Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבעלים (הפחות גאים) של דייהו לאנוס שנת 2001, אוטומטית.

לפני כמה חודשים התחילה אצלי בעייה של שריפת פיוז ספציפי בתיבת הפיוזים, המוסכניק שלי צייד אותי בכמה פיוזים ואמר לי שאם הפיוז נשרף לעיתים קרובות יותר (כמו פעם ביומיים-שלושה) להביא אותו למוסך והוא יטפל בזה...

אחרי כמה חודשים בהם החלפתי את הפיוזים שנשרפו אחד אחרי השני, הגעתי למצב שהפיוז נשרף בשניה שהוא נכנס פנימה בלי להתניע אפילו, האוטו נגרר למוסך והוחלף המחשב (שנשרף לפי המוסכניק הקבוע שלי)

כשהאוטו יצא מהמוסך הוא קצת רעד כשהחליף הילוכים, אבל בגלל נסיעה לחו"ל זה לא היה בראש שלי לרוץ ולתקן אותו, כשחזרתי לארץ לפני חודש האוטו נסע, קצת בעיות בהעברת הילוך אבל לא כמו אחרי הטיפול, לפני יומיים נדלקה אצלי הנורה של הPOWER בלוח שעונים, שמתי היום לבדיקה, אמרו לי שאצטרך להחליף גיר בקרוב, אבל לא רואים מעבר לזה בעיה.

פחות משעה אחרי, הספידומטר הפסיק לעבוד, נשרף לי שוב אותו פיוז (PCM) ואחרי שהוחלף הפיוז האוטו לא מעביר הילוך (על D4 ועל D3 הוא נוסע על הילוך ראשון, ועל 2 הוא מועיל בטובו לנסוע באמת על הילוך שני)

מישהו נתקל בזה פעם? הכל ביחד או כל אחד לחוד?

פורסם

אציין את המובן מאליו, מדובר בקצר. קשה לי להאמין שניתן יהיה לפתור את זה דרך האינטרנט.

במקומך הייתי הולך לחשמלאי, כלומר מישהו שימצא את הבעיה ויתקן אותה. לא למישהו שנותן לי שקית עם פיוזים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פששש איזה מוסכניק מוכשר .... צייד אותך בפיוזים...

פיוז שנשרף יותר מפעם אחת לא מחליפים אלא קודם מוצאים ומתקנים את התקלה שגרמה לו להשרף.

לך תדע כמה נזקים גרמה העצה הזו לרכב ולכיס שלך.

1. תחליף מיד את המוסכניק !

2. עם בעיות חשמל הולכים לחשמלאי רכב ולא למכונאי רכב.

פורסם

יש המלצה על חשמלאי באיזור קריות-חיפה, שלא יחרטט אותי בגלל שאני לא מבינה באוטו?

עד עכשיו הייתי טרף קל כי רק רציתי אוטו שנוסע...

פורסם

להעיף את המכונאי הזה לכל הרוחות, ויפה שעה אחת קודם. נתיך אינו נשרף סתם כך, יש סיבה.

הפעולה שהמכונאי שלך עשה שקולה להורה שבמקום להחליף חיתול לתינוק שלו מעדיף לנגב לו את הדמעות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש המלצה על חשמלאי באיזור קריות-חיפה, שלא יחרטט אותי בגלל שאני לא מבינה באוטו?

עד עכשיו הייתי טרף קל כי רק רציתי אוטו שנוסע...

יש את דני זומרשטיין שהוא מהטובים ביותר. ונדמה לי שהוא מאיזור חיפה.

פורסם

לא הגיוני שסתם ככה מתחילות בעיות חשמל, ומה גם שזה בעיות רציניות!

חייבת ליהיות סיבה, אולי מים, אולי מערכת שלא באה מקורית עם הרכב (התקנה מקומית) שנדפקה, מישהו עשה קומבינה כלשהי.

יש רכבים שעד שהם מגיעים לברזל, הפיוזים המקוריים עדיין עומדים.

• תוכן חדש...