Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפש פה בפורום כבר הרבה זמן ולא מצאתי איזה מקום לקנות בו איזה ראש נחמד נגיד כזה עם אור או משהו,

רק ראיתי תגובות של ללכת לרחובות בתל אביב למוסכים..

יש איזו חנות באינטרנט לדוגמא שמוכרת ראשים נחמדים לידית הילוכים ? באיביי זה עולה בערך 120 שקל כולל משלוח, חשבתי אולי אני אמצא בארץ יותר זול כבר.

שמתח עין על ראש לבן עם הילוכים באור כחול. לא מוצא איפה אפשר לקנות דברים כאלה בארץ?

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

יש להם מבחר על הפנים :(

מצאתי איזה משהו באיביי ואז גיליתי שיש להם אתר והם נמצאים בטאיוון אבל הסלולארי הוא 972... מוזר לא?

CAR-LAB

מכירים?

פורסם

מצאתי איזה משהו באיביי ואז גיליתי שיש להם אתר והם נמצאים בטאיוון אבל הסלולארי הוא 972... מוזר לא?

drop shipping, נעים להכיר..

בחור ישראלי מצא מקור זול לקנות את המוצר, והוא מוכר אותו באיביי ישירות מהמקור מבלי שידיו נגעו במוצר. עושה כסף מההפרשים.

יש לך פה שלוש אופציות שאולי תאהב:

http://www.ebay.com/itm/Alloy-Manual-Gear-Shift-Knob-Shifter-Light-BLUE-LED-A-/160856495243?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2573cb548b&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/MOMO-Itality-NEO-CHROME-Aluminum-Polish-Chrome-LED-Shift-Knob-UNIVERSAL-For-GT-/140955324294?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20d1978f86&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/CHROME-STICK-GEAR-SHIFT-KNOB-SHIFTER-LED-BLUE-LIGHT-/330670670341?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cfd820205&vxp=mtr

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה!

ראיתי את זה:

ebay.com/itm/Race-Chrome-Alloy-Stick-Gear-shift-knob-Blue-Led-Lights-/330622616449

**צריך להוסיף WWW לפני **

יש לך מושג אולי אם זה יתאים? זה נראה קצת יותר ארוך ממה שהצעת אבל מצד שני תמונה יכולה להטעות אז לא יודע.

הרכב המדובר הוא I20 מודל 2013 (אחרי מתיחת פנים).

תודה!

פורסם

עוד לפני האורך,

תבדוק שזה מתאים לך מבחינת הכניסה של הידית לרוורס,

תבדוק גם שאתה יכול לפרק את הידית הקודמת בצורה נקייה בלי להרוס אותה (בכל זאת רכב חדש..)

אם אתה חושש מהאורך, שלח למוכר הודעה שאתה רוצה לדעת את מידת הגובה הכללית של הידית, ואת מידת העומק של הקדח בה.

וכמובן תבדוק שיש שם מתאם שמתאים לידית שלך.

אח"כ תשווה לידית שיש אצלך, אם זה טוב, תתחדש.

בכל זאת גם אם זה יהיה טיפה גבוה, זה עדיין יכנס ויראה אסתטי, פשוט שהידית תהיה גבוהה יותר בחצי ס"מ.

פורסם

1. אחלה אני אבדוק אם אפשר לעשות את זה בצורה נקייה (אני אנסה לחפש מדריכים באינטרנט).

2. מה הכוונה מתאים מבחינת הכניסה של הידית לרוורס? הרוורס אצלי זה הילוך מקביל ל 5, כלומר צד ימין למטה, בלי לחיצה של הידית או משהו כזה, פשוט מזיז ימינה ולמטה.

3. מה זה מתאם שמתאים לידית שלי? איך אני יכול לדעת איזה מתאם אני צריך?

4. תודה!

פורסם

יש רכבים שהידית פשוט מתברגת בהם החוצה. ביונדאי גטס זה ככה. תבדוק אולי המשיכו את המסורת גם ברכב שלך.

ברכבים שצריך להזיז בהם טבעת העניינים מסובכים, אם אתה מכניס את הידית כמו "הילוך שישי" בלי משיכה של כלום אז אין בעיה.

העיגולים השחורים מצד שמאל הם מתאמים, לא כל המוטות הילוכים באותו קוטר, אז צריך מתאם.

תמדוד את הקוטר של המוט הילוכים שלך, ותשאל את המוכר אם יש לו מתאם לגודל הזה (זה אומר שהחור שבפלסטיק צריך להיות באותו קוטר כמו של מוט ההילוכים)

adapters.jpg

בבקשה

פורסם

תודה רבה!

הסתכלתי קצת על סרטונים ביוטיוב איך מפרקים את הידית הילוכים במכוניות אחרות כי אף אחד לא מתעסק עם יונדאי, רק בארץ החרא הזה נמכר כמו לחמניות... 150% מס...

מחר אני אנסה לפרק את זה ואמדוד את הקוטר.

לילה טוב!

פורסם

עדכון:

הראש של הידית הילוכים אכן מסתובב החוצה בקלות ,

מהחנות נמסר שהמימדים של הראש הם בערך 12 על 5 .

מה שמגיע עם האוטו זה 6 על 4~5.

עכשיו יש שני דברים:

1) אני רואה שבחלק התחתון של הראש יש מדרגה, זה אמור להכנס מתחת לשק?

2) במידה ולא, זה לא יהיה גבוה בהגזמה?

תודה.

• תוכן חדש...