אסייאתית כמו סין, אבל אין מקום להשוואה בין המוצרים של האחת לשנייה ולא רק בתחום המגבות. ספציפית לגבי המגבות זה ידוע (בעיקר בענפי תעשייה שונים) שהסינים מייצרים את המיקרופייבר בשיטה (מכונות שונות) שונה שהופכת את הבדים שלהם לפחות עמידים לאורך זמן. אבל אני מסכים איתך שהמון מוצרים מגיעים משם.

על איזו מגבת אתה יכול להמליץ מניסיונך? ומה מחירה?

עריכה מצרף לך טקסט שיסביר קצת אודות ההבדלים בין מיקרופייבר קוריאני לבין מוצר דומה ( בעצם שונה) מסין

http://www.nnjr-pca.com/index.php?option=com_content&view=article&id=321:microfiber-what-is-it&catid=76:concours-articles&Itemid=117

כמו שאמרתי השוני העקרי נובע מהמכונות אריגה השונות שקיימות בשווקים.

חשוב להדגיש שלא כל מוצר מקוריאה הוא בהכרח איכותי.

פורסם

מי מאזור חולון/ראשון/תל אביב שרוצה להתאחד ולהזמין?

ואם מישהו הזמין אחת יותר מידי, ומעוניין למכור במחיר שרכש אשמח לרכוש ממנו.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
מי מאזור חולון/ראשון/תל אביב שרוצה להתאחד ולהזמין?

ואם מישהו הזמין אחת יותר מידי, ומעוניין למכור במחיר שרכש אשמח לרכוש ממנו.

אני גר ליד קרית שמונה, אבל נמצא בסביבות פעם בחודש בראשון\אשדוד.

אין לי בעיה להגיע ולמסור כסף במזומן בערים האלה, בקיצור, אני בפנים.

ד"א, שבת-ראשון-שני הזה אהיה באזור הזה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...