Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שכחתי להוסיף ביטוח, יעלה לך משהו כמו עוד 40 ש"ח לחודש לא כך?

בנוסף אני אף פעם לא מבין מה זאת אומרת ביטוח של חברות, משבר? גניבה? כמה תשלם השתתפות? זה בכלל שווה?

נ.ב יש סיבה שאתה נעול דווקא על IPHONE 5 ולא על מכשיר אנדרויד? אם הבחירה שלך היא אייפון - אז אין טעם להרחיב כדי לא לסטות מהנושא כמובן.

המכשיר שלי הוא HTC ONE X, אין ביטוח כרגע כיוון שזה נקנה בצורה פרטית, יש אחריות גלובלית לשנה מ HTC במקרים של פגמים בייצור וכדומה, החלפות מסך וכו' אני לא יודע מה המחיר במקרה שנשבר. אבל בארץ זה יקר כ 1000 שח ומעלה.

לא יודע איך זה לגבי אייפון.

אבל פה תציץ במחירי ביטוח לדוגמא:

https://www.orange.co.il/PageFiles/48231/Devices.pdf

Opel Adam S 2017

פורסם
השבוע בדקתי באורנג' מחיר הטל' 3600 אפשר לחלק ל 36 תשלומים.

מחיר החבילה 115 ש"ח כולל ביטוח לאייפון.

אם אתה מביא את האייפון מבחוץ אז החבילה יותר יקרה.

אני לא עשיתי עדיין נשמע יקר.

יש לי הרגשה שחירטטו אותך בצורה עמוקה או שהתבלבלת.

באתר של אורנג' המחיר לאייפון 5 ב-12 תשלומים הוא 3699 , והמחיר עם 36 תשלומים הוא 4676. מאיפה 3600?

דבר שני, אורנג' מאוד קשוחים וחשים מעצמם חברת פרימיום, ולא מוכנים להתגמש בתנאים שלהם לאף אחד. והתנאים הבסיסיים שלהם הם 135 שקל לחבילה ללא הגבלה עם חבילת גלישה 1 גיגה(ללא שום ביטוח לשום טלפון)

מאיפה הוצאת את המספרים האלה ?

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על הסים השחור-כתום ולהחליפו בסים שחור-צהוב קנה סים של 012, תקבל חבילה ללא הגבלה כולל 3 ג"ב תמורת 88 ש"ח. הרשת היא רשת אורנג', כך שלמעט שירות לקוחות בצ'אט לעומת טלפוני תקבל בדיוק אותו שירות, תמורת 47 ש ש"ח פחות בחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לי הרגשה שחירטטו אותך בצורה עמוקה או שהתבלבלת.

באתר של אורנג' המחיר לאייפון 5 ב-12 תשלומים הוא 3699 , והמחיר עם 36 תשלומים הוא 4676. מאיפה 3600?

דבר שני, אורנג' מאוד קשוחים וחשים מעצמם חברת פרימיום, ולא מוכנים להתגמש בתנאים שלהם לאף אחד. והתנאים הבסיסיים שלהם הם 135 שקל לחבילה ללא הגבלה עם חבילת גלישה 1 גיגה(ללא שום ביטוח לשום טלפון)

מאיפה הוצאת את המספרים האלה ?

התוכנית שהוא מדבר עליה קיימת.

נקראת ORANGE SAFETY PREMIUM.

פורסם

תקיון לפוסט הקודם שלי - חבילת ה-88 ש"ח של 012 כוללת ק' 1 ג"ב לגלישה, מי שזקוק ל-3 ג"ב ישלם 99 ש"ח ויקבל גם שיחות ללכ-40 מדינות בחו"ל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסיך - גם שני בנים שלי משלם סכום זה, אבל התוכנית נסגרה להצטרפות ביום ג' האחרון, ונראה שעידן הסלולר ללא הגבלה ב-50 ש"ח לחודש הסתיים, בעוד חצי שנה תאלץ לשלם סביב 80-100 ש"ח לחודש (בתקווה שלא יותר).

• תוכן חדש...