Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, אני באותה דילמה אז אתעלק :)

ראיתי שהמלצתם על 207GT, נראה רכב נחמד ואפילו בתקציב - לדעתי חסר לו לוק של רכב ספורט (או שהדוגמא שראיתי ביד 2 ממש עלובה חח) איך צריכת הדלק שלו? עלויות טיפולים יחסית לממוצע?

שוב המלצתם על מיטו 155, אוטו סופר מדליק אבל אני לא מוצא אחד כזה בפחות מ-90K ש"ח.

מישהו רשם שאם נבחר בהונדה סיוויק האצ'בק אחרי כמה שבועות תרד לנו ההתלהבות, למה זה :?:

אין מקום להשוואה בין המיטו והפג'ו להונדה,שתי הראשונות מוגדשות ומאובזרות יותר מההונדה.

לטעמי שתיהין גם יותר יפות ממנה,מה207 לא נמכרו הרבה יחידות אבל אם תמצא אחת שמורה,לטעמי רכב מצויין.לפני שקניתי את המיטו ב2009הייתי קרוב לרכוש את הפיג'ו,בסופו של דבר בחרתי במיטו וגם על כך איני מצטער.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שביד 2 יש איזה 2-3 רכבי 207GT עם 70Kק"מ במחירי מחירון - משמע אפשר.

השאלה איך צריכת הדלק והאם היא בולטת על הכביש כרכב ספורט?

ברור לי שמנוע אטמוספרי פחות מלהיב במקרה הזה מהטורבו :)

גרסאת ה-GTi של הרכב יותר מלהיבה מה-GT (גם מבחינת הבדלי המחיר) ואקזמפלר כזה אני לא מצליח למצוא...

מה לגבי הפולו GTI לאומת ה-207 ?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
נראה שביד 2 יש איזה 2-3 רכבי 207GT עם 70Kק"מ במחירי מחירון - משמע אפשר.

השאלה איך צריכת הדלק והאם היא בולטת על הכביש כרכב ספורט?

ברור לי שמנוע אטמוספרי פחות מלהיב במקרה הזה מהטורבו :)

גרסאת ה-GTi של הרכב יותר מלהיבה מה-GT (גם מבחינת הבדלי המחיר) ואקזמפלר כזה אני לא מצליח למצוא...

מה לגבי הפולו GTI לאומת ה-207 ?

ה gtנבדלת מה207הרגילות בכמה דברים,חיצונית גג פנורמי(אינו נפתח)ג'נט17 עם מגנזיום בדוגמא יפה מאד לטעמי,יציאת מפלט כפולה מאחור,פנסי ערפל, וזהו בערך.מבפנים, מושבי עור ובד, בקרת אקלים מפוצלת,מראה מתכהה אוטומטית ועוד.לגבי המנוע,מנוע שפותח בשת"פ עם ב.מ.וו. לא אמור להיות זללן גדול מדי למרות שאין לי ניסיון ממשי איתו.

ככלל מנועי טורבו חסכוניים מאד בנסיעה רגועה,ומפתחים תאבון כאשר אתה לוחץ..

אתה לא מוצא מיטו 155??

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני מצאתי בלוחות רק מיטו 155 ידנית אחת שירדה מה-85K ש"ח (ומעלה! - האקזמפלר היחיד שהייתי קונה רצה 106K על 2010)

והיא ליסינג לשעבר עם 100K ק"מ...

מה לגבי ה Gti, יש סיכוי למצוא אחת כזו בארץ או שהן נדירות ביותר?

מה לגבי ה A1 הידנית? אמנם רק 122 כ"ס, אבל מאיצה ל100 ב- 9 שניות

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

טוב אני מקפיץ את השרשור מהעמוד השישי, רק עכשיו היה לי זמן לקרוא את הכל ולהגיב.

אז תודה לכל מי שענה והתגובות שלי:

207GT כפי שהומלצה פה - לטעמי אחלה אוטו באחלה מחיר ביד2 (סביב ה55-60K), רק לא ברור לי האם הרכב מוגדש ואם הוא כזה, האם דורש אוקטן 98? אשמח לקבל יותר פרטים עליו.

הונדה סיוויק 1.8 - נכתב פה שהרכב מאד ישעמם אותי למרות שהוא מאד חזק, אבל לא נכתב הסבר, אשמח לקבל הסבר מדוע.

אני עדיין מציץ מידי יום-יומיים ברכב של שכן שלי ומתפלא מאיכות ההרכבה בפנים, מתא הנהג המרווח ומזה שהרכב מרגיש באמת לא זול, מה שרק מחזק לי את הרצון לרכוש כזו.

בראבו חדשה- ירדתי מהעניין מהסיבה שאין כאלה למכירה בכלל, להפתעתי גם באתר באתר פיאט הישראלי הרכב לא מופיע ובכלל לא משווק! מה שיוצא שהרכב הגיע לארץ בסך הכל ב2010-2011 ופה זה נגמר.

אלפא מיטו - לדעתי ממש אחלה אוטו מהקריאה פה, אבל אין אחת בתקציב שלי, בכלל.

מכונית נוספת ששמעתי טובות עליה זו פיאט פונטו איבו, רק שהלכתי לאיבוד מאד גדול עם הדגמים:

- ספיריט? אקטיב? דינאמיק? הבנתי שהרכב בא עם 70 ומשהו כ"ס, קיים דגם בעל 115 או 125 (אני לא זוכר) וקיים דגם עם 135 שזהו דגם הAIR משהו (וזה הדגם החזק ואותו אין למכירה בכלל!), דעתכם עליו?

-סיאט איביזה 1.4\1.6 - מנוע ה1.4 מ-א-ד חלש (בשבילי לפחות), מנוע ה1.6 עוד נסבל אבל איכות הפלסטיקה וההרכבה ברכב כפי שציינתי קודם, נוראית פשוטה וזולה מאד, בספק אם בשמש הישראלית הדש לא ייסדק תוך כמה שנים, בנוסף אני רואה תקלות טיפשיות מאד המצביעות על "איכות" אצל מכרים שלי, לדוגמא לאיביזה SC 2010 עם כ12K ק"מ (ממש כלום) המטופלת רק! במורשה בחיפה, יש בעיות הנעה והרכב מניע מפעם שלישית-רביעית שקר, בנוסף המנוע החשמלי שפותח את דלת הבגאג' התפגר לו - הוחלף לו בחינם מרצון טוב ועוד כל מיני דברים דביליים שמידי פעם עובדים\לא עובדים.

נחזור להונדה סוויק 1.8 - אמרו לי אנשים שונים שהטיפולים\תיקונים ברכב הזה (דגם ידני בלבד) הם מאד מאד יקרים! ממש במחיר של מרצדס(מילים שלהם) מה שמאד מפחיד אותי כי אין לי שום עניין לשלם 5000שקל(וגם לא חצי ורבע מזה) על קלאץ' (לדוגמא, יכל גם להיות רדיאטור או סתם חלק אחר לא שגרתי) בעוד שבקולט קלאץ' תחליפי של VALEO עולה 400שקל, דעות?

תודה,

אוהד.

פורסם

ה 207 gtמוגדש, 1.6 156כס,כפי שכבר ציינתי מנוע שפותח בשת"פ עם ב.מ.וו.

לגבי המיטו קרא את דעתי במהלך השרשור, רכב מעולה ,מוגדש לחפש 155 כס או להתפשר על 135כס,לא פחות.

אני באופן אישי לא הייתי קונה איביזה.

לגבי ההונדה 1.8לא מוגדש באזור ה140כס,מעבר לטיפולים וחלקים שהם יותר יקרים,בדוק מחיר ביטוח ונראה לי שתופתע לרעה.

לגבי האיבו, רכב מצויין, אבל גרסאות ה76 כס ירגישו לך חלשות,ישנן גרסאות מולטיאייר מוגדשות של105 ו 135כס,מרגישות משמעותית יותר חזקות מה76 כס, הבעיה שהן די נדירות וקשה למצוא,במידה ומצאת ונכנס בתקציב,מומלץ בעיקר גרסת ה135כס אשר מגיעה גם מאד מאובזרת, המנוע הנל משרת גם את המיטו 135.

מקווה שעזרתי.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...