Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, שנים רבות אני פעיל באתר אך זהו הפוסט הראשון שלי בפורום זה. לאחרונה רכשתי לחברתי טויוטה ראב דור ראשון מבציר 2000 (קצר כמובן) ואני מעוניין לשדרג את המערכת החצי מקורית לאחת איכותית.

עכשיו לתכלס, מכיוון שאין לי חצי מושג בתחום הזה ובאוטו שלי אין אפילו רדיו, אני זקוק לעזרתכם בכמה שאלות.

1. כיצד אני בודק איזה גודל רמקום מתאים לאוטו הנל? (חרשתי את גוגל ומצאתי שלל תוצאות שונות אחת מהשניה.)

2. הדרישות שלי מהמערכת - דגש על איכות, אין צורך להגיע לווליום מטורף או באסים מפוצצים ואני חושב שאפילו אוותר על סאב (לראב 4 בגאז קטנטן), פאנל איכותי עם חיבור USB וזהו בערך. העיקר שיהיה יותר איכותי וחלק מהרמקולים המקוריים.

3. מבנה הרמקולים באוטו הזה הוא לא שגרתי, קיים רמקול קוליסיאלי (אם ככה כותבים) אחת בדלת ועוד אחד בקורת הצד בגובה הכתפיים. ככה שיוצא מצב שהרמקולים האחוריים הם הדומיננטים בשמיעה. האם יש הבדל באופן התקנת המערכת החדשה מרכב רגיל (שבו האחוריים יושבים על מגש בקצה הרכב)?

לאור הנתונים הנל, האם תוכלו להמליץ לי על סט רמקולים איכותי (יש צורך אמיתי להתקין קומפוננט?) ופאנל טוב?

תקציב? לא יודע, לא מכיר את השוק ופתוח להצעות יד שניה.

נ.ב. מכיוון שאיני מעוניין להגיע לווליום גבוה, יש אפשרות לוותר על מגבר ולחבר את הרמקולים ישירות לפאנל?

סליחה על השאלות המטומטמות (אני יודע אין שאלות מטומטות יש רק אנשים...) ותודה על הסבלות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תן תקציב כללי, 2000 שקל, 5000 שקל, 10000 שקל?

אני לא יודע איזה מידת רמקול נכנס אצלך בדלתות אבל אם זה משהו לא סטנדרטי ואובלי (כמו 5X7) יש טבעות התאמה כדי להכניס רמקול 5.25 או 6.5

מה שיש אצלך כרגע זה קומפוננט מקורי. שוב ההמלצה של הרכיבים תלויה בתקציב. בנוסף לכל אחד טעם אחר, אתה מוזמן להגיע לאחד המפגשים (צפון\מרכז\דרום) ולשמוע סטאפים שונים. זה הכי מומלץ

רדיודיסקים לא חסרים, ממליץ משהו בכיוון הסדרות 8-9 של פיוניר, או אלפיינים למיניהם.

מגבר 2 ערוצים 100 וואט לערוץ יספיק לדעתי, שוב האיכות והכמות משתנים לפי תקציב.

מה שכן אם אתה לא רוצה סאב אך רוצה להינות מהסאונד - איטום בסיסי בדלתות יעשה פלאים לצליל. זה עסק לא כזה זול. כ1700 שקל כולל עבודה אני מעריך רק האיטום.

בוא תחזור אלינו עם תשובה לגבי תקציב ואני בטוח שבימים הקרובים כבר תהיה סגור על איזה רכיבים אתה רוצה.

פורסם

תודה, רדיו דיסק רכשתי היום (משהו נחמד של סוני)

עכשיו צריך רק זוג רמקולים קדמיים 6-6.5 אינץ' וזוג אחוריים 5.7.

תקציב? אזור ה 1500 לארבעתם.

יש המלצות? (קחו בחשבון שאין בנתיים מגבר והרמקולים צריכים לעבוד ישירות מהפאנל ללא הגברה חיצונית)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...