Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2008 - אוטו סנטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טרייד אין עם חברת אוטו סנטר על הונדה סיוויק שנת 2008 לקחתי את האוטו לבדיקה בcomputest ויצא הכל תקין. יש לי ממה לחשוש? האוטו עשה 110 אלף קילומטר יד ראשונה והם הראו לי עוד טופס בדיקות מהיום שהאוטו הגיע לחברה והכל פרפקט חוץ מכמה תיקונים של קוסמטיקה שאינם מזיקים ותוקנו על ידם.

בנוסף, מה אתם חושבים על החברה?

פורסם

אם הכל תקין אז ממה יש לך לחשוש?

אוטוסנטר רשת טובה מאוד, אני עובד איתם הרבה והם תמיד בסדר. מאיזה סניף אתה קונה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הכל תקין אז ממה יש לך לחשוש?

אוטוסנטר רשת טובה מאוד, אני עובד איתם הרבה והם תמיד בסדר. מאיזה סניף אתה קונה?

סניף חוצות המפרץ

פורסם

אני גם רכשתי סיוויק לפני שנתיים.

מהסניף נס ציונה שירות טוב +אחריות [לאחר שבועים המצבר נגמר החלפו לי לחדש ]

וכמו שרשמתה שהבדיקה יצא טובה -אז תתחדש

פורסם

גם בסניף חוצות המפרץ שירות מצויין קיבלתי סוכן אחלה גבר הוא שומר איתי על קשר טלפוני צמוד ומודיע לי על כל צעד שהם עושים עם האוטו.

באמת שאני מרוצה מהשירות אך מכל מיני חוות דעת של אנשים בכללי על חברות טרייד-אין רציתי ככה לבדוק את העניין ולהיות רגוע.

• תוכן חדש...