Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסך של הסמסונג מציג צבעים פחות אמיתיים עקב העובדה שכמות הסאבפיקסלים מכל צבע לא שווה, כמו שאמרת. כך בנוי המסך של הגלקסי 3 ואין תוכנה שיכולה לשנות את זה. זאת בניגוד למסך של הנקסוס המציג תמונה אמיתית יותר תוך שימוש בכמות סאבפיקסלים זהה מכל צבע.

לגבי הסוללה, ישנם לא מעט שינויי תוכנה (רום, קרנל) שאפשר להתקין בנקסוס והם משפרים מאוד את צריכת הסוללה. לגבי החומרה, המעבדים דומים מאוד בשני המכשירים, הגלקסי לוקח בנתוני זיכרון דיסק קשיח והנקסוס לוקח בנתוני זיכרון RAM.

GSMARENA אגב קבע שהנקסוס מהיר יותר.

בסופו של דבר אם המחיר זהה שני המכשירים הם מצוינים ודומים מאוד, ועם כל אפשרויות ההתאמה האישית עבורם כבר בלתי אפשרי לומר חד משמעית מי טוב יותר. אני מעדיף בכל זאת את הנקסוס, אולי כי כבר התרגלתי אליו.

פורסם

אין קשר כלל וכלל בין הצבעים הפחות אמיתיים למטריצת ה pentile ב S3. התופעה היא אך ורק כי מדובר במסך AMOLED, וזה הטבע שלהם, רווית צבע גבוהה מאוד.

גם במסכי AMOLED בעלי מטריצת RGB מלאה רווית הצבעים גבוהה והצבעיים פאנצ''ים מאוד/"לא אמיתיים".

הגוון הכחלחל הוא בחירה. מדובר בשימוש בטמפרטורת צבע גבוהה, ואפשרי לשנות את זה בעזרת תוכנה.

HTC למשל מעדיפים טמפרטורה נמוכה יותר שמתבטאת בנטיה לצהוב-אדום, גם במכשירים שלהם בעלי מסכי OLED (שזה ה ONE S בעיקר, שאגב, גם הוא pentile)

את שיפורי התוכנה, הקרנלים עם UC ושאר ירקות לנקסוס 4 אני מכיר.

שום דבר לא מכסה על אותם 25%.

מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל זמן הסוללה בנקסוס 4 קצר מבאופטימוס G בערך ב 15-17% למרות שפרקטית מדובר באותו מכשיר.

פורסם

אני מדבר על טבעו של מסך הAMOLED, הוא מקריב את איכות התמונה בתמורה לזמן תגובה קצר יותר וצריכת אנרגיה נמוכה יותר.

בנושא הסוללה, לי יש נקסוס עם קרנל ורום לא-מקוריים והסוללה בו מחזיקה יום בלי שאני מנסה לחסוך בשימוש במכשיר. לא חושב שיש היום סמארטפון שנותן יותר מזה. אגב שיפורי התוכנה, הקרנלים עם UC, ויסות מתח למעבד ושאר הירקות לנקסוס מספקים לפי דיווחים שיפור של עשרות אחוזים בזמן הסוללה.

פורסם

מסכי AMOLED ממש לא מקריבים את איכות התמונה. ה "חיסרון" שלהם כביכול הוא שהם מציגים צבעים ברוויה גבוהה, ולא הולכים על הסטנדרט של להתקרב כמה שיותר להגדרה של ADOBE RGB, שזה הסטנדרט של גרפיקאים לצבע "נכון".

במכשירים מה S3 והלאה יש אפשרות לשנות את המצב לתמונה "אמיתית" יותר במקום רוויה גבוהה. בתור מישהו שמשתמש במכשיר הרבה למדיה, אני חושב שדווקא מצב הרוויה הגבוהה נחמד יותר, במיוחד בסרטים.

בנושא הסוללה, מספר מכשירים שמחזיקים הרבה יותר מהנקסוס:

Optimus G, S2/3/4, Note/Note2, Droid DNA, Xperia Z, והרשימה עוד נמשכת.

לכל אחד מהמכשירים האלו, אגב, גם קיים קרנל עם UC לשיפור זמן הסוללה, ככה שאין טעם לדבר על זה בכלל- לרוב המצב הבסיסי יהווה אינדקציה גם למצב אחרי שיפורים אם משווים מכשיר מול מכשיר.

השיטות לשיפור זמן סוללה די זהות, והשיפור שרוב המכשירים מציגים גם כן די זהה.

פורסם

gt תוכל לפרט ולקשר אותי איך לחסוך בזמן סוללה? שיפורים וכו' (נקסוס)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה שמותקן אצלי הוא רום של Paranoid Android, עם אופציית הפאי במקום מקשי המגע הקבועים התחתית המסך וקרנל של franco

יש עוד אפשרויות שיעניקו לך חסכון נוסף בסוללה כמו משחק עם המתח שנכנס למעבד בעזרת TricksterMod, אני בחרתי שלא להיכנס לזה בינתיים לפני שאני לומד את הנושא יותר. בכל מקרה, אפשר לחפור בפורומים ולשמוע איך אנשים טוענים שהם שיפרו את זמן הסוללה אפילו פי 2.

כמובן שכל השינויים הנ"ל דורשים הרשאות מפתח ואם לא התעסקת בזה קודם אז תלמד את הנושא לפני שאתה נכנס לזה או דבר איתי. והכי חשוב - גיבוי!.

פיקה, מסך AMOLED מציג פחות סאבפיקסלים פחותה לפיקסל. למי זה משנה יותר ולפי פחות זה גם הרבה עניין של העדפה אישית, כמו כל ההשוואה בין שני המכשירים. GSM ארינה אגב העדיפו את המסך של הנקסוס. למי שרוצה לקרוא הנה קישור, שם מוסבר הנושא של הסאבפיקסלים: http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_vs_samsung_galaxy_s_iii-review-864p3.php

פורסם

מסך AMOLED מציג כמה סאבפיקסלים לפיקסל שהיצרן רוצה.

בגלקסי S1, S3, NOTE, S4 מדובר במטריצת פנטייל שבה פחות סאבפיקסלים אדומים וכחולים.

ב NOTE2 וה S2 מדובר במטריצת RGB ככה שהמספר סטנדרטי לחלוטין. זה לא קשור לסוג המסך, זה קשור לבחירה של היצרן.

פורסם

מקפיץ.

יש לי כרגע הצעה מחבר של אחד העובדים שלי על גלקסי נוט 2 |(הוא הביא מארה"ב) ב 2000 ש"ח חדש בקופסא.

מה אני צריך לבדוק ולברר ממכשיר שנרכש מארה"ב?

הוא פתוח לארץ?

עדכוני תוכנה וכו'?

לא חותם

פורסם
מקפיץ.

יש לי כרגע הצעה מחבר של אחד העובדים שלי על גלקסי נוט 2 |(הוא הביא מארה"ב) ב 2000 ש"ח חדש בקופסא.

מה אני צריך לבדוק ולברר ממכשיר שנרכש מארה"ב?

הוא פתוח לארץ?

עדכוני תוכנה וכו'?

א) שהוא סים פרי, פתוח לכל הרשתות.

ב) שמדובר אכן בסמסונג i7100, ולא איזה דגם אמריקאי מוזר. יכולות להיות בעיות של חוסר תאימות לתדרים בארץ, עידכוני תוכנה ותמיכה בעברית (אם זה חשוב לך).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקיי, ולגבי מכשיר מזויף וכו', יש דרך לבדוק?

רק בדיקת בנצ'מרק ונתוני המכשיר?

לא חותם

פורסם

לרוב כן, אבל בנוסף תבדוק את גרסת האנדרואיד( הסיניים מגיעים בדרך כלל עם 4.0.9 או שקר כלשהו אחר, בעוד שהסמסונג יגיע לך עם 4.1.2 ומעלה) וכך גם תבדוק שמותקן עליו touchwiz( אחרת, תברח) וכמובן שהוא כולל את הפיצ'רים היחודיים שלו ( Multiview למשל)

• תוכן חדש...