Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם הסיאט איביזה 1.6 SC כבר שנתיים וחצי ,.אוטו חלש הוא לא,מצד שני ספורטיבי ...הוא ממש לא(חוץ מהתוספות)

סך הכל מאוד מרוצה ממנו,חסכוני יחסית,מאובזר,עיצוב ממש יפה.

חסרונות -מנוע רועש טיפה ,יותר מדיי פלסטיקה ,מרגישים ההיטב במפרים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בראבו רכב מצויין,חיפשתי בזמנו לאחותי,ביררתי על הרכב ונסעתי עליו.מומלץ.שים לב שב2009 מגיע ללא esp, דבר נוסף ,עד כמה שאני זוכר הדגם הידני מגיע פחות מאובזר מהאוטומט(האוטומט מאובזר בנדיבות...).

לי יש בראבו ידנית 2011 ברמת הגימור הגבוהה (BT, מזגן מפוצל, בקרת שיוט, 6 כ"א, צמיגים רחבים ועוד)

2010-2011 צריכות להיכנס לך בתקציב. ממליץ בחום אם תמצא אחת שמורה.

פורסם

אני עם איביזה 1.6 גם כן ואין לי מושג על מה אתה מדבר שאתה אומר "מצועצע, פלסטיקה מחורבנת ודשבורד איכות ז' עם כפתורים רופפים".... או שאתה מתבלבל עם רכב אחר או שאתה רגיל לנהוג על משאיות

פורסם
התשובות באדום.

איך "תתאים ממש לדרישות"? זה נראה שאתה עושה העתק-הדבק לכל מיני שרשורים בפורום הייעוץ. הוא רשם שאיביזה 1.6 105 כ"ס חלשה מידי בשבילו, אז איך ספארק עם 23 כ"ס פחות תתאים?[/quote

גיא משברולט עושה עבודה טובה ועניינית. מטבע הדברים הוא מכיר את מוצריו ונותן אינפורמציה עליהם כשנראה לו שהמוצר רלוונטי

לשרשור. הוא אינו דוחף עצמו בכוח ולא ממציא צלשים מדומינים שהוא נותן לעובדיו והם נותנים לו חזרה, הוא ענייני ופה ושם[תנו שם לצבע של הספארק]- גם משעשע. אנו למדים מפיו על מבצעים עדכנים משברולט במקום משמועות לא מדויקות. כ"כ מקבלים מידע בעת הצורך על טיבם של עדכוניי דגמים.

באשר לספארק, מניתי קודם כמה מיתרונותיה והייתי מונה עוד, אך לא נהגתי בה וגם לא צילמתי אותה בהגוי יתר מדומה.

הכוח נשמע על פניו סביר ביחס לגודל והמשקל והיא בחצי מידה גדולה ממתחרות במחיר דומה, או זולה ממתחרות מעט גדולות יותר.

איני בטוח שלסיאט יש המסורת המפוארת והספורטיבית העומדת מאחורי האלפא מיטו כגון הגוניור והגיטיוי. גם הספארק מהווה המשך מודרני של מסורת שברולט ארוכה הבאה לידי בטוי בשברולט קאמרו, קורבט וכמובן שבט.

חסכון אך לא על חשבון העיצוב הבולט הידית הסודית[בדלת]

פורסם

אוהד, אתה כמובן יודע שדברים טובים באמת, הם נדירים.

אני מציע לך לחפש פיאט בראבו 1.4T ידנית, רמת גימור סנסיישן (הגבוהה). רכב נדיר (בודדות לדעתי), אך שווה.

או מיטו 155 שתקפוץ ללוחות.

אתה אומנם עולה מקולט סך הכל, אך לדעתי הסיוויק תשעמם אותך מהר משאתה חושב.

משכנתא זה קל

פורסם
התשובות באדום.

איך "תתאים ממש לדרישות"? זה נראה שאתה עושה העתק-הדבק לכל מיני שרשורים בפורום הייעוץ. הוא רשם שאיביזה 1.6 105 כ"ס חלשה מידי בשבילו, אז איך ספארק עם 23 כ"ס פחות תתאים?[/quote

גיא משברולט עושה עבודה טובה ועניינית. מטבע הדברים הוא מכיר את מוצריו ונותן אינפורמציה עליהם כשנראה לו שהמוצר רלוונטי

לשרשור. הוא אינו דוחף עצמו בכוח ולא ממציא צלשים מדומינים שהוא נותן לעובדיו והם נותנים לו חזרה, הוא ענייני ופה ושם[תנו שם לצבע של הספארק]- גם משעשע. אנו למדים מפיו על מבצעים עדכנים משברולט במקום משמועות לא מדויקות. כ"כ מקבלים מידע בעת הצורך על טיבם של עדכוניי דגמים.

באשר לספארק, מניתי קודם כמה מיתרונותיה והייתי מונה עוד, אך לא נהגתי בה וגם לא צילמתי אותה בהגוי יתר מדומה.

הכוח נשמע על פניו סביר ביחס לגודל והמשקל והיא בחצי מידה גדולה ממתחרות במחיר דומה, או זולה ממתחרות מעט גדולות יותר.

איני בטוח שלסיאט יש המסורת המפוארת והספורטיבית העומדת מאחורי האלפא מיטו כגון הגוניור והגיטיוי. גם הספארק מהווה המשך מודרני של מסורת שברולט ארוכה הבאה לידי בטוי בשברולט קאמרו, קורבט וכמובן שבט.

נמנעתי מלהגיב לך, כי עושה רושם שלא נסעת ברכב. אמנם 80+ כ"ס על משקל נמוך זה נשמע אטרקטיבי, אבל במקרה של הספארק, הם מושגים בסל"ד אסטרונומי, מה שהופך את הכ"ס ללא מעשי בנסיעה יומיומית רגילה.( שלא לדבר על זה שביחס משקל/כ"ס היא ממילא פחות אטרקטיבית מהאיביזה 1.6, גם אם ניקח את מקסימום הכ"ס)

מן הסתם גיא מודע לעניין, ככה שלא הייתי מוסיף קרדיט איפה שלא צריך :)

יצא ציטוט מוזר, התגובה מיועדת לפנדוב.

פורסם

הבראבו היא הבחירה הנכונה, היא נותנת המון למחירה, גם באיבזור גם בתחושה ובכח, כנראה גם באמינות טובה ובהוצאות אחזקה נמוכות יחסית, והיא גם לגמרי לא סטנדרטית ומאוד מיוחדת, פשוט בגלל שהיא מאוד נדירה. אלא שיש לה חלון אחורי קטן יחסית, מושבים קדמיים קצרים מדי וחסרי תמיכה לירכיים וחשוב מכל יש לה ידיות חיצוניות רגילות בדלתות האחוריות ופה יש כבר בעיה אמיתית.

פורסם
התשובות באדום.

אתה אמיתי? איזה מסורת בדיוק ממשיכה הספארק? של עיצובים ישנים מקוריאה?! טוב שלא כתבת שהקוואליר היא ממשיכת דרכה של הקאמרו

ואגב, עם כל הכבוד למיטו ויש לי הרבה כבוד לאלפא, זו בסך הכל פונטו.

פורסם
התשובות באדום.

פנדוב אתה תותח!!!

חבל שלא הבינו את ההומור שלך. :-D

פורסם

- ידני.

- 2 דלתות או 5 דלתות אבל שהדלתות האחוריות יהיו עם ידית עליונה (כמו בהונדה סיוויק "חללית").

- מנוע חזק יותר מהקולט\איביזה או משהו דומה, זאת אומרת עם הכח של הקולט אין לי בעיה ואשמח להישאר באותו אזור או קצת חזק יותר.

- פלסטיקה חזקה, מהסתכלות בהונדות אוטומאטיות , יש שם אחלה פלסטיקה והכל יושב ב-מ-ק-ו-ם.

- אמינות וכמובן צריכת דלק סטנדרטית = 1\11- 1\12 ומעלה, בדיוק כמו של הקולט ואותי זה מספק, אין לי עניין לעבור לרכב שיקח לי 1\8 באזור.

*אשמח לא לשמוע על כל מיני משפחתיות עם דשבורד שחור\אפור משמים ומשעמם באיכות נמוכה לדוגמא פיאסטה.

*אני חושב שהרכבים האלה יהיו פחות מועדים לגניבה וואנדליזם מהסיבה שאין כאלה על הכביש בכלל או בלוחות המכירה, יש לשכן לי סיוויק כזו כבר כמה שנים ולא היו לו שום ניסיונות וונדליזם או גניבה, הוא אפילו מחנה אותה במקום נראה לכל (ואני מחפש איפה להחביא את הקולט כל פעם שאני מגיע הביתה), לעומת זאת באזור מגוריי נרכשו להם בתקופה האחרונה 3-4 קולטים כמו שלי וכנראה רכבי שימש תורם איברים כמו הספויילר ושאר הדברים שניסו לגנוב\גנבו.

תודה,

אוהד.

רכבים הפחות מועדים לגניבה/ונדליזם, אלה דווקא אותן משפחתיות עם דשבורד אפור.

עם הסטוריית ההתאכזרות לאוטו שלך, הייתי מחפש משפחתית עם מראה אפור ומשמים, אבל בגירסה חזקה, כמו סובארו B3 2.0 ידנית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שוב, אני באותה דילמה אז אתעלק :)

ראיתי שהמלצתם על 207GT, נראה רכב נחמד ואפילו בתקציב - לדעתי חסר לו לוק של רכב ספורט (או שהדוגמא שראיתי ביד 2 ממש עלובה חח) איך צריכת הדלק שלו? עלויות טיפולים יחסית לממוצע?

שוב המלצתם על מיטו 155, אוטו סופר מדליק אבל אני לא מוצא אחד כזה בפחות מ-90K ש"ח.

מישהו רשם שאם נבחר בהונדה סיוויק האצ'בק אחרי כמה שבועות תרד לנו ההתלהבות, למה זה :?:

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...